1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 316
  • 291
  •   1
Отговори
АПРИЛСКА БАНДА

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03
  Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03
Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03
Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04
  Ана-Мариа на x_diabet_mama   
Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04
Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula   
Симона на Cherepahova, 27 г., София 
Реа на ramama, 25 г., София
05.04 Никола на mama-didi
06.04 Иван на ladye,31г София

Инес на halapela

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г.
Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София

Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80
Димитър на мама Ж Ина на tusana   
 Емил на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ   
 Явор на Me4o Puh, София 
Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01
Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия
 Деян на musashi   
Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София 
Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м   
Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Мартин  на deninas, 27г., София
Тони  на skarlet#    Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат
Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04
Ема    на Mayflower, 29 г., София   
Яна  на nuni, 22 г., София   
Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04
Мариса на Борислава,
Александър на Петето(petia p p), София 
Йоан на Лейси, В.Търново
21.04
Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
Стилян  на Nadeto, 21 г., София
 Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina 
Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 20:04 от Чаено момиче

# 1
Първа  Mr. Green

# 2
  • София
Дайте да изпишем първо старата тема  Peace

Аги   bouquet

# 3
  • Варна
Нека почива в мир малката душичка  Дари:pray:

Ние с Ники ходихме на фризьор баш в най-големия дъжд, ето резултата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138773
направо не прилича на себе си:), държа се що годе прилично, но накрая подивя. Жената бая чевръста излезе, много бърза и добре го докара.
Да се оправят всички болнички Heart Eyes
Честито на завършилите  bouquet
Лека вечер на нас дето дечковците ни хич не спят!
Моя снощи пищя и го натъпках с панадол, че разгеле спа цяла нощ. Май де що има зъб в устата му е тръгнал и не е излиза нищо, вече 2 седмица ooooh!

# 4
Мила Енви, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, обичана и обичаща    bouquet !

МисЗ, честито момченце  Grinning.!

Чаена, благодарско за темата!

Абе аз снощи не казах ли всички болнички да оздравяват  ooooh! . То гледам и майките почнаха да окапват. Айде стягайте се, де   PraynigHug .

ПП Извинете, това трябваше да е в старата тема.

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 20:44 от Зaрка

# 5
Момичета, кога смятате да махате вечерното АМ на децата????   Имам усещането, че Димата вече не го иската, т.е пие, но по 80мл някъде и само изхвърлям после. Имам чувство, че сега, ако и го спра няма да има ревове и травми и ще мине леко, но дали да го спирам незнам. Това ме мъчи вече седмица, защото половин кутия мляко е отишла в канала.

И да кажа на майките, които дават НЕСТЛЕ ДЖУНИЪР - много запича, но към 5-6 кутия. Аз ако не  спра АМ, повече от него няма да взема. Пак ще сме на Милмил, но 3-ка.

# 6
Гале, аз такова нещо не съм забелязала - за запека и Нестле Джуниър. Даже обратното, преди като не давах АМ ходеше по 1 път на ден, сега - след всяко ядене имам по една миризлива изненада. В ПЛовдив една седмица бяхме на НАН 2 (нямаше Джуниър) и направо се стресирах, то бива бифидус ефект, ама чак пък толкова не е нормално.
Вечерното АМ няма да го махам още, защото имаме проблем с водата - отказва да я пие. Ако му спра и млякото, ще се обезводни. Иначе вечер пие към 9.30 около 140мл с удоволствие.

Зарче, ще кача една снимка на Иво с бузи в албума спешъли фор ю  Laughing Погледни след 5 минутки.

# 7
Аги,   bouquet за темата! Много добре си го докарала заглавието!

Юлче, бързо да се оправяш! Hug

Гале, след вечерята Велина не пие АМ, нито кис.мляко, нито друго. Пие вода и заспива. Blush

Немското здравеопазване... хм, на светлинни години преди нашето! Ще ги догоним някога, вероятно... Rolling Eyes

Вили сега е значително по-добре. Дано утре празнуваме празника с пълна сила! Praynig

Спокойна нощ, дами! Heart Eyes

# 8
Ох Енви, радвам се 4е Велинка е по добре. Хайде и аz да с похваля, 4е Милена преди лягане имаШе 36.9°  Grinning 

Галя, Дими само ве4ерта ли пие АМ? По принцип zнам, 4е все оЩе имат нужда от калции, т.е. трябва или да пият мляко, или да консумират мле4ни продукти в достатъ4но големи коли4ества. Милена пие 250мл Хипп 3 сутринта, а ве4ерта яде неЩо като хляб с прясно сирене и мле4на каШа. Когато я отбих, наро4но не въведох ве4ерно мляко.

Забравих да 4еститя пиШката  Laughing  на Мис4ето   bouquet 

И да ви раzкажа неЩо странно. Преди, Милена имаШе страШно лек сън. Все иzляzох по терлици от стаята й, много внимавахме да не скърцат стълбите, а бе ужас, от най малкото неЩо се будеШе. А сега, от както е отбита, спи като пън. НиЩо не може да я събуди. Ето миналата седмица имаШе страШна буря тук, много силен дъжд, ама МНОГО силен, а нейната стая е таванска и много се 4ува. Бебефона постоянно се вклю4ваШе и 4увахме дъжда  ooooh! Тя не само, 4е не се събуди от това, но zа капак преz таzи ноЩ пак виеха сирените от пожарната, нали ви бях раzправила zа тях, то4но както е било преz войната, много са силни и адкси страШни. Аz се будя от тях, а наШата въобЩе не ги усети  #Crazy 
Е кажете ми, каква е връzката между кърменето и дълбо4ината на съня?  newsm78

# 9
  • 2 етажа над тавана
Наминавам само да кажа за утре - ако не вали -на линия сме, в градинката до парламента някъде ще се издирваме явно newsm78

За Дари много ми е тъжно, още една малка душичка се превърна в ангелче, дано е на място без болка

Енви, ще гледам колкото мога повече да стоя на Велинград - август ще си дойдем за консултация само, септември - за ваксина, но то и от времето зависи колко ще стоя. И за мен е добре - хем заради алергията - там по-леко я понасям, хем заради беба, хем заради нашите - от миналата година не са й се радвали на беба за повече от 2-3 дни, та сега ще постоя. Нооооо, обещавам да се докопвам до някой и-нет клуб и да ви наглеждам какви ги вършите тук Mr. Green

Танче, дано Миленка бързо приключи с антибиотика. Praynig
Юлче, стягай се, душа, да оздравяваш, че поне с другите да се видиш - явно аз ще пропусна сега шанса да се видим.

Пиша на тъмно и затова спирам, че си изкьоравих и без това кьоравите очи Mr. Green

Аги, благодарско за темата  bouquet

Мисче, честит ти момък в тумбака Hug

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 22:47 от Бабъл

# 10
  • София
Наздраве, мацки!

Тая вечер не дадох Калпол и ще видим дали ще е много зле положението. Много се надявам да ни споходи една безревлива нощ, пожелавам и на вас същото!  Hug
Хайде, лека на всички!  smile3524

# 11
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕНВИ!!!! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С ТОЗИ ИЗГЛЕД... ТОЙ ГОВОРИ ВМЕСТО МЕН!!!

Къпем МАрти в коритото - седнал. Ползваме ваната на КАМ, която има едно приспособление към него, което е като чашка, но с дупчици отдолу и всъщност като го напълниш с вода, служи като душ за изплакване /много надълго го обясних.../ Понякога го къпя и в един по-голям леген - набързо /специално купен за целта/ Незнам вие как сте, но аз винаги излизам вир вода, все едно и аз съм се къпала - много пляска моето дете във водата... Ама не го спирам - дори му се кефя, че се радва на водата...

Мизче, честито мъъъничко момченце!   bouquet Ще му измислите име, ако трябва ние ще го изберем  Wink- ще гласуваме! Малко разнообразие... нали си имаш вече една принцеса...  Wink

Мляко се пие задължително... Пробвах веднъж да му дам една каша Лека нощ на ХИП - изяде си я човека и след половин час мрънкаше и си търсеше млякото. Изпи го и се успокои и заспа... Нямам намерение да го спирам... Но нали все си говорим за индивидуалности - всяко дете е различно.

Юлче, бързо да оздравяваш Praynig! Утре ще те посетя у вас  - Ивчо има празник все пак  Hug!

За малко да забравя да кажа наздраве на Ренката! НАЗДРАВЕ!

# 12
Еее, Юлче, мерси! Мнооого е миличък, да го нацелуваш по сладките бузки  Hug !

Красенка, супер е новата прическа на Ники!

Ренка, напълни ми душата с тия сними, голяма свежарка  си и много ти отиват плитките и носията Grinning

# 13
понеже излизам рано, ще дойда после на банката при нар. събрание, където каза Вени!
088 454 0 135
Това ми е мобилката!

# 14
  • София
Времето е с нас и най-вече с децата на техния празник! Честит празник на всички бебоци!
Момичета, с които ще се видим - среща ще има!
Юлче, вие няма ли да дойдете? Дано си по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт