Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 71

• 30 783
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Смени препарата. Напр акутирокс, тирозинт.

# 61
Писах в старото ди мнение, но май не д видно, та..

Ъпдейт - сега бях в лабораторията- НЯМА ГРЕШКА! 🤔😤

Предобрила съм манджата, май!

Затова и холестеролът е хвръкнал, кардиологът ме праща на статини директно - Тинтарос плюс, сега писах на ендокринологът - ще го чуя и него, само на арменския поп не съм писала.

Аз, обаче, мисля да пусна ГХ и в друга лаборатория!

Според лаборантката съм уникум.🤣🤣🤣🤣

Имам страхотна енергия, нещо не схващам този ГХ.

# 62
Здравейте,  Минавам да ви подпитам относно Тат и Мат. Имам стойности Мат над 1300 :О  така е описано в изследването. Възможно ли е да са толкова много 😳 чак се зачудих дали не е грешка ?! TSH, ft3, ft4 са в норма. ТАТ също е завишен. Имам диагностицирано хашимото, но не приемам хормон. Спрях го няколка месеца след раждането понеже беше паднало доста Tsh.

Възможно е, има хора и с по-високи резултати на антителата.
Относно хормоните ти в норма, те съветвам да прочетеш първата страница на темата.

Попадна ми във ФБ този блог явно е превод на книгата - Лечение на щитовидната жлеза: истината зад Хашимото, Грейвс, безсъние, хипотиреоидизъм, тиреоидни възли и Епщайн-Бар от Антъни Уилям.
Не съм чела все още нищо, но слагам линк ако на някой му е интересно
https://www.epstein-barr.net/?view=classic

# 63
Здравейте,
Това са резултатите ми от вчера. Пия Дитирон и по половин таблетка Сиофор след хранене.
От няколко месеца започнах да качвам кг без да съм увеличила храненията. Три седмици бях на без въглехидратен режим и резултата беше отчайващ-300гр . Много задържам течности. Сутрин лицето ми е ужасно подпухнало. Вече не нося сандали, защото след обяд е грозна гледката. Косата ми отново започна да пада и бързо се омазнява.

# 64

Затова и холестеролът е хвръкнал, кардиологът ме праща на статини директно - Тинтарос плюс, сега писах на ендокринологът - ще го чуя и него, само на арменския поп не съм писала.

И моят е висок, не зная дали има общо с нввмх- то или от хашимотото, или от двете.
Ендокринолога ми беше изписал Липомезин за три месеца, преди да ме заплаши със статини.

# 65

И моят е висок, не зная дали има общо с нввмх- то или от хашимотото, или от двете.
Ендокринолога ми беше изписал Липомезин за три месеца, преди да ме заплаши със статини.

Леми, ами освен и аз да си взема Липомезин,  почвам анализи на хранене, тренировки и резултатите, но не знам, дали знанията ще ми стигнат!

Уж, съм супер стриктна - режим, тренировки, добавки, Глюкофаж, интермитентно хранене!

Постигнах физика, която не съм имала като 20 годишна, в потрес съм!

# 66
Здравейте,
Това са резултатите ми от вчера. Пия Дитирон и по половин таблетка Сиофор след хранене.
От няколко месеца започнах да качвам кг без да съм увеличила храненията. Три седмици бях на без въглехидратен режим и резултата беше отчайващ-300гр . Много задържам течности. Сутрин лицето ми е ужасно подпухнало. Вече не нося сандали, защото след обяд е грозна гледката. Косата ми отново започна да пада и бързо се омазнява.
Скрит текст:

А синтетичен хормон пиеш ли? При тези резултати, мисля, е наложително. Отслабването е силно затруднено именно от хипофункцията. Добре е, че антителата са ниски, но не е зле да направиш и една ехография, за да изключиш напълно наличието на автоимунен процес.

# 67
Уж, съм супер стриктна - режим, тренировки, добавки, Глюкофаж, интермитентно хранене!

Постигнах физика, която не съм имала като 20 годишна, в потрес съм!
Тъй тъй, и аз бях така, знаеш ли колко фитната станах 😎. И въпреки че от няколко години не съм на режима, холестерола не спада.
Но нямам изследвания преди да го започна, и не знам как е бил, та не мога да кажа дали има връзка с режима. Предполагам че има защото не съм само аз така след нввмх, но със сигурност има пръст и хашимотото.
Ами пробвай го Липомезина ако искаш, той е екстракт от червен ориз и фолиева киселина, ако не се лъжа. Беше ми изписан сутрин по едно, и 2 вечер преди лягане.

# 68
Incognito не знам в какво съотношение са Т3 и Т4 в Дитирона и по колко пиеш, но си в сериозна хипофункция - Т4 е на дъното, ТСХ висок, нормално да имаш всичките споменати симптоми и оплаквания. Определено ти е малка дозата, от колко време го пиеш, преди това каква ти е историята?

# 69
Този "Дитирон" не знаех, че е хормонален препарат, мислех, че е за друго. Simple Smile Затова и отговорът ми беше такъв.

# 70
Този "Дитирон" не знаех, че е хормонален препарат, мислех, че е за друго. Simple Smile Затова и отговорът ми беше такъв.

Смесен препарат е, мисля че е от Гърция. Но за мен е много непонятно как се напасва доза по този начин.

# 71
Дитирон пия по една таблетка сутрин от около две години. Пиех Л тироксин, но докторката ми го смени с Дитирон, защото за моя случай бил най-подходящ.

Пак според докторката съм инсулинова резистентност и пия след хранене по половин Сиофор 850.

От няколко месеца започнах много да качвам - около 5 кг са от началото на годината. И колкото и да се ограничавам просто няма никакъв резултат Sad

# 72
За холестерола пия Профихол вече година, по 1 на ден, след хранене. Но често и пропускам де. От 8 падна на 5,6 без промени в храненето.

# 73
За холестерола пия Профихол вече година, по 1 на ден, след хранене. Но често и пропускам де. От 8 падна на 5,6 без промени в храненето.

Вие сте с Хашимото предполагам, няма противопоказания, нали?

# 74
Ами то и този Профихол е екстракт от червен ориз + фолиева киселина и витамини б.

Общи условия

Активация на акаунт