Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 259
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Bleu,
Ти си в моята Германия. И аз виждам всякакви хора.

# 331
В северозападна БГ също го има този таратор. Даже съм яла. И у нас се ядяха макарони със сирене и захар (аз без захар), и печени на фурна със сирене, захар и яйца правеха. Аз не ги обичах, но аз и крем карамел не обичам особено. Най-най-най-омразните ми десерти са разните сиропирани. Обръщаха ми се червата само при вида им.

# 332
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Моят фаворит за гнус е пилешка супа за закуска, петелът скачаше до преди час на двора. 🤮
Рева и не искам да ям. Убеждават ме поне бульона да опитам. Бъркам с лъжицата и в нея - пръстът на петелът 🤮
Изкрещях, хвърлих лъжицата и избягах.

В ДГ също много такива травмиращи случки имам.

# 333
Я, как да няма хубави германки с хубави тела. В университета едно време се разхождаха като на моден подиум. Новините гледам само заради Fanny Fee Werther, такива като нея има много.
Ася кое те травмира? Че убиват животното ли?
Супа за закуска имаше на село редовно. Моята баба окачваше пилето на дървото да го чисти.
Даваха ни на село като деца докато играем за следобедна закуска филии с мас и захар или с олио и червен пипер 😂 бляк

# 334
Reina,
Проблемът е за такива като мен без село и расли само в град. Аз скрупули нямам, знам, че месото е от пилето отвън, ама аз самата животно нито ще заколя, нито ще изчистя, само риба мога и то умряла. Шаваща в легена - не.

# 335
  • Am Dorf (BB)
Благодарна съм, че живея в страна, в която дори дебелите и тези с целулит и стрии имат право да са в щастлива връзка и да водят щастлив живот. Покрай разговори в кръга ми познати в Бг, а и покрай теми извън немската тук, става ясно, че на щастие имат право само дамите с размер xs, плочки на корема и направени нокти. Особено този на безименния пръст трябва да е с друга картинка. Иначе е извън тренда. Мъжете и те - трябвало да са епилирани по цялото телО, да са  без шкембета, но с дебели портофели.
Гееманки съм виждала много хубави и поддържани, а и много неподдържани. Същото важи и за другите нации. Източноевропейкуте обаче винаги изпъкват, не задължително с добро, нищо че са лачени.
Поздтави от Алгой, тук ни поваля вчера, 100% дъжд беше, но от днес се оправя.

# 336
Рейна, аз съм градско чедо, всичко ме травмира: супата за закуска, коленето и накрая да “намеря” пръста, т.е за мен беше неядлива част от животното.

Таня, да, за това си много права!

Ще се броим ли къде е валяло да можем по-добре да разпределим доставката на коктейлите 😁

# 337
Ще се броим ли къде е валяло да можем по-добре да разпределим доставката на коктейлите 😁

Ама на теб нещо много ти се отвори глътка, ще ти махна черния печат, пу пу.

# 338
Сега да си кажа: Когато бях 52 кг преди първата бременност и бях слаба, не знаех, какво е целулит. Сега станах 75 кг, 4 кг последните 2 г. качих, дебела съм и пак не разбирам, какво е целулит. Също така съм сигурна, че и мъжът ми, а сигурно и 80 % от другите мъже, нито знаят, какво е целулит, нито ги интересува. Подозирам, че и те като мен делят хората на слаби и пълни.

# 339
  • Германия
Ася, имам точно същите травмиращи спомени от детството - пилешка супа с крака и гребени и изобщо всичко без перушината май! Аз и до сега пилешка супа не мога да ям 🤢

А като дете при нас същи имаше макарони с масло, сирене и захар, на мен ми харесваха! Както и попара с липов чай и сирене. А баницата винаги сме я яли със захар, а баща ми даже си слагаше сладко отгоре

# 340
  • Немция
Пред мен са клали кокошки, яла съм ги после, никакъв проблем.
Мъжът ми пък едва на 13 е клал кокошка сам под надзор, чистил я е с хирургическа точност, пърлил я и после я консумирал.
Градски чеда сме.
С него знам, че гладни няма да умрем Smile, в нужда винаги ще можем да се изхраним с някое животно.
Laughing

# 341
Макароните на фурна са ми ужас от детството. Не знам дали изобщо някога съм ги опитвала, но само от спомена за миризмата им и сега настръхвам. А всички други вкъщи май ги обичаха, защото често ги имаше в менюто Rolling Eyes

И аз градско чедо, някой от някъде донесъл селско пиле. Обясняват ми, че е изчистено и готово за тенджерата, ми хубу, ще го готвя. Отварям пликчето, а оттам се блещи изчистено пиле, но с глава и крака. Гребен, клюн, нокти...май виждах за първи път в натура. Изкрещях и го метнах в мивката, хем пораснала жена бях, не дете. Не помня кой после отряза главата и краката, и дали изобщо аз го готвих Joy

# 342
  • Немция
Хаха, до какви теми стигнахме, а тръгнахме от един щолен. Joy

# 343
И активни...с различни мнения ...диалози без диагнози 🤣🤪🥰

# 344

Ама на теб нещо много ти се отвори глътка, ще ти махна черния печат, пу пу.

Черният печат е само и единствено твоя илюзия.
Аз съм скрита лимонка - никой и не предполага какви ги върша 😇

Дени, има жени 47кг с целулит, има жени 90кг+ и нямат никакъв. Не зависи от килограмите, а от съединителната тъкан и хормоналните нива. Затова и мъжете рядко имат.

Аз също съм слаба, но “появи” ли се целулит, значи съм събрала вода в краката. Понеже моите са като на щъркел и не се забелязва по друг начин.

Като ги говорим за хранителни травми: един ден с един приятел се прибираме от поход в Родопите и по пътя му показвам развъдник за пъстърва. Той реши, че ще купува и го помолих да вземе и две риби да занеса на нашите. Аз риба не ядях тогава. Купи той и му ги сложиха в две найлонови торбички. Нещо дойде дребни да му дам, че не можеше да се разплати и ми връчи торбичките. Стоя аз и като шавна тази торбичка, аз като се стреснах, викнах и като я метнах тази риба насред платното 🤣
Идва той и ми вика: какво става? Къде е рибата?
Аз пред колапс му показвам торбичките наред пътя...
Той сериозно се замисли дали съм нормална. Доста му разбутват така възприятията.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:08 от asyalein

Общи условия

Активация на акаунт