Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 570
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Нервата я боря с физическа активност в градината, на еклиптик уреда в къщи и на колелото из горите. Преди ковид и плувах, трябва пак да вляза в басейна. Мързелуването го обичам, но само ако ми е спокойно и хармонично в душичката.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 12:39 от Mößbauer-Effekt

# 466
  • Germany
С тази мацка тренирам понякога https://youtube.com/c/MoveWithNicole - съчетава йога с пилатес.

# 467
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Pick the right mother. - това е велико 🤣

Аз тай чи не съм пробвала, мисля си, че трябва повече self awareness, за да се практикува.
И аз ще изчакам линка...

Аз с нарастването на възрастта ставам все по-айляк, което в ДЕ се води мързел 😁

# 468
Мм ме "запали" и няма да забравя как се изложих в началото.Ставам и гледам нещо ръкомаха ...,питам: "Това мързелива ,немска ,каратека ли е ?!?"🤣🤣

# 469
За съжаление при мен всякакви гимнастики и практики, практикувани вкъщи, траят ден до пладне. Все си намирам друго да правя, та затова плуване 1 път седмично и ако мога карам колело събота.

# 470
asyalein, митохондриите се наследяват само от майката. Здрава майка = здрави поколения по женска линия след нея.

Аз обичам да тичам като ме стегне шапката и не само. Любимо ми е в облачен ден (не дъждовен), с надвиснало небе и вятър. Усещам една особена енергия тогава.

# 471
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Синьо, лошо няма, но никой не може да си избере майката.😁
Дори и донорска клетка да е, пак не е свободен избор, защото няма как някой, който не съществува, да избира.

Тичането пък за мен е много досадно и безсмислено.
Аз и нямам издръжливост да тичам. Мъжът ми ходи по разни полумаратони, no way. Аз съм по спринтовете и само при нужда.

# 472
Чакам и аз линка с Тай-чи. Каланетика, йога и прочие бавни гимнастики не са моето. Изнервят ме. Аз съм по степ-аеробика, зумба и подобни активности. 4 тренировки седмично ме разтоварват идеално.

# 473
Bleu мерси.
Здрава майка как се дефинира, здрава цял живот или при раждане или или...защото много болести са причинени от стрес, околна среда, храна, комбинация от всичко и тнт...или е достатъчно само преди забременяване и по време на бременност.
Бягане аз не мога, скучно ми е като бягам и ме натоварва. Предпочитам да се разхождам с километри.
В книгата за йога пише, че преди да започнеш да правиш упражнения трябва първо да направиш Abreagieren иначе било трудно да навлезеш.
Ходила съм на пилатес, не е моето, дано йога не е същото, имам желание да опитам.

# 474
Според мен моренцето върши идеална работа за всички тези неща. Но за повече съвети за медитация, водна топка, волейбол, гмуркане под вълни и игра на гоненица в море и т.н. ... моля на опашка с по 100 евро в джоба. Голям съм съветник и не съм отразила инфлацията Simple Smile

# 475
# 476
Borty, данке! Ще пробвам при първа възможност.

#Reina, според мен при зачеването и по време на бременността най-вече. И по време на кърменето да няма дефицити. Аз съм второ дете само година след първото. Не е най-оптималният старт особено за момиче, но какво да се направи, непланирано съм се озовала на Земята. Joy

# 477
  • В страната на мечтите
Захванали сте най-болната ми тема за спорта...Йогата ми е много бавна и скучна на мен, повечко интензитет ми трябва. Най-ме кефи кикбокс Joy Обичам плуване и колело, но и за двете не намирам време. Откакто имам проблеми с коленете, всякакво движение ми е забранено и съм направо като болна, страшно ми липсва. Бях при различни доктори, едно и също казват: никакво натоварване... Адски ме е тъпо.

Бибит, фломарктите не са моето нещо и всячески ги избягвам, но понеже съм част от Elternrat в градината на децата и ми се наложи да присъствам и да участвам активно в събитието. Просто имах погрешни очаквания, предполагам (както често ми се случва) и затова ми беше толкова ужасно.

# 478
Този си го пуснах за кодош и паднах от смях.
Честно - как може да показва тай чи със спортни обувки? Всички азиатски бойни и медитационни изкуства, към които спада тази техника, се правят на босо.

# 479
Откакто имам проблеми с коленете, всякакво движение ми е забранено и съм направо като болна, страшно ми липсва. Бях при различни доктори, едно и също казват: никакво натоварване... Адски ме е тъпо.

Хрумва ми - набиране на лост, или упражнения в седнало положение само за горна част на тялото? Ако само коленете са проблем, не е нужно съвсем да спираш спорта, а просто да ги изключиш от натоварването. По-добре наполовина тренирано тяло, отколкото хич, особено щом си свикнала с по-интензивен спорт.

Общи условия

Активация на акаунт