Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 79

• 43 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Шезлонг и арт някакъв, ако не ви трябва гардероб.

# 556
Аз не бих слагала нищо сега, само за да има нещо... С времето, като ви потрябва пространството, само ще се намести какво да е.

# 557
Аз не бих слагала нищо сега, само за да има нещо... С времето, като ви потрябва пространството, само ще се намести какво да е.

Добра гледна точка. Иначе като гледам американците по HGTV все се чудят как щели да запълнят голямата площ с мебели. И не им хрумва да оставят простор и празно...

# 558
Благодаря, момичета… както винаги ми дадохте други гледни точки… и като, че ли най-много ми хареса идеята да е празно или с картина засега и да го мислим с времето, а не предварително. Децата са малки може и да се заиграват там, може би не…
Другото, което си мислих е някое голямо красиво огледало… но неми де иска да е голяма инвестиция, в случай че решим да сложим маса с вази, картини (също ми харесва като идея)…

# 559
Добър вечер, дами!
Нахлувам в темата отново, но Ремонтът вече е в ход Simple Smile
Избрах цвят за диван:

Почва чудене за цвят на ламинат и стените. Искам нещо много светло сиво за боята, но да е някак по-топло като цвят...А ламината да е нещо топло кафяво. Но май ламината няма да се върже с дивана.
Та с две думи зациклих и търся странично мнене и идеи.
Има налично бюро светъл бетон+бяло.

# 560
Абра, вече са ти отговорили, но ще кажа и аз. За мен няма нищо по-хубаво в едно жилище, от празни ъгли,  пространство и светлина.

# 561
  • софия
На този цвят диван бих сложила естествен цвят под - дъб, напр.

Абра, бих сложила огледало с конзолна маса, голям постер в рамка на пода, (истински) картини, цвете. Неща, които лесно биха се променили, ако ми дойде друг акъл или нужда в процеса на живеене.

# 562

Дъб коняк ми харесва по принцип.
Но май това или подобно повече ще подхожда:

# 563
  • София
Този цвят стои прекрасно и на светли, и на тъмни подове, така че изборът е богат Innocent

Аз много си падам по комбинацията му с тъмен под, обаче то си зависи и от цялостния стил на хола.

Скрит текст:

# 564
Супер - една точка за тъмния под. Предпочитам го. Ползвателят също Simple Smile
Стаята е за сина ми (не детска обаче, тъкмо влиза в пубертет) - той държеше на синия диван. За другите неща е склонен на преговори.

# 565
  • Велико Търново
Ох, тъмен под и такъв цвят мека мебел.... Адски стилно и добро съчетание!
В сестра ми хола им беше така, после претапицираха дивана и сега е с тъмен под и бяла мебел. Изобщо тъмното дърво на пода дава едно меко и изискано усещане... Което тийновете не търсят Simple Smile а дъртофелниците ни радва Simple Smile

# 566
.... И толкова трудно се поддържа този тъмен под в града, включително ламинат. Освен ако мебелите не са на крака и помещенията не са просторни, за да вършее един робот всеки ден или през ден. Всичко става в прахоляци.
Извинете за офтопика, ама понеже съм от скоро завърнала се в София и то баж в центъра и ми се реве от мръсотията навсякъде. При нас поне основно пясък има донесен от вятъра.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 08:32 от drago_2008

# 567
Аз съм на същото мнение за тъмния под. В центъра на Варна на 5-ят етаж в един апартамент, не може да му  насмогнат да чистят. Всяка прашинка си личи.
На такова мнение съм и за тъмните мивки. В апартамента сме с бяла, голяма две гнезда, на къщата сложих черна.......всеки ден като я погледна и се ядосвам на избора си. Всяко петънце си личи и остава следа.
И още нещо което след ползване оцених като голям недостатък. По стълбището и коридорите сложих матиран гранитогрес уж да не се пързаля. Всяка капка като падне и остава петно. Такова чистене ми се отвори, че направо не мога да ви го обясня. Simple Smile

# 568
  • Street of Dreams
Показаните ламинати ми харесват, едва ли ще създадат особен проблем с прахта, тъй като не са съвсем тъмни и са шарени. Иначе в България задължително всеки ден робота, дори на светъл ламинат - голяма мръсотия и прахоляк е. С черната мивка нямам никакъв проблем, явно е от водата.

# 569

Това ми е пода в офиса. Нещо такова като фладер си представям, но по-топло кафяво.

Или това, но една идея с по-жълт оттенък.

Общи условия

Активация на акаунт