Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 858
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мисче, можеш ли да покажеш играчките на тази фотографка? На срещата се опитахме да снимаме 15 джудженца наведнъж, но се оказа невъзможно  Confused

Танче, давай, догодина да организираме някакси един дядо Коледа и ни пратиш един пале с играчки. Тук са невъзможно скъпи, то бива, бива, ама  #Cussing out... От един месец гледам едни кубчета, приличните са 5 кубчета - 5 лв, а тези със снимки на насекоми 12 бр пак 5 лв  Confused

# 211
Добро утро на всички мами и бебоци,
днес е мой ред да почерпя с кафенце Grinning.

За съжаление моето "Дзеверче" вече шатри напред назад, играчки не признава, и ако не е прав, протестира много сериозно. Грам спокойствие нямам. С тази проходилка, май наистина си слижих таралеж в гащите. Тези, които имат по стационарни бебенца, радвайте се и им се наслаждавайте, защото чудото съвсем скоро ще дойде и при вас.

# 212
  • София
Добро утро!
Петя, много си права - сега е златното време, после няма да имаме мир спокойствие за дълго време!
За зъбите като прочетох та се сетих да ви разкажа: ония ден гледам на Мати беззъбата уста и му викам:
- Мати, говори с Дядо Коледа да ти донесе някое зъбче!
А Лора ме чува и вика:
- Че, мамо, ако му донесе, как ще му го сложиме?
Така, че Деичка, поръчайте си и вие на добрия старец! Laughing
Ренка, сутрината се събудих с мисълта, че голяма глупост ти казах вчера за ушишчките - пипа се точно под езичето на ушенцето / незнам как се нарича това, което затваря ушнта кухина, едно такова изпъкнало в долнат част нещо/

# 213
Честити 8 месец на Алекс , Евелина и Дени Heart Eyes

Данче, точно тези пъзели при нас не се оказаха много удачни. Разглобява ги моменталически и ги бута в устата, трябва да ги залепя Rolling Eyes Затова сега постилам едно шалте

Вени, стана ми интересно - Лора вярва ли в Дядо Коледа? Спомням си как редовно ни вадеха на терасата на Нова Година да  чакаме тогавашния Дядо Мраз и естествено го изпускахме, а подаръците се оказваха под елхата.

# 214
Добро утро на ранобудните. И аз вече направих кафенце, само че ми свършила сметаната и е с АМ  kaffeetrmker_2.

Тези пъзели ги има в магазините за детски играчки. Аз съм сложила върху ламината един килим в единия край на хола , а в другия две килимчета от пъзелите, но вече не ми вършат работа, Ема сяда до тях да ги дърпа , разглобява и дъвче, даже ме е страх да не глътне някое парче, та освен всичко друго по 100 пъти на ден подреждам пъзели  Mr. Green А и като чистя само вдигам и слагам.

Вече трета вечер успявам да приспя Ема в осем часа  Laughing , защото нещо беше започнала към 11 и мен не ме устройваше. Сега след 5 часа не давам спане и то е едно мрънкане , но вече в осем едвам гледа. Много ми се иска така да свикне.

Честити 8 месец на Алекс , Евелина и Дени

# 215
Добро утро!

Честит мини ден-ден на Али бали, Евчето и Дени!  bouquet Hug  bouquet

ДаниЧ, страхотен аватар! Peace

По повод хигиенизирането, Пресил вече е изцяло на пода през деня, за това преди да го сложа пускам прахосмукачка, мия.Това ежедневно, въпреки че човекът си има специална лежанка за целта.http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1712243

# 216
  • Русе
Честит 8-ми месец на Алекс, Евелина и Дениз! Hug
Бубка, мен не можеш да ме "убиеш" на тема хигиена  Mr. Green- права си, че работещите сме най-лошите майки, аз още вчера писах, че решавам проблема с мръсния под точно с любимите ти пъзели...Обаче имай предвид, че не всяко дете търпи да му е наредено/сглобено (а то докато постна вече са ти казали)  Grinning - при сина ми също такова нещо не се е случвало - моменталически всичко се разглобява, което може се пъха в устата, а останалото се разхвърля из цялата къща. Открай време вкъщи сме затънали в отломки от всякакви играчки, но сега някак си го убедих да сглобяваме пътечки и килимчета от пъзела за сестричката му, ...че и цифрите учим покрай цялата дандания  Laughing. За щастие тя няма мераци да разглобява и си ги ползваме с кеф - по предназначение. Naughty

PetyaP, наслаждавам се и още как, ...и се моля "чудото" да се отложи! Mr. Green

# 217
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Hug Heart Eyes Hug

На пода спрях да постилам нищо, т.к. първата работа на Велина е да излезе от това ,което съм й постелила.  Twisted Evil Пъзелът наистина служи повече за игра и дъвкане. Mr. Green

Филипка, много ти е готин синът!  Hug Потретвам се сигурно, но е факт! Само тази биберона не му ходи на мъжкарския вид Wink, ама пак си го харесваме! Heart Eyes

# 218
Здравейте и от мен,тази сутрин приспах дечко в 9ч. и ще си изпия кафенцето на спокойствие заедно с вас.Ще се опитам да се включвам по-често по темичките,но не обичам много писането,пък и да си призная честно не се справям добре с техниката.В тази връзка ще направя опит да изпратя снимка на моето априлче за албумчето на първа страница,ако се съгласите да го включите де.Любимото ми слънчице се казва Калоян и е роден на 11.04.2006г.Още не съм разучила как се слагат снимките и лентичките с възрастта на бебо и затова отивам сега да прочета и да правя опити било то успешни или не,все някога ще успея.

# 219
  • Русе
Филипка, Филипка... - тоз Пресил колко сърца ще разбие  Heart Eyes ...пу-пу!
Тази постелка да не е hand-made? - много е хубава! Peace

MumHug!

# 220
Честит 9ти месец на кака Рая  Hug
Честито на наборчетата Дени и Евелина  bouquet
Ето от нас една бърза сутрешна почерпка

По-късно ще пиша, лек и успешен ден  bouquet

# 221
  • софия
мини почeрпка за мини рожден ден от Рая и мама и

# 222
  • София
Леле, ужасно много сте изписали от вчера сутринта  Shocked

Честито на месечковците! и благодаря за почерпката.!как съм гладнаааа Crazy

Аз също скоро се замислях за златното време на бебоците ни, защото сега ми е най-лесно-играе си в кошарата половин час, после я сложа в бънджито, после в стола за хранене си играе и то се минало времето. Но какво ме чака, може би дори не мога да си го представя.

За заспиването- и аз вече не и давам да спи след 7 ч. вечерта, че после заспива в 11;30, а това май не е подходящо за толкова малко дете.
Иначи си спи плътно в нейното легло. Ставам да и бутам биберон и пак заспива. Много ме беше страх да не я науча да спи при нас и от самото начало бях много стриктна. Понякога даже съжалявам, че не съм я взимала по-често при мен д асе гушкаме.

# 223
  • София
Поздрави на празнуващите днес!
Рени  и аз така отначалото бях нпоколебима, но през ноща заспивах седнала, докато кърмя и открих по-лесния начин!
Ми, Лора си вярва в Дядо Коледа и точно същия сценарий и прилагаме - прилъгваме я нещо в друга стая и междувременно дядо Коледа дошъл и оставил подаръците под елхата! После я пращаме за нещо в хола и тя ги открива! Преди години баща ми се маскираше на Дядо Коледа, обаче на поредната Коледа Лора го позна! Трябваше с най-сериозната си и убедена физиономия да я уверя, че наистина прилика има, но дядо и е бил в тоалетната, а това си е Дядо Коледа! Много интересно се беше изразила - Мамо, това от долу защо пирлича на дядо Спас?

# 224
  • София
Не виждам много връзка напр. м/у поникването на зъбче и умения, добрина и пр. на майката.
Че как!....Има връзка, и то голяма... Thinking...както и между изправянето на детето и майката...аз например, за да се изправя Давид, в продължение на 1 месец заставах в поза за пълзене пред гардероба и се изправях бавно и с последователни движения по него на 6 серии по 30 пъти през деня. omm..той ме наблюдава и така на принципа за кучето, гледането и месаря започна да се изправя....Че и кг доста свалих!...сега започваме тренировките за гърнето  Naughty
Данче, и на мен много ми харесва аватара...създава ми коледно настроение... Grinning
Вени, аз лично вярвах в Дядо Коледа до първи клас и ще се постарая и Давид да вярва. santa2
Цвети,пиши как сте!

Общи условия

Активация на акаунт