Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 226
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Вие от известно време сте ме замислили за водни, на ортопедични съм, нямам проблем, ма... гризе ме Laughing

# 601
Те, пари за такива неща дават ли?🤣
Абсолютно същото са му казали и спи като пън/пор.🤣

Гло,и аз съм с ортопедична и искам нова ,но ме е страх да не ми запълни после колекцията.🤨

# 602
И аз много им се чудих на тези с водна сърцевина и отгоре пух. Но ако пак се окаже неудобна, вече просто няма къде да прибера още една възглавница...

# 603
Да върна темата на матраците, според мен проблема не е във възглавниците, а в матрака. Там вече е хубаво да се консултира човек с фахман, да изпробва няколко.

# 604
И матраци купихме ние след водните възглавници, а после и топъри. Нищо не се подобри. Мъжът ми твърди, че е от географията.

# 605
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Борти, не разбрах какво го боли мъжа ти?

По време на първата бременност едвам се хранех, защото зверски ме болеше челюстта отстрани, където долната и горната се свързват.
Точно такава гумичка искаха да ми правят, но ги отсвирих. Била като на боксьорите.

# 606
Ася ,както е било и при теб,плюс части от венеца.Предложили са му гумичка ,отказал е.Побърка ме,сега купих паста и mundspülung за чувствителни зъби,отделно го карам да прави гаргара с смрадлика.🤷🏻‍♀️

# 607
Само да не гълта смрадлика, че е отровна.

# 608
Мъжът ми спи със силиконова зъбна отливка. Тънка е, свикна бързо и качеството на съня му се подобри. Точно прекалено стискане на челюстите и заради това прекомерно износване на повърхностите беше проблемът. Доволен е.

# 609
Точно прекалено стискане на челюстите и заради това прекомерно износване на повърхностите беше проблемът. Доволен е.
Абсолютно същото му казах ...

Благодаря на всички за мненията ,не искам да обсебвам темата 🤦‍♀️

# 610
И аз съм със силиконово чейне. Имах жестоко схващане на мускулите на дясната страна и с това приспособление се излекувах. Само на долната челюст го слагам и почти не се усеща. Не струват нищо - касите ги плащат.

# 611
На мен днес ми сложиха временните зъби, докато дойде време за имплантите, ми жестоко произношение на немски имам Satisfied ма и на български имам... някакво
Та, наздраве! Cocktail

# 612
Наздраве с червен Federweißer, много ми е вкусен. Днес стачкуваме вкъщи, вечеряхме готови азиатски нудели с патица. Откакто си отвориха ресторанта тези сладури, съсипаха бизнеса на всички дюнерджии и гърци наоколо, винаги има опашка при тях Grinning

# 613
Гло,и за теб 😆,си мислех тия дни.Не посмях да питам,че и аз усетих магията на "временните зъби"🤪

Наздраве!🍹

Защо не се коментирВа времето?При мен е облачно и напъва да вали 🙏🤞

# 614
При мен валя истински, за първи път от месеци. Дано да задържи така, мразя жегата, всяко следващо лято е по-горещо и сухо. Искам есен вече. Ако остане така, в неделя планирам морска разходка.

Общи условия

Активация на акаунт