Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 839
  • 325
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Каква е разликата м/у зеленчуково пюре и зеленчукова супа? Супата се дава непасирана, така ли?

Ами, не, на този етап се дава пасирана....и в такъв случай за мен разликата е само, че в пасираната супа количеството вода е повече, поради което аз супа не давам. Същите зеленчуци ги сварявам и пасирам като пюре, а напоследък някои само намачкани давам. Супа ще му давам по-нататък като го уча да хапва по-големи парчета и няма да я пасирам.

# 316
  • София
Ей, Musashy, завиждам ти за хубавото време! Майка ми каза, че и при тях е слънчевко, а тук прехвърча сняг и е студ и мъгла. Гадория!  Cry

Да ви се похваля, ние в събота и неделя ще тупнем малкия на едната баба и ще ходим на фирменото парти на Пепи, нейде из Рила.  newsm44

Я ме светнете, как го правите тоя кус-кус, с мляко ли?

# 317
  • София
Ренка, ти къде си, че при вас егадно - тука грее слънце? За кус-куса - правя го с мляко, защото установих, че така по му харесва!

# 318
дядо Коледа и Снежанка има в Мола
и аз супа не съм давала още от другия месец може би

# 319
  • София
Ренка, ти къде си, че при вас егадно - тука грее слънце?
Стига бе! Вие ме мразите!  cry  Как слънце при вас, а при нас мъгла и сняг? И ние сме в С-я, в Левски - с/у летището. Ама сутринта бяхме до поликлиниката на Евлоги Георгиев и Мадрид (Подуяне) и там прехвърчаше сняг, само мъгла нямаше.  #Crazy  Почвам да се чувствам като в анимационните филмчета - само над нашия квартал ли има мъгла?  newsm78

# 320
  • София
Ами, явно, защото тука от към 1 часа грейна и ей сега залязва!
Къде си в левски - там имам еднамного добра приятелка в В!

# 321
  • София
Вени, в Г съм, ама много често се разхождам във В. Ако идваш на гости на приятелката ти, свиркай да се видим!
А явно навсякъде другаде е било слънчево, че като гледам във форума май само аз си киснах цял ден  Cry

# 322
  • София
Вени, това че съм тренирала бойни спортове много ми помага, но ето вече 8-ми месец и усещам как започва все по-осезаемо да ми тежи. А и липсата на свободно време за мен направо ме довършва. Искам да мога да изляза за един час поне сама, но няма кой да гледа зверчето. Сега издирвам една аверка и ако успея да я убедя мисля да правя компания на Ренката във вторник и да удрям по някое хорце, че вкъщи е голяма скука. Отдавна и на планина не съм ходила и ми е едно черно на душичката. Никога не съм водила толкова затворен живот - преди тренирах, танцувах, пеех, катерех планините, а сега само трупам килограми и започвам да се мразя.
Май ме е налегнала някаква депресия newsm78
Не помня кой попита за кенгуруто - стар модел на Чико е. Имах и Стеда, но го подарих, защото стана тясно за Емо, а Чикото което ползвам нямаше указание доколко кг мога да го товаря. Все още ми е удобно, а и Емо добре се чувства и затова го амортизирам до дупка. Или докато си амортизирм кръста до дупка. Banghead
Едни 8 стъпала ме принуждават всеки път да предпочитам кенгуруто. Входната врата е на 8 стъпала от нивото на улицата и като си помисля, че трябва да свалям/вдигам Емо в количката (Принцес на МагЕнгланд - голяма каруца) и предпочитам да изляза с кенгуру.
Не стерилизирам нищо. То какво ли има за стерилизиране като не ползвам бутилки и биберони newsm78

# 323
Здравейте момичета,
Аз нямам време да ви изчета.
Имахме температура 2-3 дни  заради зъбите Thinking
Малко се бях попритеснила,но вече съм с ума си Peace
Сега чакаме 2 горни зъба,но не са пробили още

Току що по новините даваха за недоносените бебоци и казаха  цената на един ковиьоз...Замислих се ,че за тези пари някои хора си купуват палта ,телефони и т.н А тези болници не могат да си го позволят и за едногодишен бюджет.Много тъжно Cry

поздрави на всички вас и бебоците ви  bouquet

# 324
Цвети, мила, има нова тема и всички там са се пренесли  bouquet

# 325
хехе
мерси Сминси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт