1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 320
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Иво се събуди с хрема тази сутрин. Тече назад и го дави, та не може да пие, едва яде, абе ужас. Иначе е свежичък, но от време на време преглъща, дави се и плаче  Confused

За водата - аз давам чешмяна, по-нататък пак ще минем на девин. Менкам ги, защото ми втръсва от вкуса.

Нашта кухня не е на етапи. Т.е. манджата идва добре сварена, на парченца. Аз си пасирам, ако има нужда.

За зрънчовците - Иво си няма идея какво е това, той не налита на пакетчета  Mr. Green . Яде бисквити, но с мярка, защото аз не ги обичам и рядко има вкъщи. Всъщност той напада чужда храна само ако е на мен и баща му. Не се дзвери, ако види друго дете да яде, но виж, ако види мен да ям - веднага опъва ръката и почва да сумти. На прощъпулника имаше питка с мед, ядохме всички едновременно - чичо му, баба му, гостенката, Младен и аз. Шушко идваше да проси само и единствено от моята  Laughing

# 286
  • София
Мати налита на всичко що ядат хората! Ужас е!

# 287
  • Русе
Та, като прочетох назад - за възпитанието сте си говорили... Thinking
Аз отдавна разбрах, че не ставам за перфектен родител, и изобщо нямам нужното търпение да се занимавам с деца продължително време  Confused(Работата за мен е спасение... Embarassed) - свалям шапка на всички майчета, които сами си гледат децата по цял ден - това е най-"тежката" (физически и психически) работа Peace. Понякога ми е гузно, че не им отделям достатъчно внимание(индивидуално на всеки), но просто нямам сили/нерви за повече... Tired

Диди никога не е била пляскана през ръчичките или по памперса (не ми е давала повод), но батко й е отнасял по някой шамар и истерични крясъци от моя страна(с което хич не се гордея Embarassed) - той е просто бедствието вкъщи, и колкото и да съм спокоен човек и флегматичен темперамент, като премине границата, просто не ми издържат нервите. Добре че, поне винаги внимавам да не става пред малката...Той все още е в "ужасните две", а на Диди тепърва предстоят... ooooh!

И понеже не съм образцова майка, гледам поне да възпитам образцови брат и сестра, като започнах с "манипулацията" още докато бях бременна и целенасочено и упорито работя по въпроса. Никога и по никакъв начин да не ги "сравнявам" (от сорта: "Виж Диди как слуша, пък ти - не"...- забранила съм и на бабите/дядовците), непрекъснато ги уверявам във взаимната им любов (Диди донесе подарък на бати на изписването от родилния дом, както съветваха някъде из форума), внимателно разпределям играчките и всеки път напомням на баткото, че неговите са си негови и Диди само ги разглежда, "защото много ги харесва"...и разни други такива...Засега е прекрасен батко на фона на това какво трудно дете е, чак се изумявам Shocked, но съм се заредила с нагласата, че нещата може и да се променят...

# 288
Добро утро, народе  Sunglasses

Тук е пак голям пек, ужас, в4ера иzлиzахме в 5 и оЩе беШе мн гореЩо, но днес ни 4акат zада4ки и няма как. Добре 4е колата е с климатик, ина4е...  ooooh!

Ооо, Иленка, аz дори не zнаех 4е го продават тоz хляб в БГ  Embarassed Наистина е добра алтернатива, той има дълга трайност и не ми се налага да хвърлям от него. Една опаковка трае 2 седмици някъде Laughing  така 4е дори да е по скъп от обикновенния хляб, пак си струва. Милена много го оби4а, с прясно сирене (тип "Филаделфия").

Ра4е, лек път ви желая и до поzдравиШ морето и гларусите  Laughing  А това zа БМ Залива е добра идея, мерси   bouquet  Ще пратя татко ми на дегустация  Mr. Green

Има оЩе много неЩа, които Милена не е яла оЩе. И не проявява интерес към яденето на другите, което малко ме притеснява всъЩност  Thinking  Единственно е луднала по бисквити, купувам едни на Милупа, пълноzърнести с малко плодова zахар. Постоянно ми вика Кееее Кееее (на немски бисквита е кекс) и ако й предложа една бисквитка, ти4а към мен и така маха ръцете, 4е прили4ат на въртолет  Crazy  Луда работа. Ина4е, zа основно, яде месно 5х седми4но, веднъж риба и веднъж постно.

Хайде, ние иzлиzаме да се погрижим малко zа zаплатата на тати  Mr. Green

# 289
Привет от нас   bouquet
Раче, Татянче, супер идея за БМ - там ще запазим местенца  Hug Раче, аз изчезвам до понеделник, така че другата седмица свиркай като си на линия   bouquet
Красенка, ние сме сравнявали с Роди менюто за деня при тях и при нас, било е различно, обаче определено това му беше на Алекс срещата с кухнята, то бива бива, ама чак така...
Иленка, поздравления за това, към което се стремиш, най-много мразех като бях малка да ми дават за пример братовчедите ми как си лягали точно в 8 (малии, сега се усещам, че и аз не лягах рано, ето на кого прилича Али, е по нещо да прилича и на мен де  Laughing) или как си прибирали нещата и т.н

вчера обикаляхме по магазините за хладилник и Али бяга на воля между стоките, главната му цел бяха пералните  Crazy та след двучасов маратон, снощи заспа буквално за секунди в баща си в 9.30 и стана в 8.30, е в 4 се беше изправил в леглото готов за игра, но 10 мин. на гърдата и заспа пак, та явно ходенето го изморява и съм доволна  Hug

# 290
...Засега е прекрасен батко на фона на ...

Ето това искам и аз да го постигна. Много ми се иска децата ми да се уважават и защитават едно друго, така както и ние с брат ми.

# 291
Май успях да пусна тема Party

Общи условия

Активация на акаунт