Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 213
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Ох, Борти, не питай Simple Smile Добри лекари имам обаче, дано не ви се налага, ама ако се - имам. ЛЛ ми е магьосник. тоя пич лицево-челюстния и той, за 15 мин приключи

# 616
Първи работен ден след отпуската и веднага уикенд.Joy Новата колежка навлиза в работата и се надявам да се сраборим. Личният ми телефон имат само две колежки и шефовете. Нямаме работни групи и в извънработно време не ме притесняват. Не мога да си представя са ми звънят в почивните ми дни или в отпуската.

В БГ си изкарахме много добре, обиколихме роднините, баба успя да види правнуците си за поредна година, видяхме се с приятели, топнахме се в морето и завършихме с много приятна вечер в София с две много близки семейства. Следващата година ще си оставим поне още 1 ден в София, че не ни стигна времето.

И аз спя със силиконова шина на горните зъби. Откакто свалих брекетите и няколко пъти ми се отлепя ретейнъра, минах на шина. Свиква се, не я усещам през нощта.
За възглавницата - и преди бях писала, откакто минах на Blackroll, нямам проблеми и ми е много удобна.

# 617
За желаещите дъжд: Не се притеснявайте, утре се прибираме и носим дъжд. Ние, за където тръгнем, с нас идва дъждът.🤨

# 618
Джей, аз тези възглавници от мемори пяна не успях да ги разбера. Имах една преди мнооого години. Като легна на нея, тя заема формата на главата и се сплесква, реално след половин час главата ми е в дупка и е почти на височината на матрака, все едно съм без възглавница. Аз ли нещо не правех както трябва, или пяната не е била читава?

# 619
Криси,имам колежка която е обсебена от Whatapp и го използва да комуникира с мен относно работния процес.В работа не се налага въобще да общуваме помежду си

Преди 2 месеца говорихме да я мютнеш тая откачалка И изпратиш в Архив-а. Кво се занимаваш още?

# 620
Мютнах я,У архива е и накрая я блокирах! Пълно бойно снаряжение!

https://media1.giphy.com/media/xTiN0CNHgoRf1Ha7CM/200w.gif?cid=8 … 200w.gif&ct=g

# 621
За желаещите дъжд: Не се притеснявайте, утре се прибираме и носим дъжд. Ние, за където тръгнем, с нас идва дъждът.🤨

Обещаваш ли, обещаваш ли? Ама ще забъркам нещо в твоя чест. Наистина ще ме превърнете в алкохолик тука. Heart

# 622
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Борти, понеже аз си знам, че не съм постоянна, та отказах гумичката.
После тръгнах на йога и йогинката по друг повод сподели, че при бременност се променя Becken и оттам някои бременни получават болки в челюста. И понеже малко са медиците, които гледат цялостно на човека, та ги пращали при зъболекари.
А проблемът бил в ханша.

Аз оттогава не съм имала проблеми, при втората бременност също не съм имала.

Иначе и на мен ми обясняваха:стрес, стискала съм зъби и т.н...

# 623
Ася ,за гумичка сме ,според мен...
Сега ми каза,че утре отиваме на зъболекар.🙆‍♀️🤦‍♀️🤷🏻‍♀️

Дано на никой не му се налага да сблъсква с диагноза "Стрес"

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 23:53 от Анонимен

# 624
Phloxx, възглавницата е сравнително ниска и има дупка в средата. На мен ми е много удобна. Преди това имах друга от мемоари пяна, но ми беше висока и често ме болеше врата.

# 625
Здравейте, живеем в момента в Германия с две деца, но искаме да пазим всички опции отворени за училищата на децата, тъй като имаме възможност за работа и в двете държави. Стараем се децата да учат и двата езика. Поради тази причина децата ни са регистрирани адресно и в Германия и в България, въпреки, че от две години сме в Германия.
Голямото ми дете сега ще бъде по възраст за трета група в дг България, която е задължителна, и е адресно регистриран в София, което не искам да променям, заради правилата за прием в училище в София (иска се уседналост 3 години), но пък ще ни търсят защо не сме на градина. Към кого да се обърна в България, за да ги информирам, че детето всъщност ходи на дг в Германия?

Възможно ли е да имаме проблеми, заради това, че децата са регистрирани хем в България, хем в Германия?

Също така какви са правилата за избор на начално училище в Германия? Пак ли има райониране? Ние сме в малък, но много пренаселен град и предвиждам проблеми Simple Smile)

# 626
Извинете да попитам, какво е това писане, какво е това чудо.... 42 страници да изпишете.....опасни сте!!!!!

Сега пак накрая се включвам..... Smile

Но, имаше малко комбинация работа и море в Бг, и сега продължаваме с работната схема!!!

и бурята започва мощно, сега ще си пусна някой сериал и ще попрочета....., ама леко по диагонал..... Айде и Наздраве с бяло винце да кажа!  Wine Glass

# 627
и бурята започва мощно, сега ще си пусна някой сериал и ще попрочета....., ама леко по диагонал..... Айде и Наздраве с бяло винце да кажа!  Wine Glass

Къде ги тия бури... само ме лъжете... Cry

# 628
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Също така какви са правилата за избор на начално училище в Германия? Пак ли има райониране? Ние сме в малък, но много пренаселен град и предвиждам проблеми Simple Smile)

Правилото е едно: по район.

Трябва ти добър аргумент защо искаш в друго училище като напр. намира се до работата ти и само така можеш да водиш и взимаш детето (тук държат да са самостоятелни и сами да ходят, та не винаги минава) или нещо друго.
Приемащото училище трябва да е съгласно да вземе детето, иначе нямаш шанс.

В частните има интервюта с родителите.

За Бг не мога да помогна.

Борти, съвсем сериозна съм за упражненията. Не му казвай за какво са 😆
Ето, детето ми вече не носи стелки.

# 629
Наздраве!Не съм аз,другите бяха!🤣

Първо се пуска заявление за напускане на страната преди заминаването...Имате ли такова?

Общи условия

Активация на акаунт