Работата е там, че в моя случай трябва да избирам да изкарам вкъщи 4 седмици с 2 здрави деца или 1 седмица с едно здраво бебе и батко на ясла и после 2-3 седмици двамата да са болни вкъщи. Оги изкарва абсолютно всеки вирус с Борко, опазихме го само в началото в новоредения период, защото тогава прекарваше 90% от времето си в кошарата. Та.. мен изключително много ме натоварва даването на лекарства на 2 деца. Това са 3-4 инхалации на ден на дете, което прави общо 7-8, а те се бунтуват абсолютно всеки път. Борко мрази и антибиотика, уж е сладък на вкус, но го давам с хиляда молби и уговорки. Огито пък си повръща сиропите през половината време. Капки за нос, промивки... и това е нон-стоп и адски много ме изтощава. Да не говорим за другите поведенчески проблеми.. просто това с болесите е капака. И след 3-4 дена аз и баща им сме болни. Просто е някакъв кошмар. Затова везните се накланят към това да го спра за август месец, макар че наистина бих използвала поне няколко дни почивка. И да не споменавам и финансовата част, че за юли сме дали 600лв да ходи 5 дена на ясла.
Това гледам да не го мисля, но пък не е и маловажно. Плюс това поне като са здрави ще можем да висим по площадки и обществени места без да ме гледат на кръв други майки, като се изкашля ..
Забавлението ни там е да поливаме с лейката и обикаляме да гледаме разни бубулечки. За пясъчник може да намеря място, ще го помисля.

един миличък, кротичъл, гушлив. Сърцето да ти се разтопи. Лекувах с планински въздух
)) после обаче това момченце като се съвзе ми спря тока. А последната седмица от възбуда и нови преживявания сме будни между 1 и 3 часа всяка нощ. Сниши беше кулминацията буден от 2 до 5.30 ама то сърце юнашко не трае да има нов трактор и да не го разиграва... Срамота е някак си да се спи, когато светът чака да го покори. Абе келеш както ви казах.
И двамата се разболяха в деня на пътуването. Хич не мога да го отбележа като почивка, но това няма да ме обезкуражи да опитаме пак догодина. 
Сигурно звучи логично и някой от вас отдавна действат по този начин, но аз все още имам какво да науча от тези деца. До скоро си мислих, че равноправието е в това да обръщам внимание и на двамата, да им казвам по равно, че ги обичам, да ги гушкам по равно, но не бях осъзнала, че трябва и да им се карам по равно. Все пак Огито е кротко бебе и не прави реални бели. Но с малко креативност и театър от моя страна изравнихме и тази позиция.

Препоръчани теми