Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 542
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Сещам се, че имах една състудентка, много спестовно момиче. Тя се подстригваше сама и делеше дамските превръзки на две.

# 421
Ако човек може да се подстриже сам, не е лошо. Аз не мога, но пък сама се боядисвам.
Но тук явно някои просто не могат да изтърпят процедурата. Щом ги дразнят фризьорите, трябва да си намерят начин за справяне. Явно са го намерили. Какво лошо има.

# 422
Мъжът ми също сам се подстригва. Не можеше да си намери дълго време добър фризьор и се самонаучи. А не е да е с гола глава, има си прическа и си иска майсторлък. След това започна и нас да подстригва, че даже и приятели. Аз си вземам връхчетата сама, само от време на време той ме дооформя. На фризьор не обичам да ходя още от преди да дойдем в Германия. Така, че идеално ни устройва.

# 423
Я, и други пестеливи имало. Аз реших да се самоподстригвам по-често, за да пестя повече! Joy

# 424
Аз също съм майстора с косите у нас.
Научих се първо на моята глава да подстригвам и боядисвам, после с мъжа ми и от години децата. Вече имма и професионална машина с доста приставки и съм много доволна.
Най ми е трудно с малкия, защото косата му е ада на фризора - права, остра и гъста.

# 425
Обичам да ходя на фризьор, само когато имам добър фризьор. В момента нямам такъв и чакам до последно, докато косата ми съвсем на нищо не прилича, и после още няколко месеца след това Grinning Косата ми е трудна за подстригване, грешките много си личат. Та търся хем добър, хем мълчалив фризьор, сложна работа.

В колата слушам музика. Като терапия, всеки ден на отиване и на връщане от работа. При мен това действа.

# 426
Бре, колко нервни хора тук.

И аз си подстригвам домочадието. Мога го, инструментите са налични, не виждам защо да не го свърша. Че и диплома имам, па и съм добра и прическите на претенциозни тийнове ги докарвам чудесно. Полезно умение по време на локдауните, когато единици ходеха с оформени коси. Аз пък си ходя на фризьор на всеки 6 седмици. Чудесно се чувствам в салона, фризьорката ми е от мълчаливите.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 00:19 от Mößbauer-Effekt

# 427
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вкъщи само мъжът ми ходи редовно и доброволно на фризьор.
Има машинка, но мен ме е страх, че той е претенциозен. Аз по оформям сина с ножица само.
Малката още не е подстригвана и не дава. Не дава и да я реша... като се тръшне и се съблече, с натуралната си прическа прилича на русо, синеоко Маугли 🤣
Синът е с дълга коса, като по-малък го мислеха за момиче, даже искаха рекламни снимки да му правят (момичета, които се интересуват от техника 🤣).
Сега в училището имат доста момчета с дълги коса, та вече не е единствен.

Мьос, и да мълчи, другите дразнители са налице... 😦

# 428
Обичам да ходя на фризьор, само когато имам добър фризьор. В момента нямам такъв и чакам до последно, докато косата ми съвсем на нищо не прилича, и после още няколко месеца след това Grinning Косата ми е трудна за подстригване, грешките много си личат. Та търся хем добър, хем мълчалив фризьор, сложна работа.

В колата слушам музика. Като терапия, всеки ден на отиване и на връщане от работа. При мен това действа.
Phloxx супер си го написала. И аз така. Миналата седмица една фризьорка, много мила, с коса като моята, ми оформи косата разкошно. Единствен недостатък е , че не се хваща вече с ластик, но се хваща с кепи! Relaxed

момчетата са претенциозни и си имат фризьор . Баща им току е с тях за компанията , току е при мен на прическа, но неговата глава и коса ми е лесна .

# 429
Аз все още търся качествени възглавници и фризьори  в Германия.

Ядох сладолед с пчела.Не желая да ям в близките дни нищо!🤮

Почвам с алкохола,че имам нужда от терапия🍸Наздраве !

# 430

Отдавна казвам, че на тази тема ѝ е малко алкохола... Laughing

# 431
  • Немция

Отдавна казвам, че на тази тема ѝ е малко алкохола... Laughing
Абсолютно! Joy

Какво им е на възглавниците? Smile

Всички у нас сме си намерили фризьори в Немско. Аз си имам една, мъжът си има любим мъжки фризьор, а децата друг мъжки- работи бавно, но подстригва много внимателно и особено големият само при него иска. Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 20:24 от Бибит

# 432
Сутринта бях в лицево-челюстна хирургия, дълга история ще е с тези импланти, дано поне си струва. Цял ден съм на някакви смутита - зелени, полезни и много гадни Simple Smile мисля, че мога едно мохито да пробвам вече
Имам си аз супер фризьорка, една хърватка, докато си изгледа двете деца много страдах и ходих като самодива Laughing

# 433
У нас има поне десетина възглавници купени не одобрени, гостите имат богат избор Grinning
Аз в момента спя на обикновена 80х40 от по-дебеличките, свикнах с нея и ми е ок. За облягане за четене ползвам 80х80, но си купих допълнително нарязан дунапрен и я напълних стабилно, като топка е.
Преди това купувах калъфка 60х40 и натъпквах вътре възглавница 80х80, също става, но ми писна да се боря с нея при смяната на чаршафи.

Глоу, мятай мохитото, ще оздравееш по-бързо. Най-обичам мохито с босилек вместо мента Green Heart

Наздраве и от мен. Като гледам как изфирясва втората бутилка джин, почва леееко да ми става неудобно от себе си Grinning

# 434
Завиждам благородно на всички самопостригващи се.
 Аз съм с много къса коса, която всеки месец трябва да бъде намалена и оформена. освен това е права и остра и е със собствено мнение - стърчи накъдето си иска, особено след менопаузата е неуправляема.  А съм с две леви ръце и ако реша сама да се стрижа, трябва да си взема болничен до края на месеца, докато израсте и ида на фризьор. Laughing
Имам фризьорка, българка, която ме постригва точно както искам. 20 кинта в евро, но не ме е срам да се покажа после. Всъщност, това е единствената суета, която проявявам. Искам косата ми да е добре постригана и оформена. Бръчките си ги нося и хич не ме притесняват.
Наздраве? С бира, тъмна, разумеется.

Общи условия

Активация на акаунт