СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 728
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Честито бебче! Да е здраво и да ви носи много радост.
Момичета, днес в 9ч. се роди бебе Симеон, 3400кг, 50см 💙🐣 Операцията ми се стори още по-страшна от колкото очаквах, но се надявам на бързо въстановяване. Дадоха ми бебко да го погушкам следобед, а утре след раздвижването ще остане при мен. 🤞

# 691
Честито бебе Симеон!
Една от главните причини да избера Майчин дом е точно бързото раздвижване. Определено мисля, че е по-добре.
Ние имахме и двамата по едно време имена, после си ги разменихме, от 3 останаха 2… Сега му казах каквото напише в документите, аз ще разпиша. 😁

# 692
Честито бебе да е жив и здрав!
Момичета, днес в 9ч. се роди бебе Симеон, 3400кг, 50см 💙🐣 Операцията ми се стори още по-страшна от колкото очаквах, но се надявам на бързо въстановяване. Дадоха ми бебко да го погушкам следобед, а утре след раздвижването ще остане при мен. 🤞

Ние име с моите момичета сме избрали, само ММ се дърпа малко, обаче женското царство  надделява.

За хъркането от 1 седмица ММ се оплаква и вика че съм хъркала, пък аз даже не се усещам.

# 693
Хърках с предните бременности, хъркам и сега. Ама аз като качвам по 20-30 кг. сигурно е нормално, не знам. Даже с второто бебе (понеже бях в стая с друга мама) съм хъркала и след секциото. Тя ми каза. Аз умрях от срам.

# 694
Да ви е честит Симеон!
За хъркането ММ много се оплаква, че от началото много хъркам. Аз не се усещам. С първата бременност качих 23-24кг и не хърках. Сега качих 12-13кг и вече съм 39г.с 2дни, но хъркането е на лице. Много се надявам след раждането да отшумява, че много неприятно.

# 695
  • София
Аз спя с тапи, защото мм хърка. Иначе като качиш килограми,е нормално. За щастие бебетата обичат тия отвратен шум. Преди като спях, т.е. преди да забременея, не ми пречеше, спях като талпа, но сега сънят ми е ужасен и лек. Дано като се роди от недиспиване пак да започна да спя като пън...

# 696
Момичета, днес със спешно секцио се роди нашата първородна дъщеря Цвета. Истинска кукличка . Ще пиша по- късно . Бъдете здрави и леко раждане на всички ♥

# 697
Честито, да е много здрава ❤❤
Очакваме подробности 🌞
Момичета, днес със спешно секцио се роди нашата първородна дъщеря Цвета. Истинска кукличка . Ще пиша по- късно . Бъдете здрави и леко раждане на всички ♥

# 698
Включвам се докато съм в кондиция, мамш. Всичко започна преднияг ден със сериозни контракции на 10 Мин , на в последсвие интервара се промени и аз реших да си полегна ( това се случва през нощта ) .  На следващият ден т .е вчера имах час за преглед при АГ . Но тъй като имаше доста хора си почакахме , като през това време ми се спука мехура. Прегледаха ме за разкритие имах сомо 4 см и без контракции . По съвет но доктора се разхождах цяла след обед и цяла нощ качвах стълби ш т.н ., но така и не получих контракции. И слез поредното проследяване на тонове , а те падаха на контракциите решихме да не рискуваме ш да се оперираме. Е за моя най- голяма изненада не се оказа толкова страшно секциото . В 37 г.с и 1 ден ,Бебчето изплака около 15 Мин след началото , а аз вече бях най- щастливато мама на света. Още около 45 Мин шиене и бях готова. Имам си и система с окситоцин , обезболяват ме и всичко е ОК до тук. Дай боже и тока да бъде. Пожелавам ви леко раждане и пухкави здрави бебешоци. Чувството е неописуемо .♥

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 05:06 от Penelope2233

# 699
Честито бебче! Да е жива и здрава и бързо възстановяване на теб!

# 700
Благодоря, момичета ♥

# 701
Честито на новите мами ❤❤

# 702
  • София
Честито, Пенелопе, виждаш ли, че всички притеснения са били излишни.
С теб ли си говорихме, че ти беше паднала тапата?

# 703
Честито, Пенелопе! Желая ви много здрави и бързо да се възстановявате и прибирате в къщи.

# 704
  • Варна
Честито, Penelope! Да ти е много много здрава малката Цвета. Heart Бързо възстановяване ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт