СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 929
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
Имах лека болка по-скоро неразположение и отидох 🤷🏻♀Късмет някакъв 🤷🏻♀
От цяла нощ четене - май мога с това разкритие и до термин да си изкарам.
Силно се надявам 🙏🏼
Като цяло ми се иска 3 дни да стоя и да си ме пуснат и вкъщи да си ми се случат нещата - тези болнични заведения ме депресират 😔
Искат колкото се може по-дълго да го задържат.
Иначе като кг е 3.010 гр 🥹
Молете се за мен 🙏🏼
Силно се надявам да се развият добре нещата - интересното при мен е, че цяла бременност без проблеми и сега изведнъж изненада 🤷🏻♀😢
Момичета, днес в 35+6 ме приеха за задържане с 3 см разкритие даже не съм усетила как 🤷🏻♀
Моля ви за малко кураж - дали е възможно да задържим раждането възможно най-дълго и да не родя в началото на 9 месец 😐
Всичко ще бъде наред. Вие сте в безопасна седмица и бебчето е развито. Моя приятелка роди точно в 36 г.с живо и здраво бебче. Иначе знаете- лежане и без натоварване. Предполагам ви вливат и магнезий . Нещата ще сеъ сгопират щом сте в болнично заведение.
Късмет и щастлив финал ви желая ❤

Не разбирам защо са те приели за задържане като 35+6 си е 36 седмица демек начало на 9 месец? Все пак бебчето ако е достатъчно кг няма нужда май от задържане и то с 3 см🤔аз в 36+2 ме приеха с контракции и 1 см и ми казаха, че ако са поне 3-4 направо отивах да раждам, но нямах тоя късмет за малко повече разкритие.
Не се притеснявай дори и сега да родиш бебчето вече е достатъчно голямо! Желая успех!

Ще го задържат поне още няколко дена, не се притеснявай! Със системи ще успеят, а от теб се иска само и единствено лежане. А как така се случи, че си получила разкритие? Контракции ли имаше, какво те накара да отидеш до спешното?

# 481
Много вероятно да си постоиш три дена. Да изпишат де що могат от ЗК и да си те пратят по живо по здраво. Иначе 3 кг в началото на девети месец си е супер бебе.
Имах лека болка по-скоро неразположение и отидох 🤷🏻♀Късмет някакъв 🤷🏻♀
От цяла нощ четене - май мога с това разкритие и до термин да си изкарам.
Силно се надявам 🙏🏼
Като цяло ми се иска 3 дни да стоя и да си ме пуснат и вкъщи да си ми се случат нещата - тези болнични заведения ме депресират 😔
Искат колкото се може по-дълго да го задържат.
Иначе като кг е 3.010 гр 🥹
Молете се за мен 🙏🏼
Силно се надявам да се развият добре нещата - интересното при мен е, че цяла бременност без проблеми и сега изведнъж изненада 🤷🏻♀😢
Момичета, днес в 35+6 ме приеха за задържане с 3 см разкритие даже не съм усетила как 🤷🏻♀
Моля ви за малко кураж - дали е възможно да задържим раждането възможно най-дълго и да не родя в началото на 9 месец 😐
Всичко ще бъде наред. Вие сте в безопасна седмица и бебчето е развито. Моя приятелка роди точно в 36 г.с живо и здраво бебче. Иначе знаете- лежане и без натоварване. Предполагам ви вливат и магнезий . Нещата ще сеъ сгопират щом сте в болнично заведение.
Късмет и щастлив финал ви желая ❤

Не разбирам защо са те приели за задържане като 35+6 си е 36 седмица демек начало на 9 месец? Все пак бебчето ако е достатъчно кг няма нужда май от задържане и то с 3 см🤔аз в 36+2 ме приеха с контракции и 1 см и ми казаха, че ако са поне 3-4 направо отивах да раждам, но нямах тоя късмет за малко повече разкритие.
Не се притеснявай дори и сега да родиш бебчето вече е достатъчно голямо! Желая успех!

Ще го задържат поне още няколко дена, не се притеснявай! Със системи ще успеят, а от теб се иска само и единствено лежане. А как така се случи, че си получила разкритие? Контракции ли имаше, какво те накара да отидеш до спешното?

# 482
Момичета, а на някой да са му намалели водите?

# 483
И аз съм чувала, че някои мами си карат с малко разкритие последните 1-2-3 седмици, но това не значи, че раждат, а ми по-скоро един от предвестниците и може по-лесно да тръгне.
Ние вчера бяхме на тонове, добе че мъжа ми ме закара. За пръв път ми се случва бебчо да не се спре за всичките 30 минути, то не беше разпъване, не беше въртяне. Съответно висок пулс и доктора не хареса записа и ме прати на разходка и нов запис. Ако се беше повторил първия, сега щях да ви пиша от болницата No Mouth но бебчо си беше решил ей така само за малко да ни изкара акъла и беше окей втория Joy Върнахме се обратно в режим изчакване и сега има до понеделник да си помисли как му се излиза, че после няма 6-5 Grinning

# 484
Минаха сега на визитация - реално 3 дни ме държат и ме пускат вкъщи да гнездя и да чакам момента 🙏🏼
Молете се за мен момичета - настроила съм се за срещата с бебо да е през септември 🫣

# 485
Минаха сега на визитация - реално 3 дни ме държат и ме пускат вкъщи да гнездя и да чакам момента 🙏🏼
Молете се за мен момичета - настроила съм се за срещата с бебо да е през септември 🫣

Не се притеснявай бебето е супер кг. Дори да се роди сега то си е доносено и е в 9 месец.
Може така и до термин да откараш с тези 3 см. Важното е спокойствието и нагласата.

А за намалели те води аз съм с долна граница на водите от началото на 8 месец, след като разбрах гледах да се хидратирам повече и да пия колкото може повече вода. На последният преглед си бяха пак така, но повече не са намалявали. Като цяло ми обясниха че в края на бременността е нормално, защото бебето пие от тях за да тренира гълтателен рефлекс, но важното е да не спадат под определено количество.

# 486
С миналата бременност бях с такова разкритие от средата на 8ми месец. Ако не бях секцио, сигурно щях да пренося накрая.

Ох, мен не знам какво ме прихваща, едно ми е супер раздразнително без никаква причина. 👀 Старая се да не викам по домашните и просто ми е криво и вкиснато. И хем ми е изморено, хем не мога да спя като хората- или заради киселини, или пък просто няма да мога да си намеря място.. На обед пък изобщо не мога да мигна. Изобщо- мрън! 😅

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:45 от mini zucchini

# 487
И аз съм кисела, но е защото съм недоспала. Като цяло съм доста неприятен човек, ако не спя достатъчно. 🤣
Освен това все нещо ме боли, най-често всичко на куп и едва се мъкна.
Госпожата от градината миналата седмица се възмущаваше защо шофирам. Попитах я как според нея да си заведа детето на градина, някой друг да го водел или да съм го държала вкъщи!?! Имам подозрения, че не я слуша много главата тази жена и все повече се затвърждават…

# 488
Мамита ако бебчето е слязло на долу пак ли е активно доста или е по - спокойно?

# 489
При мен напоследък е доста спокойно и лежерно движението, предимно вечер като преспивам каката се активизира за час. През деня усещам движение като протягане или докосване...в 38г.с

# 490
При мен напоследък е доста спокойно и лежерно движението, предимно вечер като преспивам каката се активизира за час. През деня усещам движение като протягане или докосване...в 38г.с
Аз също съм така, спокойно е затова се притесних малко 37+ съм

# 491
Tess_D, едно към едно с теб съм:
“И аз съм кисела, но е защото съм недоспала. Като цяло съм доста неприятен човек, ако не спя достатъчно. 🤣
Освен това все нещо ме боли, най-често всичко на куп и едва се мъкна.”

Иначе, както вече споменах, карам всеки ден и ИЧ не ми пука. Няма вариант да мръдна в тези жеги, пък било и до магазина, без кола и климатик, абсурд. Даже в понеделник като водих каката на плуване за първи път от няколко години на сам не спрях на позволено място в синя зона. Обикалях точно 20 минути зоната там и нямаше нито едно място. Накрая щяхме да закъснеем, а закъснеем ли, няма тренировка. И спрях на непозволено място. Хванахме плуването буквално в последната секунда, даже не успях дя ѝ сложа шапка и очила. Стоях права на ден моя сто 45 минути. Всичко ме болеше и бях схваната. И вървя към колата и си мисля “Дано да е там, дано не е минал паяк и да трябва да ходя да я търся под моста”. Щях да изгубя още половин час права…

# 492
  • София
И моето е спокойно-35гс съм, движи се само вечер и то не е вече ритници, ми сякаш галене отвътре. Денем много спорадично. Бях на тонове, казаха, че са ок, движеше се по време на тях, което ме учуди.
И аз съм в клуба на недоспалите киселячки. Като не съм доспала, направо светът ми е крив. А не бях така преди.

# 493
Момичета, има ли някоя от вас, която е имала предишно естествено раждане на седалищно бебе? В 36+6 съм и моята АГ каза, че не я притеснява да ме изроди нормално, предвид че бебето е мъничко и няма да ми е първо раждане.
 Правили ли сте от тези упражнения за обръщане в главично предлежание и помогнаха ли?

# 494
То и като не съм бременна не мърдам без кола и климатик. Горкия ми синузит. 🫢 Иначе мноого внимавам къде спирам, че съм голям карък в това отношение. Паяк нямаме поне, но спра ли неправилно, задължително ще намеря честитка.
Аз като цяло много слабо го усещам този път бебето, може би заради предната плацента. Всъщност си мърда, защото понякога направо виждам как ми се движи корема или го усещам като сложа ръка, но не усещам движение в корема.

Общи условия

Активация на акаунт