Смешки от форума 39

• 86 498
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Това ще да е сън на някоя женица с комплекси. Пък и само уиски... ако беше вино, друго щеше да е. Grinning

# 331
  • Сф
Представяй си, но няма как да разбереш тези чувства... Wink
Поне разбрахме какво пие красавицата. Калканджиева? 🤣🤣😂

# 332
Цитат
Няма как някой да разбере какви са чувствата, когато влезнеш някъде и цялото заведение се обръща да гледа теб, без значение от пола им.... на масата ти да валят уискита, след уискита.
Astonished

Ххахаха, а не, мерси. Няма и нужда......

# 333
Представяй си, но няма как да разбереш тези чувства... Wink
Поне разбрахме какво пие красавицата. Калканджиева? 🤣🤣😂

Заради питието си мисля, че е мъж. Те също са много суетни.

# 334
Добре, чудох се няколко дни на този израз с уискитата... И накрая се сетих - авторката е жена, която редовно е черпена, заради красотата си? Това иска да каже тя, нали?
Знам, че открих топлата вода, но поне я открих нали? 🤭

# 335
Дайте линк, скръндзи такива! Simple Smile

# 336
Добре, чудох се няколко дни на този израз с уискитата... И накрая се сетих - авторката е жена, която редовно е черпена, заради красотата си? Това иска да каже тя, нали?

Не си сама. И аз се чудих как хем седи на маса, отрупана с уиски, хем влиза през вратата и всички я гледат... А то уискито било след влизането. Joy

# 337
Всъщност е жена, която редовно отказва уискита по заведенията, щото не е такава. Обаче ние тук не можем да проумеем колко страдат красавиците, щот сме глигани в анцузи.
От същата тема
Цитат
...Едната беше предизвикала катастрофа, защото шофьорите на 3 коли се въртяха да я гледат, докато тя вървеше по улицата. Това с очите си го видях, заедно бяхме.
Цитат
Мииии... жени шофьори, тъй става.
А тая що върви по улицата, за тротоари не е ли чувала. И крава да излезе на улицата пак ще стане катастрофа.

# 338
Аха... Светна ми 🤭
А този последният коментар е писан сякаш от ММ... Без първото изречение за жените-шофьори... А тая дето предизвикала катастрофите, ако приемем че е била по тротоара, как се е облякла? Пола-коланче и дълбоко деколте с 10 см токчета? Ох, майко самата красота.... То и аз мога така...

# 339
Сийке, от темата за френдзоната е бисерът. Не мога да стигна днес да чета още, може да има още бисери от супер красавици.

# 340
Много благодаря. Спрях да я следя, защото ми стана скучна. Пък то виж как интересно се е разгърнала... Simple Smile

# 341
Снощи зачетох малко за френдзоната, голяма скука. Напоследък СО е много скучно, чак досадно. Нямам търпението да прочета десет страници, за да открия два-три забавни поста.

Нямам смешки за вас. Една дама в темата за муните е събрала цяла колекция от стари постове. Добре се посмях, макар че някои ги помня, препоръчвам!

# 342
  • Бургас
Седим , значи аз и един Весо, той после сатана спортист и обиколи света

# 343
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дай да видим де, бъди приятел.

# 344
  • Бургас
Добри и аз искам да го видя,ама все пак е сатана,та не смея да поискам снимка от съфорумката 😉

Общи условия

Активация на акаунт