Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 236
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
На мен Созопол ми харесва повече от Санторини.
Няма чаааак толкова много чужденци. Курортът си е за българи.
От миналата година има и повече паркинзи. Имаше кафе машини НАВСЯКЪДЕ. Миналата година запоследно бях там.

# 196
Движи ли се влакчето от къмпинг Смокиня до Созопол? Какво е работното време и цена?
Влакче няма от няколко години. Заменен е с автобус пътуващ от Санта Марина през Созопол до Грийн лайф.

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 19:27 от Люлякова пролет

# 197
В хотел Антеа много са си повярвали - 352 лв двойна стая за две легла с гледка парк - разбирай паркинга отзад. Че сложили и задължително закуска и вечеря - да ида в Созопол и всяка вечер да съм на една и също място - не, благодаря! Почивала съм там преди много години и имам представа как излеждаше!

# 198
Аз лично на тази гледка мога да вечерям много време... Това е едно от малкото места в Созопол, където можеш на вечеря да гледаш стария град, а не обратното. Обикновено обядваме на Далян Чайка. А и не мисля, че да се вечеря на заведение щв излезе по-евтино, освен ако не е в онази част покрай плажа, която се води нова част или не знам и аз какво, където последно като ходих преди 5 г беше такава цигания и мизерия, че повече там изобщо не минаваме. Но, за всеки влак си има пътници ...

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 20:02 от *Emerald

# 199
Вечеряхме в ресторант Тангра тази вечер, доста препоръчван.
За съжаление не мога да споделя същото мнение, доста посредствено обслужване и храна.

# 200
  • София
Някой с отзиви за ресторант Конак? Малко преди веселата уличка е.

От днес на обяд сме тук, естествено заваля и сега децата само мрънкат.

Конак е единствения ресторант в Созопол, който работи целогодишно.
Не мисля, че е така. Редовно си ходехме зимата в Кирик. Освен ако нещо не се е променило в последните години.

# 201
  • София
Моля препоръчайте хубаво семейно хотелче или къща за гости

# 202
Моля препоръчайте хубаво семейно хотелче или къща за гости
Може да погледнете тези https://pochivka.bg/studio-i-apartament-evgenievi-o53954

# 203
Здравейте, има ли бийч барове срещу консумация ( да се ползват шезлонг/ барбарон и чадър) - без значение дали в самия Созопол или Градина, Смокиня? Благодаря!
П. П. Преди безплатна сянка имаше на bar Botanik ( само срещу консумация от заведението) , но сега вече не е на същото място и не зная как е.

# 204
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, има ли бийч барове срещу консумация ( да се ползват шезлонг/ барбарон и чадър) - без значение дали в самия Созопол или Градина, Смокиня? Благодаря!
П. П. Преди безплатна сянка имаше на bar Botanik ( само срещу консумация от заведението) , но сега вече не е на същото място и не зная как е.
На Хармани има

# 205
  • София
Имаше и на Каваци - Куче и Куче, имаше и на Смокиня - Верано, както и на Хармани.

# 206
На Хармани баровете са такива, има си барбарони и т.н. и си сядаш там.
Ние бяхме на първия в началото на плажа.

# 207
Много благодаря на всички за коментарите.
Гледах хотел мисля, че е в новата част казва са Кристиани. Някой посещавал ли го е и как е плажа в близост? Подходящ ли е за деца?

Благодаря отново
Днес приключи престоя ни там. За трета поредна година ходим и впечатлението и на двама ни с мъжа ми е, че са занижили качеството спрямо предишни години. Запазили са само едно от момчетата келнери в ресторанта, като собственикът му помага и имаше ситуации, в които се получаваше забавяне в поръчките на бара и отсервирането на чинии. Готвачът е същият, но менюто е по-бедно и не така разнообразно. Отново е вкусно обаче. Най-голямото разочарование беше почистването на стаята, което реално представляваше хвърляне на боклука. Чаршафите за 5 дни не смениха нито веднъж. Шампоани и душ гел също не подновиха, а хавлиите бяха сменени след като поисках нови. Не го разбирайте като издребняване, но за нас като посещавали вече хотела разликата в качеството беше осезаема. Вероятно ако сте за пръв път, ще ви хареса. Ние няма да отидем за четвърти обаче.
За плажа в близост - Bamboo, не бих го препоръчала за деца, макар да сме ходили до там с детето предишни години. До Харманите ние го водехме с количката, като беше на 1 и 2 год.
Препоръчвам ви Каваци. С кола от Кристиани е на няма и 5 минути.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 21:17 от *Chloe*

# 208
На Хармани баровете са такива, има си барбарони и т.н. и си сядаш там.
Ние бяхме на първия в началото на плажа.
Име помните ли на бара? И свободна консумация или трябва минимум 30, 40 лв?

# 209
Доминалата година свободна консумация имаше и на бар "елтубу на Каваци но след това направиха чадър с Барбарони 18 лв тази година не знам как ще е.
Някой от вас посещавал ли е хотел Хасиенда бич в Созопол?
Оглеждам вариант часов all inclusive понеже сме с дете на година и половина въпреки че имам желанията плажоваме на Каваци

Общи условия

Активация на акаунт