Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 220
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Имаме резервация за Блу Ориндж. Някой има ли актуална информация колко струват чадър и шезлонг и дали има достатъчно свободна зона на плажа?
Здравейте!
Чадър и шезлонг са по 10 лв. Има достатъчно свободна зона. Ние в момента сме в Блу Ориндж и сме на свободната зона.
Inil

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 10:35 от chere6ka

# 181
Здравейте! Имаме резервация за Блу Ориндж. Някой има ли актуална информация колко струват чадър и шезлонг и дали има достатъчно свободна зона на плажа?
Здравейте!
Чадър и шезлонг са по 10 лв. Има достатъчно свободна зона. Ние в момента сме в Блу Ориндж и сме на свободната зона.
Може ли да споделите какви са Ви впечатленията от хотела! Храна, напитки (има ли еспресо кафе, включено в ОИ), стаите реновирани ли са, чистотата на ниво ли е, обслужването как е, възможност за паркиране, анимация има ли, водата в басейна топла и чиста ли се поддържа?  Дали от хотела им пряк достъп до плажа, или се заобикалят други сгради и на какво разстояние от хотела е плажната ивица?

# 182
Здравейте!
Тоест комплект от 2 шезлонга и 1 чадър е 30лв?

# 183
Някой с отзиви за ресторант Конак? Малко преди веселата уличка е.

От днес на обяд сме тук, естествено заваля и сега децата само мрънкат.

# 184
Здравейте!
Може ли да споделите какви са Ви впечатленията от хотела! Храна, напитки (има ли еспресо кафе, включено в ОИ), стаите реновирани ли са, чистотата на ниво ли е, обслужването как е, възможност за паркиране, анимация има ли, водата в басейна топла и чиста ли се поддържа?  Дали от хотела им пряк достъп до плажа, или се заобикалят други сгради и на какво разстояние от хотела е плажната ивица?
Здравейте!
За първи път посещавам хотела и не мога да кажа за стаите дали са реновирани.  Ни сме в студио.Чисто е. Днес ни е трети ден. Вчера като се върнахме от плажа на обяд бяха ни сменили кърпите.  Относно храната - аз не съм претенциозна. Има какво да си избера, но според мен е еднообразна. За напитките- кафето е нес (аз не обичам такова) от машина е, сокове също от машина. Сега се сетих,  че тази сутрин видях канички с кафе. Предполагам е шварц кафе.
За паркирането - много трудно намерихме къде да паркираме.  Доста обикаляхме, но намерихме едно място.
За анимацията не мога да кажа, тъй като сме без деца. Ние не сме влизали в басейна, защото аз предпочитам морето. Иначе водата в морето е топла (аз съм доста зиморничава).
От хотела има пряк достъп до плажа. Само се излиза от хотела и сте на плажа.
Ако се сетите нещо друго питайте 🙂
Аз съм доволна от хотела.

# 185
chere6ka, за цената на чадърите и шезлонгите  не разбрах. По 10 на брой /чадър- 10лв, шезлонг- 10лв/ или 10 лв е комплект- чадър и шезлонг, примерно.

# 186
chere6ka, за цената на чадърите и шезлонгите  не разбрах. По 10 на брой /чадър- 10лв, шезлонг- 10лв/ или 10 лв е комплект- чадър и шезлонг, примерно.

Inil, всичко е по 10 лв. Няма цена за комплект. Ходих да питам. За един чадър и два шезлонга цената е 30 лв.

# 187
Много благодаря! Приятна почивка!

# 188
Здравейте!
Здравейте!
За първи път посещавам хотела и не мога да кажа за стаите дали са реновирани.  Ни сме в студио.Чисто е. Днес ни е трети ден. Вчера като се върнахме от плажа на обяд бяха ни сменили кърпите.  Относно храната - аз не съм претенциозна. Има какво да си избера, но според мен е еднообразна. За напитките- кафето е нес (аз не обичам такова) от машина е, сокове също от машина. Сега се сетих,  че тази сутрин видях канички с кафе. Предполагам е шварц кафе.
За паркирането - много трудно намерихме къде да паркираме.  Доста обикаляхме, но намерихме едно място.
За анимацията не мога да кажа, тъй като сме без деца. Ние не сме влизали в басейна, защото аз предпочитам морето. Иначе водата в морето е топла (аз съм доста зиморничава).

Това беше любимият ни хотел,три поредни години сме почивали там.Но последният път първия ден ни настаниха в съседния хотел за един ден (Созополис),уж имало проблем със стаята ни, някаква авария доколкото си спомням. А за капак на тръгване някой ни беше ударил колата,без да се обади,а от рецепцията отказаха съдействие!И така ни изгубиха като клиенти.
Хотелът тогава беше с чадъри и шезлонги на плажа включени в all inclusive услугата.
Плаж Златна рибка е един от най -хубавите по Черноморието.

# 189
Здравейте!
[/quote]
Благодаря и хубава почивка!

# 190
За мен хотелът с най- най- уникално разположение и гледка е бившият хотел Корал. От тази година е напълно реновиран и преименуван в хотел Антеа. Стаите на горните етажи са уникални, седиш на терасата, а морето сякаш на талази се разлива в краката ти. Отсреща се вижда на длан старият град, с крепостната стена от 5 в. и заливчето, виждат се и камбанариите на няколко църкви. Просто е уникално бижу Heart. Ако някой има отзиви от хотела от тази година, моля да сподели Flowers Tulip

# 191
За мен хотелът с най- най- уникално разположение и гледка е бившият хотел Корал. От тази година е напълно реновиран и преименуван в хотел Антеа. Стаите на горните етажи са уникални, седиш на терасата, а морето сякаш на талази се разлива в краката ти. Отсреща се вижда на длан старият град, с крепостната стена от 5 в. и заливчето, виждат се и камбанариите на няколко църкви. Просто е уникално бижу Heart. Ако някой има отзиви от хотела от тази година, моля да сподели Flowers Tulip
"Уникалното бижу" е с ужасни отзиви от 2021 и 2022 г. Хотелът е определен като  катастрофа! Веднъж като се загуби доверието трудно се възстановява. Неблагодарим на Емералд за рекламата! Номерът не минава. Аман от туристически агенти, които са налетели всички теми.

# 192
Не съм туристически агент, говоря за гледката и разположението, всяка пролет съм там за рожденния си ден, с изключение на тази. За храна, обслужване и тн няма какво да коментирам защото хотелът очевидно е с ново име, нова концепция и тн. За мен лично е по-добре да няма хора, ако ме разбирате... Просто споделих мнение за неща, различни от шезлоги, чадъри и какво ще ядем...
P.S Във връзка с изказването Ви, че съм туристически агент, информирах модератор. Малко е странно да виждате толкова много туристически агенти навсякъде. Не сте ли се замисляли, че това може да са просто доволни хора, които споделят лично мнение?

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 15:59 от *Emerald

# 193
Някой с отзиви за ресторант Конак? Малко преди веселата уличка е.

От днес на обяд сме тук, естествено заваля и сега децата само мрънкат.

Конак е единствения ресторант в Созопол, който работи целогодишно.

# 194
  • столицата
Движи ли се влакчето от къмпинг Смокиня до Созопол? Какво е работното време и цена?

Общи условия

Активация на акаунт