Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Същата работа и у нас,даже ме е яд повече за калъфките 🤣
Последното ми "изобретение" е от 3 бр бебешки възглавници 🤣

Гло,стискам палци !🤞🙏

# 436
  • Germany
Borty,  когато намериш хубава възглавница пиши откъде е и аз да си купя 🙏

# 437
Borty,  когато намериш хубава възглавница пиши откъде е и аз да си купя 🙏

Преди време се коментираха възглавници в тая тема, но тогава имах други грижи и не обърнах внимание. И аз проявявам интерес към свястна възглавница и ще следя за идеи.

# 438
  • Germany
Pipi, да, за водни пишеха, но аз искам обикновена, просто да е удобна. Все нещо не ми харесват.

# 439
  • Немция
И аз ползвам една 80×40, не е висока, не е и ниска. Зависи и от матрака на леглото. Сменихме преди няколко години спалнята и възглавницата ми стана неудобна. Подменихме матрака с малко по-мек и проблемът се оправи.
По принцип нямам проблем с възглавниците тук, отдавна си намерих моя тип.

# 440
Освен да си ги менкаме !Аз и Флокс,влизаме в играта с по 10🤣

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 23:07 от Анонимен

# 441
Съгласна! Сменям десет за една, невероятна промоция само днес Joy

Борти,
Скрит текст:
Флокс е, като цветето Blush

# 442
Еншули!☝️Записвам,да се знае!🤪

# 443
Обсъждайки темата за матраци и възглавници, ме ударихте по слабото място. Матракът тук мине супер, обаче отида ли на друго място и ми се ебава мамата на гърба. Ставам като робокоп и нито йога помага, нито нищо.
Сега при това пътуване смених 6 пъти матраците и едва днес успях да стана без болки. ЕГеНоза му казвали... GrinningGrinning:

# 444
Стига с тези битовизми, дайте да си говорим за любов и алкохол.

# 445
  • Германия
Наздраве с биричка тогава.  Отивам да гушна възглавницата-тя ми е най-голямата любов Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
Bleu дай някакви stichwörter по които са търся за оптимизирането. Само за това не съм чела още ама ще чета.
Аз съм тази седмица на физиотерапевт, приритвам вече.
Купих си книга за йога за начинаещи и вече я започнах (книгата, не йогата). Взе да ми става ясно що за животно е.
Намерих си и курсове и се чудя между два- йога за всеки или йога за болки в гърба.
Аз съм на кефир 😆🤷‍♀️

# 447
Аз мога да спя само на ниска възглавница. Да, и матрака е от значение. В България е страхотен и спя като пор, мога да откарам до обяд  Laughing
Докторе, то либоф не се прави на неудобно легло, хеле па на моята възраст. Затва искам да уточня нЕкои подробности.  Stuck Out Tongue

# 448
Ааа, за любов си има друг раздел в тоя форум. И там става веселба.
Моята най-голяма любов напоследък е петък вечер, само за него мисля по цяла седмица Grinning

Рейна, обикновено на йогата има Probestunde, точно за да прецениш кое ти допада. Особено ако са различни инструктори, бих преслушала и двете. Инструкторът е най-важен.

# 449
  • Germany
Аз пих бира вече, ще ходя да прегръщам неудобната си възглавница 😉 Моят матрак си е супер, но явно нещо ми има на главата, може би е много остра🤣, защото като поспя известно време на уж удобна възглавница и тя някак си се деформира и започва да ме боли вратлето.
И да си кажа, че сигурно съм единственият човек на земята на който йогата му действа изнервящо, а не да не съм опитвала. Дори през цялата си бременност ходих. Не е моето нещо. По-интензивно и изцеждащо предпочитам (за спорт говоря нали), даже може и с малко тежести. Така си намествам чакрите аз. А и пилатес не е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт