По този повод да ви се похваля - официално решихме да спрем Борко от яслата. Днес бяхме на преглед (след 10 дни боледуване вкъщи, антибиотици и глупости), Борко най-накрая ми се стори оздравял на 95%. Все още има съвсем лек сопол и се покашля по 3-4 пъти на ден. Надявах се да си остане вкъщи само още 1-2 дни и после да вземем бележка за яслата. Да ама не. Док каза 'още цяла седмица вкъщи и евентуално другата може да тръгне'. След което заяви, че скоро ще бием първата ваксина на бебето и по време на ваксинациите е силно препоръчително да не пускаме Борко на ясла. Викам си ебаси, в такъв случай кога ще ходи? Обсъдихме с ММ и решихме, че няма никакъв смисъл да плащаме толкова много и да сме все болни, а и да поемаме излишни рискове за малкото.
Само дано да сме здрави. Борко ще го запишем пак на ясла през пролетта. Ясно е, че пак ще се разболява, но поне бебето ще е по-голямо, а и тогава вече целта ще е да се социализира и подготви за градината, а не толкова да ми е по-лесно на мен (сега това беше основния приоритет, но уви).
Много як рожден ден се получи. Супер скромен беше, но той игра и се смя от сърце, което ми беше най-важното. В последно време го виждах повече сърдит и разплакан, отколкото радостен, затова и ми стана много приятно да го гледам пак такъв щурав и ухилен през почти целия ден.

всички знаем, че след няколко дена реват се усилва. Но все пак се радвам, защото си я взех спокойна, каката я взимах чисто червена от рев, подута без глас
та една идея съм по спокойна.
. В тоя ред на мисли някой друг да блъска и тряска всичко в къщи? Случва се и като е доволен, и като е ядосан, дори напоследък го гледам, че играе на катастрофи с коли, камиони и т.н. Всичките му игри са "буф" и "падна". Строи кули от кубчета и накрая търси специално някоя количка да ги блъсне, за да се разпилеят максимално 
Би било доста странно. Но ще трябва да се задействам по този въпрос, защото положението хич не е добре с домакинската работа. Няма да ви казвам колко дни поред Борко яде филии с фъстъчено масло за закуска или купени рогчета.
Аз пък съвсем не се храня добре. Съня на децата не се застъпва или ако се застъпе ще е за 30-40 мин, в които едва насмагам да свърша нещо и да си почина. Редовно ям останки или бисквити или филии. Вечер пък само поръчваме. Пране има НОН-СТОП, направо се изумявам колко много пране има и как го генерираме толкова. 

Препоръчани теми