Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 896
  • 325
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, мами и бебоци  Hug[/co Честито на месеЧковците Виктор
 на elica s, Емо на Боби и Емо на РаЧето,Теди на мама_79,Гери на Ани_80,Ина на Тусана!
  bouquet
Глутена ние въведохме с кориЧка, ако не броим овесената вода.

# 46
благодаря на всички за отговорите Hug до 13ти ще измисля какво да е Peace
енви, и аз мисля, че има гласуващи гости Peace здраве да е Crazy

# 47

Tова за празнуващите мами и бебЧовци

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 12:07 от елидима01

# 48
  • Русе
енви, не вярвам да гласуват гости тука - долу-горе толкова са мамите пишещи повече или по-малко тук, както и броя на снимките на първа страница...  Wink
А!, Диди е изчезнала от списъка  Confused... явно, след издънката на сървъра. Thinking

# 49
здравейте, имам големи притеснения относно поведението на моето дете, затова ще ви питам какво правят вашите деца през деня, дали говорят и т.н. не мога да му привлека вниманието с нищо само хвърляме играчките на земята, и извън количката, само пиши и ако не отида веднага започва да реве така е по цял ден.

# 50
  • София
  ura  bigdance2 newsm18 Честито на наборчетата на Емо, навършващи 8 месеца newsm18  bigdance2  ura
Момичета имам следното питане - доволни ли сте от памперсите си и ако ДА какви ползвате.
Моят малък дрисльо напоследък все ме изненадва с осрани дрешки. Памперсът му пропуска отзад на гърба - и е препълнен винаги. Все още го кърмя с едно обедно/следобедно кърмене +зеленчуково/плодово пюре. Дали много яде newsm78 Иначе ми ака по 4-5 пъти на ден.

# 51
  • Русе
tyty, добре дошла при нас!  bouquet
Явно бебокът ти е открил гравитацията наскоро и в момента няма нищо по-интерсно. Отглеждаш си малък Нютон  Wink, но това е период, който ще премине...За пищенето не знам - доста майчета се оплкват...или се страхува, че няма да се върнеш или е открил идеалния начин да те държи край себе си. Наскоро си говорехме за такава криза на тази възраст.
ra4e, аз съм доволна от Pampers, и Диди ака по 3-4 пъти на ден, нямаме "фалове". Peace

# 52
  • София
здравейте, имам големи притеснения относно поведението на моето дете, затова ще ви питам какво правят вашите деца през деня, дали говорят и т.н. не мога да му привлека вниманието с нищо само хвърляме играчките на земята, и извън количката, само пиши и ако не отида веднага започва да реве така е по цял ден.
Тити, всяко дете е различно. Моето не спира да крещи. Ако го оставя да си играе в кошарата бързо му омръзва и започва да пищи докато го взема. Обича да играе на канапето, но това означава аз да съм залепена до него, за да не падне - вече имаме някоко успешни падания. Обича да му пея и да му приказвам. Като се заиграе започва да си приказва неговите си бебешки бляляля,бръъъ,татата, айде,бааа и т.н.
От друга страна племеницата ми до годинката ако си отвореше устата бе за да реве, но само половин година по -късно нямаше човек, който да я надприказва.
За всеки случай говори и с педиатъра си.

Иленка, аз ползвам по принцип Либеро, но се наложи преди седмица да ползвам Памперс и там беше голямо насерацио. Знаех си, че е хем голям, хем дрисльо  smile3515

# 53
раче, ние сме на Huggies - но италианските и сме много доволни Peace

# 54
раче, ние сме на Huggies - но италианските и сме много доволни Peace
Смин, какви са тези италиански Huggies?

Раче, ние сме на Либеро и Huggies, предимно Huggies и ако няма от тях Либеро, Памперс и на Калоян много му пропускаха, да не говорим, че с тях всяка сутрин беше мокър, аз затова ги смених, иначе преди бяхме на Памперс.

# 55
Деска, по-евтини са от оригиналните (Цветито ме светна за тях Laughing), или са в бели опаковки по около 50 броя (със син надпис) и са в кашонче или са в синя опаковка с едни хипопотами по тях - цената е около 0.33-0.35 лв на бройка  Peace
Ние изчезваме да използваме хубавото временце Hug

# 56
Huggies ползване ако няма Либеро взимам.

# 57
  • Русе
Даааа, Pampers са по-тесни отдолу и при "по-големи нужди" Wink сигурно пропускат...Това важи за "Active Baby", "Total Care" не бяха така, но вече не се намират май newsm78.

# 58
ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА НА СНАХАТА  Hug
ползвам Памперс и съм доволна досега не са ми изпускали
ние пък вчера и днеска сме по магазините с мъжо гледаме за подаръци вече избрахме оставя да ходим да ги вземем  Heart Eyes
Глутен въведох с каша

# 59
  • 2 етажа над тавана
Честит 8-ми месец на Емчовците, на Виктор и Теодор, на Герганка и Ина!  bouquet

Честити зъбки на Анжела! Hug

Данче, честито на приятелката ти!

Глутен въведох с коричка хляб - т.е. свекър ми и баща й го въведоха!
Ние сме на Памперс - фалове е имало, но само 2-3 пъти. А и от другите които пробвах бебка се обрина, само с Памперс нямаме такъв проблем.
Тити, и при нас има такива моменти, мисля, че си е до дете - Маги например иска непрекъснато да съм с нея, да я гушкам, да седя с нея при играчките, иначе и тя вряска и се сърди. Е, имаме си и спокойни моменти на самостоятелна игра, но са по-рядко.

Аз напоследък по-малко пиша, защото от това гадно време ми се е подтиснала музата, поспаливо ми е, захлупено ми е. Tired

Общи условия

Активация на акаунт