🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,следобедно! Two HeartsNature Sunny

Грозде Hug,благодаря за инфото и снимките! Revolving Hearts
Дано е лека контузията на Джан и бързо да минава! Hands Pray

🆕🆕🆕
от Fiction Mediaset
Последна петъчна вечерна среща с най-секси ченге! Stuck Out Tongue Winking Eye
Демир и Тури, Виола и Тамара са два незаменими отбора. Ние не знаем кой да изберем, а вие?

Скрит текст:

🆕🆕🆕
от Fiction Mediaset
Не много преди финала на сезона #ViolaComeIlMare! Purple HeartМеждувременно още няколко
 снимки зад кадър...Ще се видим утре на #davidcoco премиера  #canale5 #canale5 #canale5

Скрит текст:

Спокоен следобед на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 721
Има ново СТРАХОТНО промо! Heart Eyes

"С цената на това да я търся къща по къща, ще я намеря...“

--> https://twitter.com/MedInfinityIT/status/1588160103122870275

Ех, колко са ни красиви и двамата Heart Eyes на снимките, които Злати Kissing Heart ни е донесла! Не знам дали разбрахте, но Джан и Франческа преди 3-4 дни се отследваха Animal See No Evil Grinning Мисля, че това е трик, за да се повиши интереса към Виола, защото оттогава това е новина номер едно в медиите.. Wink

На този кадър изглежда, че Франческо спасява Виола Revolving Hearts

Скрит текст:

Май наистина Санто ще е от "лошите", демек предателят! Hands V Grinning

============================

Превод на промото:

Тамара: Този свещеник има дълг към теб
В: Той се чувства много отвратен...
В -> Ф: Не искам повече да изпитвам емоциите на хората, много ме боли
В -> Д-р:  Има ли начин да изключа синестезията?
Д-р: Единственото решение би било да приемате лекарства, те не лекуват болестта ви, но могат да премахнат симптомите.
В: Наруших подаването на оставка, искам да се върна в Париж
Т: Не можеш да направиш това
В: Клаудия е съгласна
Т: Не можеш да направиш това за мен
Ф: Истината е, че ти си просто егоист като всички останали.
Ф: Бях прав, в полицията има къртица...
Доменико: Не, има къртица в прокуратурата...
Ф: Някой иска да ме измами, времето минава, а аз не мога да намеря истината!
Тамара: Виола е изчезнала и не отговаря на телефона, никога не съм я виждала толкова депресирана, страхувам се, че може да направи нещо глупаво.
Ф: С цената на това да я търся къща по къща, ще я намеря...
В: Помощ, чувате ли ме, помогнете...

Ее, Санто е къртицата, Санто е отвлякъл Виола, той ще е замесен и в изчезването (или убийството) на Фара.. Франческо ще се чувства ужасно, абе драма ще е утре! Sad Пригответе си освен лигавника и пакетче кърпички, ако сте ревли..  Wink Joy

Сравних ръцете на похитителя с тези на Санто и бинго! Има една болест с бели петна по кожата (не знам как се казва), та 100% е той.. Франческо ще е разбит като разбере какъв е дъртия... А ако се окаже, че му е и баща.. направо ужас!
Но имам и др. теория Hands V Grinning прокурора може да е заплашван (като Фара) и да е принуден да дава информация.. да е скрил Фара заради доброто на Франческо, за да не се забърква още повече.. и да е отвлякъл Виола, за да "изнудва"/спре Франческо.. Nerd Grinning
Абе още утре ще се разбере, но ми се иска Санто да има някакво оправдание, и първи сезон да не приключва толкова лошо..

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 20:54 от grozdence.

# 722
Леле, този Санто как може наистина да отвлече Виола и да е предателя Scream Горкия Франческо..

# 723
От една страна нямам търпение да видя епизода утре, а от друга ми се иска да не идва утре.. Sad Grinning защото преди да ги гледам отново, ще мине мноого време, поне година.. Досега моите петъчни вечери бяха пълни с чакане, любопитство, емоции.. а сега?? пак ще трябва да гледам бавни турски сапунки (5 мин. отива към прозореца, 5 мин. отмества пердето и после 13 мин. гледа в нищото..) Animal See No Evil Grinning Още не съм готова за финала! Утре ще ми е мъчно..

Open Mouth Ашколсун на тях! Two Hearts Най-после се разбраха! Hands Clap Grinning
Този кадър са го снимали от телевизора тази вечер, затова е лошо качество..

Ей ги и двамата са със същите дрехи от горния кадър.. Wink
(от задкадровите снимки, които Медиасет днес ни пусна)
Задкадрово изглеждат доста доволни, явно от добре свършената работа в балконската сцена..Nature Fire Grinning

И за лека нощ, ви пускам това мило видео с нашия сладък гушльо Heart
на видеото е пак тази същата Мари "късметлийката" Grinning

От @mary.angela8:
"... винаги е хубаво да имаш "доказателство" за определени моменти,
защото всеки път, когато се случи, изглежда твърде нереално, за да се е случило наистина.
Твърде нереален си ти и тези прегръдки, които обвиват сърцето.
@canyaman #Емоции #CanYaman"

https://www.instagram.com/p/CkgZgMuokSl/

Скрит текст:

# 724
Добро утро,момичета!

Днес е премиерата на последните епизоди от първия сезон на #ViolaComeİlMare.

Желая ви щастлив ден!

# 725
Късен привет, момичета!

Днес финалът на първия сезон на Виолата ще започне в 21.50 ч. в Италия,
и съответно в 22.50 ч. БГ време Hands V

Линкове за онлайн гледане:

--> https://uaznao.com/watch-canale-5-in-live-streaming/

--> http://azrotv.com/iphone/it/ch/c5.php

Като за последно да погледаме тази красота неземна Heart Eyes че вече кой знай кога ще го видим на екран..
И за участия в предавания няма да има време, и за реклами.. Със сигурност ни чака красив и вълнуващ финален епизод Heart Eyes така че приятно гледане, рагаци!

# 726
Ехааа, какво са давали снощи?!?!?!? Всички са луднали от неочаквания финал, нямало целувка, Виола и Франческо били БРАТ И СЕСТРА?!?!? Scream Smile Направо съм в шок! Въобще не ми се вярва да имат един и същ баща, но хич не ми допада тази заигравка...

Пост от сладура Джовани Heart

Благодаря Тури, благодаря на всички. Благодаря на големия ми брат @canyaman, бяхме двойка от пръв поглед. Благодаря на @francescachillemi___ за всеки един жест, дори и да не си мой тип. Благодаря на @chiaratron и на целия актьорски състав, че ме търпяха през всичките тези месеци. Благодаря на @fravicario и на целия екип, истинско семейство. Благодаря @luxvide @fiction_mediaset @mediasetinfinity за всичко. Благодаря на всички вас за обичта и топлината, с които ни дарихте от първия момент. 💜

# 727
Бонжорно, рагаци! Simple Smile

Снощи Джан беше брилянтен! Heart

Дори и без съдбовната целувка, емоционалната игра на Джан (влюбеният Франческо), струва повече от сто целувки.. красив финален епизод! Purple Heart
Много истинска, интензивна и дълбока игра на Джан, знае как да достигне до сърцата ни... Heart

Най-накрая разголи душата/чувствата си... макар и само за миг! Heart Eyes
а колко е КРАСИВ, нямам думи, нямам.......
-->https://twitter.com/Mariagenn59/status/1588664645320966144

F: Виола добре ли си?
V: Франческо, не трябваше да правиш компромис, не трябваше да мислиш за мен
F: Никога не бих те оставил тук, за да рискувам да умреш
V: Животът ми не е важен, ти не можеш да разбереш, но е така...
F: Престани, Виола, не знам какво се случва с теб, но знам какво се случи с мен, откакто те срещнах за първи път... защото благодарение на теб открих, че е хубаво да чакаш птиците, дори и само плъхове да идват, че можеш да прекараш цяла нощ с красива жена, без да си лягаш с нея, чувствам се удовлетворен, защото твоят живот е не само важен, твоят живот прави този на хората около теб красив, моят също.....

---------------------------------

Включване от Франческа след финала хаха Joy

"Не съм виновна аз, те са виновни, обвинявайте тях трите: Силвия, Марабини и Букачо. Все пак мога ли да кажа едно нещо? (избухва в смях 🤣🤣) Чета коментарите ви, наистина ме разсмивате толкова много. Да, знам края... какъв финал обаче, но не е ли брилянтен! Joy Joy
И все пак не е честно да обвинявате сценаристите, защото в действителност вината е само на един човек ...  на Тури, така че го обвинявайте него."

--> https://twitter.com/Mariagenn59/status/1588692383935627264

Тази сцена ви я пускам, заради следващата.. Joy

"Може би никога няма да сготвиш за мен... "
--> https://twitter.com/Mariagenn59/status/1588647961629597696

малко преди финала (тук е и неуспешната целувка хаха):

Жената му сготви вечеря.. но големия "Казанова" избяга като попарен! Joy
хаха вижте го само как се стресира бе, тц, тц..... Joy
--> https://twitter.com/Mariagenn59/status/1588672439940435970

А това ви го пускам за компенсация!! Head Band Joy
--> Nature Fire https://twitter.com/EKhelenamerica/status/1588734258792783872 Nature Fire

Само да се разсъня напълно и пак ще дойда да коментирам.. че сега хем едвам гледам, хем се пукам от смях! Joy

П.П. Ели, сега виждам, че си писала преди мен, чакай да те изчета Grinning и ще ти разказвам после... Joy

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 07:26 от grozdence.

# 728
Тури е най-мразеният човек сега в света Joy

# 729
Добро утро, момичета!

Статия за сериала, публикувана вчера преди да излъчат последната серия

Виола като морето 2 ще се прави, Букачо: „Във втория сезон кризата и новите сантиментални антагонисти“

Лилаво като морето 2 ще бъде направено. Вторият сезон на сериала с Франческа Килеми и Джан Яман е в процес на писане и може да бъде излъчен още през есента на 2023 г. Сценаристът Елена Букачо разкри пред Fanpage.it някои напредъци по отношение на Виола Витале и Франческо Демир. Междувременно нарастват очакванията за последния епизод, който обещава да бъде непропускаем.

Лилаво като морето 2 ще бъде направено. Вече се работи по втория сезон на сериала с Франческа Килеми и Джан Яман , в ролята на журналистката Виола Витале и главен инспектор Франческо Демир . Fanpage.it разговаря за това със сценариста Елена Букачо, която разкри някои предварителни прегледи относно сюжета и актьорския състав и съобщи, че новите епизоди на фантастиката на Canale5 може да бъдат излъчени още през есента на 2023 г. Междувременно зрителите са в трепетно очакване на финала на първия сезон, излъчен в петък, 4 ноември, който обещава да бъде непропускаем:

Последният епизод ще бъде пълен с обрати. Повече, отколкото можете да си представите. Виола ще бъде в сериозна опасност. Той ще има екстремна реакция към синестезия. Ще има героичен жест от Франческо. Ще има романтичен край, но по неочакван начин. След това ще има контра-финал, който може да разгневи зрителите, но поставя много важен въпрос, който ни насочва към втория сезон.

Viola come il mare 2 с Франческа Килеми и Джан Яман: визуализации и кога ще бъде излъчен

Продуцентът Лука Бернабей обяви, че ще има втори сезон.

Току-що написахме темата на сериала, така че основната история на втори сезон е готова. Сега да започнем да пишем епизодите. Щастлив съм, че този сериал също е написан от Силвия Леуци, която прави страхотна кариера и е много интелигентна жена.

Очакват ли ни шест нови епизода?

Да, шест първи и дванадесет 50-минутни епизода. Чрез Viola Vitale искаме да кажем, че можете да бъдете красиви, интелигентни, кариеристки жени, да имате живот, сложна работа и не поради тази причина да се отказвате от своята женственост и силата, която произтича от нея. Това е поредица, с която много се гордеем и която сме изградили част по част. С една актриса Франческа Килеми, която израсна с нас и е част от нашето семейство.

Знаете ли вече кога ще започнат снимките и кога ще се излъчи Viola come il mare 2?

Ще започнем снимките през пролетта или лятото на 2023 г. Сезон 2 се очаква да бъде излъчен следващата година. През есента на 2023 г., най-късно през пролетта на 2024 г. Няма да ви караме да чакате дълго. Обикновено правим една серия да се връща всяка година, най-късно на всяка година и половина. Отчасти защото придава реализъм на историята и отчасти защото когато минава твърде много време, вниманието пада. И тогава, когато харесаме сериала, го пишем бързо.

Ще има ли нови участници в актьорския състав, заедно с Франческа Килеми и Джан Яман?

Не мога да кажа много, но да, очевидно ще видим Франческа Чилеми и Кан Яман отново и също ще има нови записи.

Бихте ли ми дали малко очаквания за това, което ще видим в новите епизоди на Viola come il mare?

Ще има нови фигури, които от една страна ще поставят Виола в криза, а от друга ще й помагат по пътя. Освен това ще видим важен акцент в работата на Виола. Ще има много интересни нови сантиментални антагонисти. Това е най-доброто, което мога да ви кажа.

Виола има неврологично разстройство, наречено синестезия. Как подходихте към тази тема, за да можете да я пренесете в телевизията?

Направихме проучване и прочетохме много книги. Ние сме в контакт с Националната асоциация, която представлява тези, които страдат от разстройството на синестезията, което се изразява по различни начини. Избрахме един, който беше полезен в разказ. В нашия случай, но това не винаги е така, ние сме превърнали синестезията в симптом на по-сериозно заболяване, синдрома на "невронната дупка". Имахме нужда от него, за да създадем напрегнатата арка на историята и да придадем дълбочина на характера на Виола.

Намерих цветния дъх, с който решихте да представите синестезията в сериала, за брилянтен.

Не беше лесно синестезията да бъде визуално разбираема. Минахме през няколко етапа. Оцветихме хората, които приличаха на смърфове или Хълк (смее се, бел.ред.). Създадохме някои фонове, но усещането беше като поп арт картина. И тогава избрахме дъха. За нас беше важно да изразим начина, по който този синдром действа дълбоко на Виола. Да изпитваш чувствата на другите може да бъде подарък или осъждане.

Свързана ли е Франческа Килеми с професионалисти или хора, засегнати от това заболяване?

Да, тя винаги беше в контакт с Асоциацията, разговаряше с хора, страдащи от синестезия и работеше, за да направи това, което виждаше, разбираемо чрез нейните изражения. Тя беше много добра.

Започвайки от романа Познавате ли лятото от Симона Танзини, какъв беше процесът, довел до това, което видяхме по телевизията?

Много ми хареса тази книга. Красиво е написано. Обстановката и идеята за синестезия бяха много силни. Започнахме от там и променихме малко характера. В романа главният герой е жена на средна възраст, доста цинична, с дълбоко чувство за хумор, но по-разочарована от нашата Виола. Нашият избор беше да й дадем важна болест, но да я направим по-щастлива към живота. В романа нямаше търсене на бащата, който за нас беше хоризонтална връзка. Нямаше дори историята с Франческо, а лек интерес с един полицай. Трансформирахме историята между Виола и Франческо в непрекъснато сантиментално напрежение. Те са две същества, които ще се привличат завинаги, да видим дали рано или късно ще се стигне до връзка.

Как се раждат случаите на залагане?

Започваме отчасти от истински истории, от новини, от романи, от преживени истории, имаме широк спектър от изследвания. Много от тях са новини, които след това се трансформират напълно. Повече от самия факт ни интересува начинът, по който действа върху героите. Нашите истории почти винаги са катарзисни, ние не разказваме мистерията като самоцел, повече от въпроса „Кой го направи?“, Ние отговаряме „Защо стигна толкова далеч?“. Нашите истории са успокояващи, опитват се да лекуват раните, които се случват в живота на хората. Опитваме се да бъдем близо до реалността, но даваме светлина на края на историите.

Сериалът от самото начало ли беше замислен с лицата на Франческа Килеми и Джан Яман или това е избор, до който сте стигнали с времето?

Франческа Килеми работи с нас от много дълго време. Търсихме сериал, който да й подхожда. Така Виола беше пришита върху нея. Що се отнася до образа на Франческо Демир, не можахме да намерим правилния актьор. Килеми има естетика, характер, много силно сценично присъствие, тя трябва да има някой до себе си, който е естетически и темпераментно силен като нея или се създава дисбаланс. Работехме с Джан върху Sandokan и знаехме, че е перфектно. Той работеше с треньор по италиански и когато го видяхме с Франческа Килеми, те бяха луди.

Всъщност Джан Яман играе на италиански, без да използва дублаж.

Той работи усилено, за да действа на език, който не беше негов собствен. Освен това в сцените, които заснехме в началото, неговият италиански все още беше малко по-груб от този, който говореше в края на снимките, така че той реши да повтори тези сцени сам, което е най-трудното нещо за един актьор мога да направя Актьорите не са озвучаващи актьори. Беше много трудно. От наша страна ние го подкрепихме с писмена работа, която му помогна винаги да бъде точен, избягвайки например италиански думи, които съдържат дифтонги, които не съществуват в неговия език и които поради това му беше по-трудно да произнася. Но наистина беше страхотен професионалист.

https://www.fanpage.it/spettacolo/interviste/viola-come-il-mare- … sti-sentimentali/

# 730
Тури е голям сладур!
И сега да ви разправям.. Grinning
Историята с Бушеми е както ви разказах преди няколко дни, той е къртицата, той отвлече Виола и той е замесен с изчезването (или смъртта) на Фара.. но мисля, че е жива. Ейй голяма съм познавачка! Grinning Но май също както предположих, е бил притиснат за да свърши всички тези гадории, които направи..
Бащата на Виола е уж братът на отчето, който е починал като млад..
А финала беше трагичен Grinning оказа се, че влюбените гълъбчета са уж брат и сестра, понеже имат "общ" баща.. изобщо каква беше тази глупост, акъла не ми го побира..
Искам да разговарям със сценаристите! Grinning
Във втори сезон най-вероятно ще покажат, че отчето е излъгал Виола и баща й ще се окаже друг.. До последно Демир не разбра, че болестта на Виола застрашава живота й.. абе много отворени вратички си оставиха за втори сезон.

-----------------------------------

И да си кажа какво ме "мъчи" от две-три седмици насам, но исках да изчакам финала, за да се убедя напълно.. Сериала като цяло ми хареса, красив, лек, без пълнежи, красиво Палермо, красива двойка, много красива даже.. играта на всички е добра, но Джан е твърде талантлив, твърде добър, твърде голям... за такъв вид сериали. Според мен те пропиляха Джан с неговия голям талант и огромното му желание да дава всичко от себе си.. Това е съвсем обикновен италиански сериал (като повечето им).. и без Джан в него, щеше да се гледа само в Италия, а сега се гледаше от милиони навън, единствено и само заради него.. Ще бъде купен навън, пак само заради името Джан Яман.. гаранция и те са наясно с това. Не знам какви са му договорите, но не е ок. да му губят ценното време и да снимат пак 7 месеца втори сезон.. честно, раздвоена съм и не знам какво да мисля. Знам само, че Джан ще вземе най-правилното решение, дори може би вече го е взел.. а именно - това което си мисля е свързано с вчерашния голям игнор, който Джан даде на финалния епизод, и не само вчера, ами и през последната седмица, но не ми се иска да съм права, затова ще си замълча.. засега.

Скрит текст:
Франческа и Лука са ми много съмнителни..

# 731
Ее, Грозде, кажи сега, де! Ти имаш нюх и ги следиш изкъсо Blush Джан определено е сърдит на Франческа и брат й!, щом са се отследвали. И аз не мисля, че не поства за Виолата, защото няма време покрай Ел турко. Нещо пак са го ядосали, разочаровали. Знаем си го колко е емоционален, не може да лицемерничи и да се прави, че нищо няма. Какво ти е съмнителен Лука?

Иначе сериалчето е яко, забавно и интересно, но си права, че си е средно-статистически сериал. Джан няма много поле за изява, но пък играе зверски и само с поглед и жестове показва палитра от емоции. Но това си е просто Джан! Няма как да играе половинчато.

Интересно дали наистина ще има сезон 2. То хубаво има договори, ама не виждам как Джан ще играе, ако е с лоши отношение с Франческа. Разбира се, аз там смятам, че има любовна драма, защото, ако е на професионлно ниво Джан няма да отследва и брат й...

И като говорим за отследване, ПВЦ-то вече не следвала Джан в ИГ. Айде и той да я отследва, за ужас на всички фенове на тази гротесктна двойка, която бяха Grinning

# 732
Добро утро,момичета!

Грозде Hug, Ели Hug, Мони Hug,благодаря ви за споделеното от финала,преводите и коментарите! Two HeartsFlowers Rose
Доста имаше за четене сутринта,преди да си пусна поста! Simple Smile

Желая ви приятен ден!

# 733
Качили са 9 и 10 епизод с английски субтитри.

https://drive.google.com/drive/folders/1-Wa4fgGWkf21m60gnUuV1BB2i1vJUK1R

# 734
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това със следванията и отследванията на мен винаги ми е било като нищо и половина. Смятам, че има хора, за които това не е важно, и не му отдават такова голямо значение, каквото феновете мислят. Освен това съществува възможност да са си станали толкова близки, че да са наблегнали на личната комуникация, която не е за споделяне в социалните мрежи. В крайна сметка за всички е ясно, че публикациите в мрежите се правят за и заради феновете, не заради тези, които са ги направили.
Ако Джан нещо им е обиден, то по-скоро е поради подобни изказвания, като преведеното в поста на  Moni_Di. Видиш ли на великата актриса Франческа Килеми трябвало да ѝ намерят достоен партньор, щото сериалът бил за нея писан. На мен това ми прозвуча обидно спрямо Джан.
Колкото до "консумацията" на Виолата, не мисля, че зрителите трябва непременно да бъдат товарени със супер съдържателни драми. Напротив, като потребител, мен напълно ме устройва нещо леко, интригуващо, но не натоварващо ме сериалче. За предпочитане и не особено дълго като брой серии. Харесах давания по БТв "Островът на Пиетро", който много напомня на Виолата. Явно италианците са се насочили към такъв тип, което според мен не е лошо. В крайна сметка трябва да има какво да гледаш вечер без да ти засяда всяка хапка в гърлото, било от смях или от плач.

Общи условия

Активация на акаунт