СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 43 254
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Момичета , а вашите бебчета колко често хълцат ? Моето доста често около 3-4 х по 5-10 Мин .

Канари , при теб разви ли се пъпнатаэвръв от бебчето ? Моето си е все така .

# 241
1-2 пъти дневно хълца за около 5 мин.

# 242
Обобщено тези, които чакат първо бебе да мързелуват, защото това ще им е. 🤣 Със следващите вече наличните продължават да изискват обгрижване.

Ама знаеш ли как ми се искаше да си клатя краката на дивана последното тримесечие. С ясната представа, че ако не е сега, няма да е никога хахах Sob но не, сглабях обзавеждане за почти целия апартамент, боядисвах, 35та седмица редих ламинат в хола... вярно не сама, но наравно с мъжа ми Grinning Grinning и с всичкия тоя "фитнес" малкия не се е наместил в таза, та сега ми препоръчват чести разходки, катерене на стълби и т.н. Аз вървя като пингвин, клатя се наляво-надясно, и току ме сръга в яйчниците да се сгърча, само за разходки съм. Плюс това като никога в живота ми, постоянно искам да чистя и ме влудява и най-тънкия слой прах в нас. Благородно завиждам на мамите, които имат възможност да мързелуват и го правят без угризения. Neutral Face Grinning

А като си говорехме за изтичане на води, днес съм 37г.с. официално, и сутринта смело потеглих в час пик със софийското метро за изследвания на кръв и урина. Пътувайки си представих цирка, който ще настане, ако шурна в тоя момент. Щеше да е весело Grinning

Момичета , а вашите бебчета колко често хълцат ? Моето доста често около 3-4 х по 5-10 Мин .

Моя не хълца всеки ден, но ако се разхълца е по няколко пъти дневно, пак така по 5-10 минутки.

# 243
Мами имам питаме тече ми безцветно-Бяла течност от двете ми гърди, а съм в 36г.с.+0дни и се притеснявам. Първа бременност ми е и незнам дали е нормално. 🫣

# 244
Мами имам питаме тече ми безцветно-Бяла течност от двете ми гърди, а съм в 36г.с.+0дни и се притеснявам. Първа бременност ми е и незнам дали е нормално. 🫣
Според каквото слушам по онлайн ленкции и чета по книги, на мен засега не ми се е случвяло, на някои мами им изтича коластра от по-рано. Произвеждаме я още от около 5тия месец и обикновено е жълта или по-тъмна, но е индивидуално. Също можеш да питаш доктора си, това им влиза в работата Grinning

# 245
  • София
Пенелопе, не знам,аз нямам повече ултразвукове насрочени, още си е така предполагам. В петък може би ще го гледст и ще видим.
Моника, нормално е, няма за какво да се притесняваш.
Първата бременност и аз не усетих почивката предо раждането, някак все бях напрегната. Сега обаче изцяло съм се потопила в нея.

# 246
Момичета, имам един въпрос. Пулсът на вашите бебчета покачва ли се когато ритат по време на тонове? И до колко стига? За трети път правим запис на тонове и винаги като рита - за секунди се вдига до 180 и после пак пада нормално. Според АГ няма място за притеснение, но колкото повече наближава, толкова повече се притеснявам за разни неща 😒

# 247
  • София
Да, естествено, все пак е физическа дейност, а при контракция моят вдигна до 200. Пак е нормално.

# 248
Момичета, днес ММ даде положителен тест за Ковид, имаше лека температура в събота и неделя но от тогава му няма нищо
Аз съм в 36+3, някакви съвети? Нямам никакви симптоми и не знам да ходя ли да си правя тест, да звънна на гинеколога, на личната ?!

# 249
Момичета, днес ММ даде положителен тест за Ковид, имаше лека температура в събота и неделя но от тогава му няма нищо
Аз съм в 36+3, някакви съвети? Нямам никакви симптоми и не знам да ходя ли да си правя тест, да звънна на гинеколога, на личната ?!
Аз бих си направила домашен тест за всеки случай. Въпреки че като няма симптоми е малко вероятно да отчете.

# 250
Направи си домашен тест. Но имай предвид, че може и да си заразена и чак след 2-3-4 дни да си положителна. Пий витамини С, Д, пий много вода и не се притеснявай. Ако можете се отделете с мъжа ти, защото е възможно да не те е заразил още. Успех!

# 251
Направи си домашен тест. Но имай предвид, че може и да си заразена и чак след 2-3-4 дни да си положителна. Пий витамини С, Д, пий много вода и не се притеснявай. Ако можете се отделете с мъжа ти, защото е възможно да не те е заразил още. Успех!

Благодаря, ще се чуя с личната лекарка и ще следвам нейните инструкции

# 252

Отделете се ако имате тази възможност , както са ви написали по-горе започвайте да пиете повече фрешове и вид Д . Много вода. Инкубационният период ОбИК. Е около 3-4 дни. И бъдете спокойна . Не е задължително да се разболеете и вие .

# 253
Чух се с личната, и аз трябва да седя 10 дни в карантина, но във вторник съм на преглед и тонове и ако бебока е още седалищно ще трябва до края на седмицата да направим секциото - нейният коментар беше да не се притеснявам и да се обадя на РЗИ, че няма как да им спазя тъпата карантина и ще се наложи да родя

# 254
  • София
Мен ме хвана 10 дни след първия заразен вкъщи. Наложи се да ходя на преглед въпреки ковид, защото бях с отлепване. Маска и не се доближавате до другите и няма проблем. В болниците си има специални звена за ковид болни родилки, така че не го мисли за като му дойде времето. Може пък да те пропусне, докато нямаш симптоми, не виждам нужда да пиеш нещо, но питай личната за всеки случай, а аг питай ако стане така,че си положителна, къде да се насочиш. РЗИ пък изобщо не ги мисли, я звъннат я не, на мен ми звъннаха за,детето, което първо се разболя, после за мен, другот дете и мъжа ми никой не е питал, въпреки че подадохме данни. А и от болницата също подават статистика.

Общи условия

Активация на акаунт