Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 841
  • 325
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз и до 38 градуса не се притеснявам - снощи нищо не съм му давала въпреке, че беше 38.5, защото ръцете му бяха топли и явно повече нямаше да вдига! Така, че сам я е свалил, но...остава си въпроса защо вдига?

# 301
Филипка, хвана ме!  Crazy Тя моята работа е домакинска, та хем свърша нещо, хем пак погледна тук...  Embarassed Ами к`во да направя - пристрастена Априлка съм!  Mr. Green Ша ма прощавате! Wink

Вени, радвам се за подобрението при вас! Peace

# 302
  • София
Раче, същата програма моето шефче предлага тези 3 дни, хубавото поне е, че се наспивам.

Пак упорито ще си пиша питанките  Mr. Green -

1. Обикновен кус-кус, но смлян нестава ли?

2. Защо не е хубаво оризова каша в зеленчуковото/месно пюре?

3. Ще ходиме ли на базара в събота или неделя?

4. Да се втелясвал ли на тема стерилизация или да го карам по-ларж?

За дядото Коледа, ако някоя го види да свирка! А ако е истинският, направо да вземе подарък и за мен  Mr. Green

# 303
[

1. Обикновен кус-кус, но смлян нестава ли?

2. Защо не е хубаво оризова каша в зеленчуковото/месно пюре?

3. Ще ходиме ли на базара в събота или неделя?

4. Да се втелясвал ли на тема стерилизация или да го карам по-ларж?

1. Аз го дадох цял, хапваше си го. В него пише че има само пшеничен грис и вода
2. Ами май на Енви реакцията беше по скоро картофи + ориз че няма смисъл
3. Ако остане време, по скоро май не Sad
4. Нищо вече не стерилизирам

# 304
Пресил спи вече 2 часа и нещо ShockedАко бях легнала с него сега щях да съм свежарка Tired

Данче, защо пък да не става обикновен кус-кус, не виждам причина.

Аз не стерилизирам от 2-я месец.

За оризовата каша Черепахчето ти е казала.

# 305
Данче, Hug
1. Ако си въвела глутен и Стаско може да преглъща по-едро - може и направо едър кус-кус. Peace
2. Ориз+картоф ми се вижда много "тестяно", а и нещо не се връзват на едно място. Аз също за разнообразие вместо картоф слагам по 1-2 с.л. каша в плодово/зел.пюре.  chef
3. Няма - далече ми е. Mr. Green
4. Не помня вече от кога нищо не стерилизирам. Naughty

# 306
  • София
Незнам за обикновенния кус-кус - като изядем този може би ще взема обикновен!
На базара мисля да отида към 11!
Не стерилизирам от 2 месеца!

# 307
Най_напред благодарим на всиЧки за поздравите от вЧера  Hug
Честито на минирождениците от днес Вики, Валентин и Деян    bigdance2 

Петя, ние сме горе - долу на същия режим като Преси:
8.30-9.00 - каша, попарка или кус кус (от тази сутрин)  Mr. Green
12.30-13.00 - месно/зеленЧуково или само зеленЧуково пюре, обикновено като заспива следобед иска да цока (то на мен и кърмата ми е толкова)
16.30-17.00 - плодово пюре
19.30 - баня и биберон с каша
През ноща веднъж или два пъти давам мляко.
1.Кускуса дадох обикновен, защото този, който купих е много ситен.
2.Не виждам какъв е смисъла да давам и картоф и ориз при положение Че и двата запиЧат, а на нас това до скоро ни беше голям проблем и не бих искала отново да го преживяваме.
3.Аз съм пас за пазара по разбираеми приЧини  Mr. Green
4.И аз отдавна не стерилизирам  Crossing Arms

# 308
Данче, взела съм кус-кус буквички, видя ми се най-дребен, с изключение на топчетата , но по-неподходящи ми се струват те. Само че още не съм пробвала, тия дни ще направя, мисля да не ги пасирам, но ще видим.

Аз също много време не стерилизирам.

За събота съм навита  Peace

Петя, аз попарата я давам заради сиренето, мисля да я редувам с кашата и плодовото пюре, защото и Ема много си разваля апетита с нея.

Честит празник на минирождениците   bouquet

# 309
  • София
1. Обикновен кус-кус, но смлян нестава ли?-Не знам, честно казано.Май става, ама що ще го мелиш. Аз днес дадох ечемик сварен с извара сутринта за попара и го яде, а са толкооова големи зърната....

2. Защо не е хубаво оризова каша в зеленчуковото/месно пюре?-хубаво е, хубаво е  Wink-все едно месо с ориз или зеленчуци с ориз....кофти е картофи с ориз

3. Ще ходиме ли на базара в събота или неделя?-И аз съм пас. Но дано да има успех и посещаемост.
4. Да се втелясвал ли на тема стерилизация или да го карам по-ларж?-По-ларж, по-ларж... Laughing

# 310
Ринка, каква закуска препоръчват по вашия край? Вие на АМ ли бяхте?  newsm78Иначе и ние сме като вашия режим на хранене.

Днес дадох бананова каша, която се води за закуска с малко намачкан банан, иначе са много видове и си прибавяш плод по желание. Има и едни бисквитки, които се накисват с мляко (АМ) и те стават за закуска или готови пюрета- закуска.

Данче, аз знам, че може да се смесва ориз.каша със зел.пюре, но за месно незнам  Rolling Eyes
Аз все още стерилизирам.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 20:56 от R i n a

# 311
На въпросите, докато не съм забравила.
1. Кърмачето играе ли със зърната - не, щото няма кой да му даде. Гледа ги и им се усмихва, протяга се, щипва с два пръста, после нежно казвам не и махам ръцете. Той обикновено почва да се занимава с друго. Не ме е хапал и не ме е щипал.
2. Бубка, кърмя нощем 1 път задължително. Говедцето е много лакомо и няма как да му откажа. Гледам да е след 3 часа, преди това успешно подавам биба. Следващото е към 6-7 часа.
3. Черепахова, ние вчера се моткахме около ТУ да търсим общината. Днес пак ще се моткаме натам, но този път към студентска поликлиника да запиша Иво на педиатър. Някъде след 3. Ако искаш - телефонът ми е 0886 000 384. Ще се радвам да запозная Иво с някоя мацка най-сетне, че досега познаваме цифром и словом само 2. Едната я оставихме в Пловдив, с другата се запознахме вчера.
4. Супа не давам. Обикновено сутрин давам плодово пюре или каша с плод, а следобед / вечер зеленчуково пюре или месно пюре. Останалото е кърма и тук-таме нещо малко за опитване. Днес опита кисело мляко и мандарини примерно.
5. За кус-кус нищо не знам, аз съм се заредила с домашни каши и сигурно въобще няма да давам.
6. На базара няма да ходя, защото нито имаме кола, нито имаме подходящо столче за кола.
7. Стерилизация - какво е това????

Бюти, почнах аз да се сещам как се възпитавате вие за гърнето... Имам и снимков материал, ама лапето днес не щя да спи и не мога да си намеря кабела (подредила съм го някъде  Rolling Eyes ), за да си кача снимката.

Уф, не мога да си отърва кабелите на компютъра. Върти, суче и все там отива. И като кресна "Не" и го махна оттам, почва да ми се кара. Или пък завива на друга посока и се прави, че не е бил той.

# 312
  • София
Данче: по някой от въпросите ти нямам отговор, но за стерилизацията - стерелизирам по един път седмично, а за Дядо Коледа имам предложение, стига да не искаш да е жив човек. Пред нашта община (където работя) до голямата елха, сме сложили един голям пеещ Дядо Коледа, Снежанките са по избор. Ако те интересува ще дам адреса?

# 313
  • София
Здравейте, мамчета!
Честито на месечковците!

Ние днес бяхме на ортопед, че нали заради бабата сме рискови и трябваше да го заведем пак като проседи, ама Драганов нямаше часове до края на годината, та ходихме в поликлиниката. Леле, здравеопазването ни е УЖАС!!! За цялата болница 1 екограф и той сигурно е от някой музей на заем.  #Crazy

Ние сме от лягащите късно - къпем се в 22, след това се храним и към 23 слагаме в леглото; той си играе, пее и по някое време заспива. Към 7.30 се събужда за папане. Пробвахме да го къпем в 20 ч, ама тогава се буди с 2 часа по-рано, а това хич не ми се нрави.

Каква е разликата м/у зеленчуково пюре и зеленчукова супа? Супата се дава непасирана, така ли?
Не стерилизирам от много отдавна. То какъв ли смисъл има, при положение, че малкия все излиза от постелката и облизва паркета.  Shocked

# 314
За стерилизацията - и аз не стерилизирам от няколко месеца, но все още преварявам водата, защото ми е лесно с електрическата кана. А относно супата - давам я вместо обедното пюре, но я правя по-гъстичка и като я пасирам си става като по-течно пюре. Но когато давам супичка наобед, гледам вечерното ядене да е по-питателно, например каша, а не плодово пюре.
И да се отчетем, връщаме се току що от консултация: 8кг, 71см, обик.глава 43см, обик. гърди 46см. Наддал е половин килограм и смятам да му спирам нощните яденета, дано да се откаже поне от едното, че ми се буди като новородено напоследък, а аз си ходя недоспала  Shocked цял ден. Айде  Grinning Laughing от нас и весели разходки в хубавото време

Общи условия

Активация на акаунт