Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 863
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
От кога го прави това?Не мрънка ли като го оставиш сам в кошарата?
Ох явно Дея-Мария е много мързелива,хич не иде на патето на ума да прави такива неа,тя от седнало положение се опитва да се докопа до горе да се хване и да прави опити да се изправи  Rolling Eyes

Не е пате, ами ти е хитрушана - примамва ръба на кошарата да дойде при нея, за да не се напъва много-много Mr. Green
А иначе Иво го прави това от 4-5 дни. Прави го, точно защото мрънка. Знае, че като мрънка седнал, се чува надалече, а като мрънка прав, се чува още по-надалече. Демек, изправя се в кошарата и крещи с всички сили да ходя да го спасявам оттам. Ама все пак и мама е човек и до кенефа трябва да ходи от време на време.

Раче, докато не му дойде времето, няма смисъл да го изправяш. Детето си знае кога е готово. За обезопасяването - намираш някой свободен ъгъл, мяташ одеалото, хвърляш играчки и се молиш да са му интересни дълго време. Че нашите бяха интересни само 1 ден.

Иво не подава ръчички да го вземам, защото не обича да го държа на ръце. Чувства се ограничен и мрънка. Ми така де, цял свят го чака до го опълзи, олигави и надъвче.

Седящите - падат ли назад? Иво вече втори ден пада възнак с гръм и трясък, главата издрънчава отзад на темето и следва як рев. Засега все още е умен като мен, ама ако падне още няколко пъти така и ще стане като брат ми  Mr. Green Дали е много опасно?

Уф, аз пак фермани изписах, спрете ме да не се оливам толкова.

# 196
Цвети, даде ли му нещо?Панадолче? newsm78

не дочаках утре и му дадох бисквитка на плазмон, лелееее, чак се разсърди, много му хареса Laughing

# 197
  • София
Сипвам, сипвам, обаче таквоз винце, червено нямам

В нашата стая е ламинат и е много студено на пода. Миналата година купих един килим обаче е отвратителен, на 2-рия ден след като е изпран и става мръсен, хич не го обичам  Crossing Arms Чудя се какво да постилам  Thinking

# 198
Данче, и ние сме на ламинат, и си има килимче али бали, но винаги излиза извън него, и ходи по ламината, не е много студено сякаш
на симонка-бонбонка видях на една снимка постелено такова отдолу, като голям пъзел, ще я намеря ей сега, такова мисля да му взема, във Вега са по 6-7 лв
Ха наздраве! Mr. Green

П.П.  за това говоря http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1606404

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 20:25 от СмиНсЧо

# 199
Здрасти на всички! Mr. Green
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!!
Ето такива са ни последните памперси и излязоха хубави струват 31ст. бройката 11-25кг. http://www.fippi.com/PRODOTTI/premium.htm
Възглавничка не ползваме защото много се извърта с нея.
Чувалче ползва от малък още-без ръкави, даже вече е с еднометрово защото му окъся старото.
Спането е в неговата стая, няколко дена го вземам в7-7,30 при мен на спалнята че да си доспя Blush
Сядането го умеем от няма месец и то като го наместя тогава.
Дезинфекция не всекидневна, но Теди не пълзи  Mr. Green И аз съм за запознаването с бацилите Joy
Мерки и теглилки: биха ни третото ДТК, +200гр и 2,5см Peace
Вече сме 10,200кг и 75,5см.
 Hug

# 200
  • София
За протокола -И Иван не се изправя, седи горе-долу стабилно, но сам не може да седне още. Ръчички подава и му е много забавно да го прехвърляме от единия в другия.

Аз също не ползвам чувалче, а го завивам с по-дебело одеалце, но тия дни четох някъде, че бебето трябвало да спи при температура 16 градуса. Ама то няма ли да изпука от студ? Ние както спим в една стая с него, че аз ще кристализирам, ако трябва да спя при такава температура.

Дея, това със зъбките е направо като виц.

На пода имаме теракот и го чистя през ден, през два. За толкова ми стигат времето и силите. А и не мога да го държа в стерилна среда. Трябва да придобива имунитет. Застлала съм му няколко одеала и гледам да стои в техния обсег, но на него на плочките му е по-интересно. Ние купихме такива

# 201
стига ме момичета лоши майки недейте така, децата ви сами ви водят на племеницата ми на 1година и изби първия зъб и кво от това  Peace
на гърне не съм го слагала имам но мисла че още му е рано
и ние не седим още самички даже въобще не ще и кво и аз ли да кажа че съм лоша майка, като детето като го сложа да седне само се върти  Crossing Arms

# 202
За гърнето не искам пак, да влизаме в спорове - това вече го дъвкахме - просто споделих! Аз също от опит знам, че има смисъл от слагането на гърне, а ни доставя и удоволствие - и на Велина и на мен. Всеки решава за себе си!
Темата за "лошите майки" не я ли дъвкахме също доволно много!? Не виждам много връзка напр. м/у поникването на зъбче и умения, добрина и пр. на майката.
Спокойна нощ! Hug

# 203
и аз за това говоря

# 204
Здравейте и от нас.
Деич вади клещите и почвай зъбите  Wink
Възглавница не ползваме Stop до 2 години няма да и слагам.
В чувалче спиме.
На спалнята при нас , никога не е спала, твърдо проти съм.
От легнало положение, сама сяда вече и се набира в леглото и сама се изправя ама когато иска.

# 205
Здравейте и от нас  Hug Ееееей каква пустош е тук, къде сте, бе народе newsm78 А аз най-после се добрах да компютъра  Crossing Arms
Честито на месеЧковците от вЧера и днес!
Честито и на озъбилите се мъниЧковци!
И аз да се "похваля" - вЧера направихме бойното кръщене  smile3518 бях оставила момиЧетата сами да си играят на спалнята и след малко Чувам бум, писък и Веси запоЧна да вика "мамо, бързо мамо, Еви падна, мамо" Милото ми момиЧенце, така жално плаЧка  smile3518
ИнаЧе отново за кой ли път сме с кашлица  #Cussing out И аз стигнах до извода Че вторите деца боледуват пo-Често   Sad
От както се застуди, спим със спално ЧувалЧе без ръкави (понася го добре за разлика от сестра си, която беше немислимо да я напъхаш в нещо подобно).Отгоре и мятам едно топло одеалце, защото инаЧе бузките и замръзват.

Възглавница не ползваме - тук педитрите казват Че до две години не трябва да се слага на възглавница. Веси и до ден днешен не иска, а е поЧти на 4.
Седнала стои стабилно отдавна, но още не може сама да сяда, нито да се изправя.
Обезопасила съм само контактитесъс специални пластмасови капаЧета

Това е за днес от мен. Стискам палци болниЧките да оздравяват бързо и всиЧки останали да имат спокойна веЧер и да спинкат непробудно Чаааак до сутринта.

# 206
  • Boston, MA
Не се карайте, ние, работещите сме най-лошите - като ги виждаме малчуганите за по час и нещо вечер и уикендите само, какво по-напред, да го налигавиш ли, да го възпитаваш ли. Възпитаваме се по фантазия (май повече се лигавим).  Wink
Дани също е с чувал (аз не отговорих по-рано, защото Тина питаше откъде да купи и не мога да помогна) - неговите са от полар, без и със ръкави има, сега е с този без. Завивам го с една памучна пелена отгоре, за да мога лесно да го разхвърлям като дойде при нас. Сутрин е при нас в леглото (кърмя го към 6) докато станем в 7:30 (ама всъщност по-скоро 8, всеки ден закъснявам за работа  Embarassed).
Няма възглавница.
На пода имаме паркет, отгоре килим, и постилам одеало, на което се търкаля. В нас се чисти на две седмици (тука ви убих, сигурна съм) и междувременно само събирам котешки косми и чат-пат позабърсвам ако нещо ми привлече вниманието.
Много ми беше харесал този пъзел от преди, къде ги има?
Ръце подава за гуш (той ми е гушлив, и мързелив).  Laughing
Деяsmile3532. Игнор на такива глупости!
Цвети, оправи ли се Ицака? От зъби ли беше температурата?
 Hug за болните априлчовци!

# 207
  • София
Темата за "лошите майки" не я ли дъвкахме също доволно много!? Не виждам много връзка напр. м/у поникването на зъбче и умения, добрина и пр. на майката.
Спокойна нощ! Hug
И аз това казвам децата се лоши  Mr. Green не ние  Mr. Green

Аз знам, защо на моя още не му поникват зъби - Решила бях да го кърмя докато му пораснат зъбетата и той сега, за да ме манджори повече се стиска  Mr. Green

# 208
  • Boston, MA
...
Аз знам, защо на моя още не му поникват зъби - Решила бях да го кърмя докато му пораснат зъбетата и той сега, за да ме манджори повече се стиска  Mr. Green[/color]

Не знам за лош, ама не е глупав той, неееее...  Mr. Green

# 209
Танче, подобни играчки съм виждала, сега незнам дали на бебоците ще им хареса и дали си струва. Ама като гледам не е скъпа, като ти харесва дето се вика за какво не си ги дала. Аз си падам по образователните на този етап (лип фрог етс.) обаче и взех серия от обикновенни играчки на Ен Гедис, направо ми останаха очите в тях ( аз по принцип си я харесвам като фотограф).

В чувал не смея да я сложа моята, защото не мисля че ще издържи. Голямо шило е и се върти страшно и като се усуче в одеялото е крясък и чудо. Напоследък много взе да се отвива, ама не забелязвам да и пречи ( демек от студ не се буди Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт