Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 42 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
По  въпроса за качването на килограми аз за сега съм само +1 на заветните ми 45 Grin Въпреки че ми се ядат постоянно мноооого калорични неща -солени, всякакви питки, тестени закуски, картофи, чипс Smile неща към които никога преди не съм проявяла интерес ...
На мен пък  кръвното ми е доста нисичко особено сутрин в комплект с гаденето е ужасно. Не знам как ще почна университет след 1 месец... ако нещата не се стабилизират иначе др оплаквания за сега нямам.
Нямам търпение и аз да разбера пола Rolling Eyes

# 571
Мале май само аз съм качила толкова много 😱преди трансфера бях качила 1кг . После за всеки месец качих по 1 тоест съм качила 4кг. Нашият татко иска момиче , но аз някак си усещам ,че е момченце нямам предпочитания за пол , защото чакахме 6 години . Важното е да е живо и здраво ❤️

# 572
Не знам за главоболието на мен парацетамола не ми помага..

Относно пола , таткото иска момче. Аз нямам предпочитания. Мисля ,че ще е момче , ама го усещам ,че и момиче може дс е .х аахах много е странно не знам. Иначе за бълбукането в корема и аз го усетих няколко пъти , но не знаех ,че може да е бебо.

# 573
Здравейте!
Дадох и аз кръв за генетика днес и сега една седмица ме чака треперене и ще ми се увиди това дълго чакане. Странното е, че ще ми кажат пола чак в 14 седмица, а другата седмица само изследването за генетика. Не им било разрешено по-рано да споделят пола на бебето.
И аз съм втори ден с главоболие, дори още сутринта със ставането. Много неприятно.
Хубава седмица!

# 574
Здравейте!
Дадох и аз кръв за генетика днес и сега една седмица ме чака треперене и ще ми се увиди това дълго чакане. Странното е, че ще ми кажат пола чак в 14 седмица, а другата седмица само изследването за генетика. Не им било разрешено по-рано да споделят пола на бебето.
И аз съм втори ден с главоболие, дори още сутринта със ставането. Много неприятно.
Хубава седмица!

Как така не им е било разрешено ? За пръв път чувам такова нещо. Бебето си е твое и ти имаш право да знаеш. Моята етърва научи още ,когато беше на 3 месеца и половина .

# 575
Момичета, малко тъп въпрос. В 13+3 съм. Досега приемах само омега 3 + фолиева киселина. Вчеря бях на преглед и докторката каза вече ти изписвам витамини, и ми даде огестан. Като останах с впечатлението, че спирам едното и започвам другото. Но сега виждам, че на амбулаторния лист на терапия е описала и двете, пък те се препокриват съставките вътре, само омега 3 е по-малка доза. Вие какви добавки приемате?

# 576
  • Видин
Здравейте!
Хубава седмица!
На мен ми казаха същото за пола... и сега чакам с тепърпение следващия преглед😊
Пълни глупости са за мен, но...явно си имат някаква скапана политика, знам ли.
СНИКЪРСЧЕ на мен ми спряха фолиевата киселина и я замениха с витамини  Витамам, които обаче не ми понасят и ще ги сменя с друг вид.

# 577
Добор утро момичета Simple Smile
Алисе, на нас също нищо не ни казват за пола, но и ние не сме питали. ( а 14-та седмица така или иначе е малко след края на трети месец) Ние ще го разберем със сигурност до края на седмицата от генетичните, вие пуснахте ли ги? Кой пакет избрахте? (ние избрахме " пълния" , плюс допълнителните възможности)
Xrisi, мислех че съм ти писала за гръбначното изкривяване и нормалното раждане, а явно само съм си мислила - моя приятелка с операция на гърба за корекция на сколиоза се консултира с лекарят, който и е правил операцията, и той и даде карт бланш за нормално раждане. В крайна сметка бебето се роди със спешно секцио, но в най-добрия случай, ако имаш съмнение се консултирай ... мисля че ортопед би бил този специалист.

Надявам се днес да чуем много интересни и хубави новини : plmnch - 30.08 БХС и Mimird - 30.08 БХС и Smiley88 - 30.08 БХС и Sunnypom - 30.08 БХС иМ. К. 638929 - БХС за 30.08

***  ако пропускам някого пишете ми ( а и ако не искате да ви добавям, също - не се сърдя Blush )***
Mrvv - 31.08 съм на БХС
Ev_ - 01/09 - БХС+ранна фетална морфология
lady25 - 01.09 ФМ
Rgirl123 - 1.09 - скрининг и  Danniella.  - 01.09 - скрининг
Irnata_87 - 5 .09 - преглед
So close БхС и фетална морфология за 7.09
VSSh - БХС - 07.09
Thinkerbell77 - 07.09
petya.kal - 08.09 - БХС и първа фетална
AlisV - 09.09 - БХС
So close - 09.09 - Фетална м.
Pretty_lady - 12.09 ФМ
Xrisi.i - 14.09
Lucy - 20.09 преглед
Алисе Османалиева - 20.09 - преглед
Irnata_87 - 20.09 - преглед
Захарно петле - 10.10

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:12 от Lucie_

# 578
Здравейте, мами!
Включвам се и аз. Вече ми излезна резултата от абортивният материал , който пуснах към Майчин дом.
Тъй като, не можах да намеря в коя тема да пиша, ще пусна резултата от изследванията тук и се надявам, ако има някоя по-компетентна в разчитането им, ще се радвам да сподели малко информация, докато чакам обратна връзка от гинеколога.

Леко бременеене на всички Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 14:42 от Naneto_L

# 579
Здравейте, момичета. Включвам се и аз като една бъдеща мама с термин Март 2022. Искам да попитам на колко от вас им правиха изследване за кръвна захар и как да резултатите. Аз направих ПКК по собствена преценка и видях, че имам завишена Кръвна захар 5.60, която е висока за бременна жена. Направих и натоварване с глюкоза и излезе Гестационен диабет. Иска ми се ако вече сте правили и вие да споделите какви са резултатите при вас и дали сте променили начина си на живот, защото аз съм на диета заради това, меря всеки ден кръвната захар по 6 пъти и вместо да пълнея-отслабвам.

# 580
Lucie и при мен е пълният пакет + понеделник сутрин ми взеха и на гладно кръв за глюкоза. Относно пола и ние ще го научим чрез кръвни изследвания, но ще научим чак на следващия преглед , защото в моята болница не звънят и ми казаха, че при следващият преглед лекарят ще ми обясни всичко.

# 581
Добор утро момичета Simple Smile
Алисе, на нас също нищо не ни казват за пола, но и ние не сме питали. ( а 14-та седмица така или иначе е малко след края на трети месец) Ние ще го разберем със сигурност до края на седмицата от генетичните, вие пуснахте ли ги? Кой пакет избрахте? (ние избрахме " пълния" , плюс допълнителните възможности)
Xrisi, мислех че съм ти писала за гръбначното изкривяване и нормалното раждане, а явно само съм си мислила - моя приятелка с операция на гърба за корекция на сколиоза се консултира с лекарят, който и е правил операцията, и той и даде карт бланш за нормално раждане. В крайна сметка бебето се роди със спешно секцио, но в най-добрия случай, ако имаш съмнение се консултирай ... мисля че ортопед би бил този специалист.

Надявам се днес да чуем много интересни и хубави новини : plmnch - 30.08 БХС и Mimird - 30.08 БХС и Smiley88 - 30.08 БХС и Sunnypom - 30.08 БХС иМ. К. 638929 - БХС за 30.08

***  ако пропускам някого пишете ми ( а и ако не искате да ви добавям, също - не се сърдя Blush )***
Mrvv - 31.08 съм на БХС
Ev_ - 01/09 - БХС+ранна фетална морфология
lady25 - 01.09 ФМ
Rgirl123 - 1.09 - скрининг и  Danniella.  - 01.09 - скрининг
Irnata_87 - 5 .09 - преглед
So close БхС и фетална морфология за 7.09
VSSh - БХС - 07.09
Thinkerbell77 - 07.09
petya.kal - 08.09 - БХС и първа фетална
AlisV - 09.09 - БХС
So close - 09.09 - Фетална м.
Pretty_lady - 12.09 ФМ
Lucy - 19.09 преглед
Алисе Османалиева - 20.09 - преглед
Irnata_87 - 20.09 - преглед
Захарно петле - 10.10

Благодаря ти за отговора , на 14.09 съм на лекар мисля да попитам АГ

# 582
Naneto_L, наистина не знам какво означават резултатите :/ аз нямах такива след мисед-а
Алисе, можеш да ги провериш онлайн в mijngesondheid.be  - аз гледах че вече са качили pdf  но няма резултати вътре, но пък от теб научавам за кръвната захар - на мен не са ми правили такова изследване :/  ( всъщност до сега само веднъж ми пуснаха кръвни изследвания 🙈)
Тренди, ти сама ли го назначи или док, на мен чак в 21 седмица ми го записаха за правене 🤷‍♀️

# 583
Lucie_ : наистина не знам какво означават резултатите :/ аз нямах такива след мисед-а

Да, аз си получих нормалната епикриза от болницата. Тези са от патологичното  изследване на плода, дали няма някакво хромозомно нарушение,  които пратих допълнително , извън нормалната епикриза в майчин дом. Но самото чакане да се обади лекаря ме влудява.

# 584
Здравейте, момичета. Мина моят скрининг, огледахме бебчето, беше в гръб, пратиха ме да се разходя че трябвало да е с лице. Като цяло всичко е наред и съм много щастлива и спокойна сега 😊

Общи условия

Активация на акаунт