Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 548
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Ааа, за любов си има друг раздел в тоя форум. И там става веселба.

Тоест хората у немско да не правим любов, не ни се полага, тъй ли?

Докторе, то либоф не се прави на неудобно легло, хеле па на моята възраст. Затва искам да уточня нЕкои подробности.  Stuck Out Tongue

Че то леглото не е нужно за любовта.

А и матраците и възглавниците са въпрос на предпочитания. Каквото ми е удобно на мен, надали ще е удобно на останалите. И обратното. Празна тема пак. Чешене на езици.
Отивам да си забъркам нещо за пиене, че не ви издържам. Напук седя в тази тема, ша знаете.

# 451
  • Немция
Докторее, женски приказки са това, не е за търпене. Smile
Съвсем ша са пропиеш покрай нас. Laughing

# 452
И да си кажа, че сигурно съм единственият човек на земята на който йогата му действа изнервящо, а не да не съм опитвала. Дори през цялата си бременност ходих. Не е моето нещо. По-интензивно и изцеждащо предпочитам (за спорт говоря нали), даже може и с малко тежести. Така си намествам чакрите аз. А и пилатес не е лошо.

С риск да се превърна в развалена плоча - от инструктора е Grinning Било ми е и скучно на йога, и смешно, и изнервящо, и съм ревала даже, и травми щях да си докарам. Все с различни инструктори за по веднъж.
Имах невероятния късмет преди години, да отида за първи път на йога при една много добра, иначе щеше да ми е и последен. Друга като нея не намерих, а и вече спрях да търся, точно защото повечето ме изнервят и ми омръзна да експериментирам. Последно ходих в съседното село, 4-5 асани всеки път едни и същи, и през останалото време си приказваме извисени приказки и си мерим духовностите Joy

# 453
Докторее, женски приказки са това, не е за търпене. Smile
Съвсем ша са пропиеш покрай нас. Laughing

На жените така ви се отдава да говорите за любов... клавиатурите напразно търкате. Използвайте го този потенциал. Аз ще ви се наслаждам. Heart Eyes

# 454
Моят матрак си е супер, но явно нещо ми има на главата, може би е много остра🤣, защото като поспя известно време на уж удобна възглавница и тя някак си се деформира и започва да ме боли вратлето.
+100🥰,ще търсиме с теб възвратници 🤣

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 06:47 от Анонимен

# 455
Докторе, не се прави така. Като искаш да говорим за нещо -  ми дай тон, разкажи нещо.
Я кажи например, какво точно си мислиш, докато гледаш жена си сърдито или обидено? Питах в една друга тема, но никой мъж не щя да отговори.

# 456
Докторе, не се прави така. Като искаш да говорим за нещо -  ми дай тон, разкажи нещо.
Я кажи например, какво точно си мислиш, докато гледаш жена си сърдито или обидено? Питах в една друга тема, но никой мъж не щя да отговори.

Аз жените само с любов ги гледам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 457
Наздраве банда. От два дни живея само на уиски, а по принцип не го пия. Тази вечер чак напих кандидат зетя, който пък въобще не пие, но и той слезе по надолнището. Понякога така става в живота.

# 458
Аз пък винаги съм се чудила дали японските матета с пънчета за възглавници биха били удобни и сега ме подсетихте . Някой ден може да изпробвам и щом за японците е добре може пък и на мен да ми хареса Simple Smile

# 459
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Японците са спели (сега незнам на какво спят) на тези тухлички заради сложната прическа. Аз подозирам, че не е от удобство.

Флокс, добър въпрос. Твоят мъж не си ли казва? 😆
Аз питам сина, чат-пат казва.

Мъжът ми също се изнервя от йога, според мен 1. счита, че е много лесно 2. не може да се отпусне да релаксира, вкарана му е в главата, че всичко трябва да е Leistung , а йогата няма как да е.
Един път обаче го уговорих за Пилатес и беше много изненадан, че въобще не е лесно. Даже няколко месеца правеше с мен.
За инструктура съм съгласна, аз и онлайн не намирам лесно някой да ми харесва.
Отделно зависи и от вътр. състояние: през първата бременност йогата буквално ме спасяваше, през втората нямах и минимално желание да правя упражнения или да се движа. Съответно не се и насилвах.
Та, явно от друго имаш нужда!

# 460
Йога и аз не правя. Пробвала съм. Не ме изнервя, но не мога да се отпусна. Може да са били инструкторите, най-вероятно аз. Всякакви техники, които ми говорят да се отпусна и да се вгледам вътре в себе си и т.н., ме карат да се замисля още повече за проблемите си или какво имам да правя след това. Поглеждах наоколо и виждах само отпуснати хора, викам си явно, аз не ставам за тази работа.

# 461
Аз предпочитам Tай чи пред йогата.

# 462
Deni-meni, ама това са само разните медитации. Упражненията са за абсолютно всеки. Simple Smile Аз като се съсредоточа над тях (правилно изпълнение, дишане и т.н.), мозъкът ми няма никаква възможност да мисли за глупости.

Borti, имаш ли добър линк за тай чи?

#Reina, ето едно добро обобщение по темата: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4684129/#!po=21.6667.

# 463
Не съм аз за тези източни духовни практики. Не го казвам иронично. За мен явно важи спане, ядене и мързел за почивка. Тук-там полято с алкохол.

# 464
Блу,имам и ще споделя малко по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт