Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои леки и бързи варианти за хапване в горещите летни дни?
Какви са препоръките за пелени за новородени?
Как се проследява сърдечната дейност на бебето и платено ли е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои леки и бързи варианти за хапване в горещите летни дни?
-
Какви са препоръките за пелени за новородени?
За новородено бебе изборът на пелени зависи от размера на бебето при раждането. Обикновено размер 0 се използва за недоносени бебета, докато размер 1 е подходящ за повечето новородени. Някои майки обаче предпочитат да изчакат и да закупят пелените след раждането, когато могат по-добре да преценят размера на бебето си.
-
Как се проследява сърдечната дейност на бебето и платено ли е?
-
Какви са разликите между размерите на бебешките пелени?
-
Какво е мнението за пъпната връв по време на бременност?
Не са реалните. На следващия преглед мисля да питам.
Аз бях упорито магаре и търпях болки и гадости в продължение на 1-2 месеца, докато почна да кърмя нормално без да се просълзявам. Чак на 3-тия месец махнах протекторите, спряхме АМ-то и мога да кажа, че кърменето потръгна. Преди това беше ужас на ужасите и въобще не знам какво ме закрепи да не се откажа. Просто всеки ден си казвах "край, приключвам", но така и не приключих. 
А и придържат добре превръзките, без да са прекалено стегнати или да спарват. За мен са топ, пак ще ползвам такива.
Точно така процедирахме ние. Голямата ръка и най-вече увереността на таткото си казват думата и самото бебенце се чувства по-добре. Делегирах тази дейност изцяло на моя мъж. И без това в началото не можеше да ми помага с хранене и приспиване, а все пак трябва да се чувства полезен, затова - памперсите (когато не е на работа) и къпането вечер, бяха изцяло негово задължение.