Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 882
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вени, те всички деца седяха на срещата  Mr. Green
M дааа, особено Вальо и Стаско  Mr. Green

Цвети, сетих се за коя къщичка говориш; Аз влизах в сайта на Марсел http://marseltoys.com/ , тези които внасят Фишер Прайс, но не съм виждала такава. То дори и да има, представям си каква ще й е цената  #Crazy

Ние до преди малко бяхме навън, ама много бързо стана студено, докато се добера до нас и ми замръзнаха мартинките.  cold
Какви са признаците за болки в ушите? Една мама видя как Вальо си върти главичката и каза, че е от ушите, ама той напоследък все така си я врътка преди да заспи, та де да знам  newsm78

# 166

Миси, трудничко е с куче,но пък после ще е хубаво след някоя и друга година децата да растат с животинче. Чистя всяка сутрин цялата къща с метла, защото от косми счупих две прахосмукачки.  А като си спомня какво беше в началото когато беше малка и невъзпитана и здрави мебели нямахме, и не ти завиждам.

Ами така е Черепаха, то милото вече почна да гризе столовете и аз си викам "таз работа няма да я бъде". В моята къща наядени мебели няма да има Naughty, ама ще говорим пак след 6 месеца. Аз се изказах твърдо по въпроса след като кучето направи "купка" на одеялото за игра на малката. Просто бях бясна и след истерична сцена мъжо го изнесе вън.

По другите въпроси: Малката в нашето легло не спи, а по някога така ми се иска. Снощи бях на събрание след работа и се прибрах късно, време само да я изкъпя и нахраня и трябваше да си ляга. Така ми се прииска да си я взема при мен. Иначе сама не може да си седне още ако е от легнало положение. Не може и да се изправя, но прави усилени опити.

# 167
Ау Татянка, ходих на сайта и се размечтах. Цвети, ако съдим по детските играчки, то наше село  ни е цялата държава, защото такива играчки и в столицата нема. Ей това е асортимента на Фишър Прайс в БГ - http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=21&sort=3a&filter_id=8.

А за цените да не говорим. Симона ще получи от дядо си за Нова година  ето това, и му сравних цените и ми стана тъжно.

Фурор, не мога да помогна Sad

Въпросче:
ОК, за Ма-ма е ясно, че не е съзнателно. Но възможно ли е АМ-АМ да го свързва вече с манджа. Че като я сложа на стола и си види купичката и почва да го повтаря. Или е някакво съвпадение newsm78

# 168
  • София
Mum, много мами не успяват да изчетат темичката, така че-споко  Wink
Отговаряш на последните няколко постинга и това е! Hug
Янче, и аз като храня Давид му повтарям много пъти АМ-АМ и сега като яде с мерак/което не винаги се получава/ и също казва АМММММ
За ушичките, и аз не знам  Rolling Eyes

# 169
Малеее, тоz Марсел е луд, егати цените. Това 4удо е 25? на промоция, ина4е 30?, ама къде ти 90лв  #Crazy  А тоzи фотоапарат който не е фотоапарат, ами СД плеър  hahaha  е 20? у наШи Ширини..... Моми4ета, да направим един внос на игра4ки, а? Сега след 1.1. ве4е няма да има мита....  Thinking

# 170
  • София
Фурорче, щом свири я запиши в духовия оркестър  Mr. Green Пробвай с физиологичен разтвор и дано да се оправи бързо!  Peace

Малкият не спи в нашето легло. Но през деня му е трудно да заспива и се гушкаме на дивана в хола докато се унесе.

А Вальо само веднъж каза мама - стана тая неделя, след като беше ревал истерично половин час и прозвуча като псувня, едно такова натъртено МАМмммммааа.  Shocked

# 171
  • София
Ренка, натисни леко зад ухото долу, където ма една ямка и ако го болят, ще има реакция! но едва ли е от това!
Танче, записвала съм си, а някои неща ги помня, защото са свързани с някакво събитие или просто съм се впечетлила!

# 172
  • София
Ренка, натисни леко зад ухото долу, където ма една ямка и ако го болят, ще има реакция!
Опитното си е опитно! Hug

# 173
Mum, дсобре дошла!  Hug Пиши, пиши не ни щади, беше казвала някоя от нас!  bouquet

Момичета, не мога да не се похваля - днес от 3 слагания на Вили на гърнето - 2 бяха сполучливи, т.е. опикани!  Peace Може и чиста случайност да е било, но мисля да продължавам с "дресировката"! Mr. Green
Мецанка къде се загуби!?  newsm78 Липсва! Sad

Чакаме татито, да ни забере за пазар и утре може да се хваля с нещо... Wink

Спокойна вечер! Hug Heart Eyes Hug

# 174
Мда, Мецанка наистина липсва Sad

Добре поне че Татянка се появи Hug

енви, поздравления за упоритостта Hug

# 175
  • София
Момичета, не мога да не се похваля - днес от 3 слагания на Вили на гърнето - 2 бяха сполучливи, т.е. опикани!  Peace Може и чиста случайност да е било, но мисля да продължавам с "дресировката"! Mr. Green
Мецанка къде се загуби!?  newsm78 Липсва! Sad
И аз продължавам!На колко време го слагаш? Аз засега само като се събуди!
И на мен ми липсва Мецанка! Confused

# 176
Оле, само аз ли още не съм започнала опитите Tired

# 177
  • Boston, MA
Честито на месечковците, специални целувки на Лекса и на новото й "братче" (не разбрах момче или момиче е кучето?)

Браво на изправящите се, пълзящи и ходещи в гърне априлчета! Дани се записва със Стаси и Вальо, да си лежат тримката  Mr. Green. Седи стабилно сам, но не сяда сам, и генерално предпочита да си е полегнал... Но то и аз съм така Simple Smile В тая връзка, още не съм мислила за обезопасяване.

Дани казва амааа или мамаааа само като реве и е много на зор.  Sad Иначе бърборясва някакви неразбираеми ге- ке- кха и подобни.

Отвратителни са цените на играчките в България, тук са много по-евтини и изобщо не е честно... Проблемът оттук обаче е, че изпращането е скъпо. Уффф.

Татянче, тази играчка ми се вижда за по-малко дете, т.е. за миналия и този месец, а аз обикновено гледам да купувам за напред. Не съм я виждала на живо...

# 178
Момичета, благодаря за отговорите за чувалчетата, ще пробваме и ние.

Ема също сяда само от положение за лазене , засилва се и се обръща до седнало положение, това че не лазат децата ви си има и положителните страни, не мога за минута да я оставя сама. Днес даже я настъпих, лази ми в краката, все едно животинче си имаме и с нищо не се заиграва , само се вре по дупките - под компютъра,  под масата и не мога да я измъкна.
За спането вече съм казвала , че си спи при нас, не усещам да е свикнала още, но на мен определено така ми е по-лесно, хем искам да я науча в нейното легло , хем ми е трудно, особено сега на долното ниво ми е много дълбоко и едвам я вадя.

Ренка, Ема когато е превъзбудена и не може лесно да заспи много си върти главата на страни.

За играчки не знам дали си заслужава да се дават много пари, като гледам колко бързо и омръзват, ето сега се е заиграла с една опаковка шумоляща. Имаме играчки  на Фишър Прайс и какво от това , всяко чудо за три дена. Така че ако трябваше да ги купувам на тия цени тук просто нямаше да стане.

# 179
  • София
Филипа, споко и аз не съм почнала, от опит знам, че няма смисъл толкова рано!

Общи условия

Активация на акаунт