🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро на Димитровден!

Честит празник и благословен нов ден! Нека бъдем изпълнени с вяра и положителни
  мисли.Честито на всички именици с пожелания за здраве, късмет и сполука!
HeartFlowers Four Leaf Clover

🆕🆕🆕
От Франческо Чирули в #IG
Джан! В Италия някой трябва да работи...Wink

Скрит текст:

Желая ви чудесен ден!

# 661
Привет и от мен, рагаци!

Нова публикация от Джан

"Настроенията на Палермо по време на снимките миналата година…
Каква приятна бъркотия, липсва ми всичко за Viola Come Il Mare! 💜♈️ 🇮🇹
До скоро, междувременно този петък с 5-ти епизод!"

Grinning Предполагам Франческа му липсва най-много... Wink

От лагера на Ел Турко Nature Zap

Славко си тръгва Hands V явно героя му е от лошите и Балабан го е занулил... Hocho Grinning
В Севиля е.. може част от екипа да са имали снимки там, защото вчера актьорите качваха сторита с катедрали, замъци и такива подобни истор. обекти..

Стори Славко: "Завършвам проект, който ми се иска никога да не свършва... "

Скрит текст:

Още публикации от каста на Ел Турко Simple Smile
Скрит текст:

Илкер и Джунейт днес си тръгнаха от Будапеща. Така и не разбрах какво правиха там..

# 662
https://t.co/4zUzmCApWS
Пускам линк към група в Telegram, чийто админ превежда епизодите на английски и испански и ги споделя там. Едно момиче от Twitter ми го сподели. Дано се отваря.
Иначе здравейте, момичета! Не пиша в групата, но ви чета редовно. Следя Джан от времето на Птичката и тогава бях редовна с писането в темата на сериала. Надявам се да съм била полезна на някого. Хубава вечер!

# 663
Мария, благодаря за линка. Трябва да си инсталирам Телеграм, за да го видя. Това от телефона като цъкна. При вас как е?

Грозде, в любимия ми ВК няма ли вече някоя озвучка на последните серии от петък? Какво се туткат тези рускини! Joy

# 664
Мария, благодаря за линка. Трябва да си инсталирам Телеграм, за да го видя. Това от телефона като цъкна. При вас как е?

Ели, аз действам на телефона! Незнам дали има версия за компютър! Иначе сериите вече  ги има преведени на английски там.

# 665
Стана, успях да видя канала. И този гугъл драйв ми се отваря. Ехаа, супер! Мерси Blush

# 666
Мария, добре дошла! Flowers Rose Благодаря, че ни светна за този телеграм, "отивам" да се регистрирам и аз! Grinning
GeographyGeek, добре дошла и на теб! Flowers Rose Ето, вече имаме къде да гледаме и с англ. суб. Simple Smile

Елке, рускините от ДизиМания с безпл. субтитри, май няма да превеждат вече..  Всеки момент трябва да се появят преводите на 7 и 8 еп. (с озвучаване)..  Аз обаче имам шесто чувство, че Нова или БТВ скоро ще го купят! Simple Smile  Помни ми думата... Misc Hammer Joy

Nature Fire Еххх...............................

# 667
Добро утро,момичета!

Да стоплим утрото с горещо кафе, мила дума и усмивка! Flowers Maple LeafCoffeeFlowers Fallen Leaf

Добре дошли на новите момичета! Hug Two Hearts

Мен не ме устройват преводите на тези езици!Така,че си очаквам руската озвучка,ако няма със субт.

Джан Яман в İG
Палермо, на снимачната площадка миналата година... каква хубава бъркотия,
липсва ми всичко #ViolaComeİlMare... до скоро, междувременно нов епизод в петък!

Лек и приятен ден ви желая!

# 668
Италианските медии за Джан Яман Nature Zap

Can Yaman, драстичното решение на Disney Plus: El Turco има общо с това.
Феновете на бунт

Печат "monstre" на Джан Яман

А какво ще кажете за таксите? Е, турският актьор ще получава около 1,5 милиона турски лири на епизод, което се равнява на 82 380 евро.
Печат „чудовище“, което прави Джан Яман един от най-добре платените изпълнители на европейската филмова и телевизионна сцена.

El Turco, продукцията забранява разпространението на снимки и видеоклипове

Местата на снимачната площадка на новия сериал на Disney Plus са силно бронирани. В мрежата се разпространяват много снимки, но те са изключително фотомонтажи, създадени от някои фен страници на турския актьор. Само Яман сподели два така наречени „официални“ кадъра в Instagram: единият, докато беше в това, което той нарече „ джунгла “, до своята каравана-съблекалня; и друг, който подчертава много мускулестия му гръб, белязан от умората на снимачната площадка.
В крайна сметка Ay Yapim и Disney Plus наложиха абсолютна забрана за разпространение на снимки или видеоклипове от местата, където се снима сериалът. Така че, ако попаднете на изображения, които описват сцени или работата на актьорите и екипа на снимачната площадка, сърфиране в мрежата или бъркане в социалните медии, бъдете предпазливи.

https://www.torresette.news/rubriche/social-network/2022/10/21/c … co-fan-in-rivolta

Мда, със сигурност този амбициозен международен проект ще го изстреля още по-нависоко! Rocket

Не исках да пиша за това, защото ми е мъчно.. но нашия на малкото снимки от последния месец ми изглежда много уморен и сериозен.. Неговият труден/тежък ангажимент е на три фронта, физически, умствен и езиков - всички много интензивни... Не споделя почти нищо с нас, защото е много зает, напълно погълнат от новия си проект, затова и не очаквам да ни залива със снимки и инфо. Външният му вид може да се дължи и на трансформацията.. той става Балабан - знаем как Джан умее да влиза в образ Hands V Да, и когато Джан играе болка или загуба, чувствата му играят с очите му, сякаш цялата болка на света е в душата му...
Но работата си е работа.. аз очаквам скоро да видя усмивката му Heart

# 669
Добро утро!

Нещо не ви се пише и още малко темата ще отиде на втора страница.

Днес отново е ден за среща с ''Виола като морето''.

Скрит текст:

🆕 📺 🇵🇱 Анонс...
Премиера на Viola Come Il Mare в Полша на @axn.polska на 7 ноември Purple Heart
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456246498%2Fa87 … l_wall_-199343470

Ново творение от испански фанове

Хубав и успешен ден!

# 670
Хм, този линк с английските субтитри в Телеграм отиде у рЯката... ей, големи пречки има да гледаме Джано с превод Joy

# 671
Привет и от мен, рагаци!

Злате Hug благодаря за анонса и снимките към новия епизод! Two Hearts Не че не ми се пише, ами и да искам, не мога (когато съм писала последна) Grinning Ти минеш сутрин, оставиш ни кафенце и после се спотаяваш.. Simple Smile Включвай се и през деня/вечер, когато можеш, винаги има новости около Джан във ВК, които да ни донесеш Simple Smile

Ели Hug няма пречки бре жена! Stuck Out Tongue Winking Eye Знаеш, никой, нищо и нивга.. не мож' ни спря.. да МЕЧТАЕМ/дерзаем/сънуваме и какво ли още не абее, все приятни любовни занимания! Cupid Joy
Кажи сега, ти "драпаш" ли по баира кат' КОЗА.. да следваш Джано към ВЪРХА?? Rolling Eyes Joy

Ей ма мен! Чакам в готовност.... Wink Joy

-------------------------------------------

Purple Heart Всички епизоди от първи до ОСМИ епизод с англ. субтитри! Purple Heart

--> https://drive.google.com/drive/folders/1-Wa4fgGWkf21m60gnUuV1BB2i1vJUK1R

Благодарение на рагаците от Flowers Rose "Джан Яман Италия" Flowers Rose

-------------------------------------------------

ИГ публикация - Credit: Carlo Acquilano (търговски директор De Cecco)
с надпис: "Grazie Can Yaman"

Скрит текст:

Скрит текст:
И Сторита..

--------------------------------

ИГ публикация на

Италианците (и Армани) знаят как да открият необичайната красота..
сега разбирам избора й за ролята в Ел Турко,
определено има жар в нея, очите й могат да кажат МНОГО..
те са хипнотизиращи! Nature Zap Nature Fire

-------------------------------------

✅ Нощните снимки на Ел Турко продължават..

# 672
Грозде, голяма си хакерка! Kissing Heart Няма как да скрият нещо от теб! Мерси за линка! Hug

Когато той не ти е гадже... SobSweat Smile

# 673
Напълно си отговаря на поговорката,че хубавият кон и под скъсан чувал си личи!!
Обаче чорапите колко ката са,не мога да преценя!
Голям сладур!

# 674
Scream Не мога да се справя с него! НЕ  МОГА!! Sob Joy

Казва ни "Преди да стане нервен за през нощта".. демек Балабан Wink Sunglasses
 Joy и е толкова пре-пре-навит.. Flowers Chili Nature Fire сладур!! Joy
 но това пък нас ни "изнервя" много повечее...... Head Band Joy

ИГ Джан Notes https://www.instagram.com/p/CkQpOseA4P0/ Notes

============================

Усмивке Hug постнали сме заедно Simple Smile
Торбалан се е нявлякал, защото до скоро беше болен.. та ако повтори, ще трябва ПАК да му налагаме студени кърпи с вода и оцет на гърдите.... Animal See No Evil Joy Абе да се пази, че и с РАКЪ ще го мажем този път, ама! Joy (целия.. от петите, до ушиите)!! Joy

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:32 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт