На декемврийските душички Happy birthday ще им пеем всички

• 11 831
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, благодаря за пожеланията!

Да ви се връщат стократно!!!  Heart Eyes

Ето и нашият 1-ви рожден ден:

# 106
Ине,чудесна торта!От къде я поръчахте?
Това в далечината Еми ли е или се бъркам newsm78
Пачи,ако имаме късмет може до Коледа да си я получим в изправност.Утре ще правят оглед на щетите,които са страшни Sad

# 107
Зори, идеално - ние ще пием, ти ще караш  Mr. Green Успех с ремонта (знам колко е ужасно - цялата си бременност изкарах по сервизи, в разправии с някакви безмозъчни майстори, които само поради факта, че съм жена се опитваха да ме правят на пълен идиот. В 8-ми месец сменях гума на бул. Гоце Делчев и нито един човек не спря да ми погне... Ох, само като се сетя ме хваща злобата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out).
Инето, тортата, Фаната и ти сте супер   bouquet

# 108
Току-що забелязах, че сте ме писали в номинациите   4470Blush. Благодаря  bouquet
Да поздравим и ние вашите принцески  babydust7 Two Hearts
nbirthdayHAPPY BIRTHDAY, МАЛКИ СЛАДУРАНИ!!!nbirthday
newsm67 Желая Ви леко и щастливо детство  261uu  animal037  animal085  1swing, и безгрижно радостно безвремие за майките!   Nature Sun With Face  grinning039
  Nature Snowman Много съм щастлива, че предстоят още хубави семейни празници! santa2

# 109
  • Добрич
Пачиии, не мога да не отбележа, че на аватара си просто....номер едно! Типично в твой стил!  Peace Hug
Инето, страхотни сте, а и тортата също!  Peace  bouquet
Благодаря отново за милите думи за моето скромно творчество!  Hug Hug Hug
Веси, много кофти това с кучето....Дано намерите решение на проблема!  Peace На аватара си страхотна! Пупупуп
Сани, при тези бели, бистри секрети аз давам Калиум - хомеопатични и на нас ни помагат! Не знам вие какво смучите, но дано скоро мине всичко!  Hug
Ние си изпратихме гостите и сега народа спи, а аз съм тук - пристрастената!!!  Mr. Green

# 110
  • Бг-мама
Някой искаше да види и нещо от моето творчество заповядайте това е за всички декемврийски майки:
В декемврийски ден студен сдобих се аз със теб!
И толкова щастлива се чувствам и до днес-че имам теб ДЕТЕ!
Ти си подарък от съдбата
да топлиш мама, тати
с усмивка окрилен!
Когато сутрин стана
и видя те засмян -тихичко прощепвам
на БОГ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!

# 111
Зечова,   bouquet

Нямаше ли номинация за спамър?  Mr. Green  Не че мога да се конкурирам с Елс и Къдрокоса  Mr. Green

# 112
Зечова ,и ти си скрит талант като къдрокоса... Hug
Ине,и тортата и рожденничката са много сладки!Да ти е жива и здрава принцеската! Hug
kadrokosa ,много благодаря! Hug
Zorie ,стискам палци по-бързо да я оправят и да не става повече така!!! Praynig
По въпроса с нашето куче...то май някой друг трябва да убия,че не се съобразява,че има малко дете вкъщи,ама...ще видим кой първи... #Cussing out
Сега ставам,че мъжо се прибра и ще излезем на разходка ,но споко-довечера съм на линия!!!
Целувки и прегръдки на всички! Heart Eyes Hug

# 113
  • Бг-мама
Зечова,   bouquet

Нямаше ли номинация за спамър?  Mr. Green  Не че мога да се конкурирам с Елс и Къдрокоса  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy
Верно днес надминах себе си... bowuu

# 114
Ани,много е хубаво   bouquet
Ще споделя и аз с вас едно стихче,което бях писала преди време (пак за една рубрика,ама я махнаха преди да се усетя)
Привет,аз Боби се наричам и игрите най-обичам,
да приказвам още не умея,за това пък,силно,силно пея!
Сутрин щом очи отворя бързам с мама да си побърборя,
а пък татко по нослето гъделичкам със крачето.
Щом похапна аз попарка с мама тръгваме към парка-
там под топлите лъчи знам-очакват ме игри!
По обед хапвам от пюрето със месцето,
сгушвам се до мама,след което
кротко да заспя и сладко си почивам чак до вечерта...
После плувам в бялото корито и се усмихвам дяволито...
Пляскам весело с ръце
Всички радват ми се от сърце!

# 115
  • Добрич
Ей, Браво на поетесите! Декемврийската дружина на само чар си има, а и много таланти! Супер!  Hug Hug Hug

# 116
Ели   май пристрастените сме много  smile3521
Рожденниците  ги поздравих още в тъмни доби   Party Time
Отчетох се с гласуване  thumbsup
Изплакнах   си очите с хубави торти и питиета . "Душа пълна -  уста празна  "  май беше друго ама  Thinking
Веси - Аз съм нервна и у петата , а остава да има и некое куче #2gunfire #2gunfire
Яни   - smile3501 -успяхте да ги възстановите  тези  номинации.
Относно  пиене  , бременност и кърмене   -  пропих бира когато бях бременна с баткото . Дори и сега докато  кърмех съм си позволявала да пийна биричка  beer2 Обаче   от както имам книжка (повече от година и половина )  съм и шофьор за след гости  Weary
Май ,май и на нас ни се очертава първи ден ден - като циганска  свадба  та и отгоре.
Бързо оздравяване на всички болни  costumed034
Зечова - с  още нещо да ни изненадаш? Joy
Зори - чудно е . Де да можех и аз да ги редя  smile3505Едно време в училище  " другарката  " по литература  ми пишеше  " Не правим  сбит преразказ "  Sick

# 117
  • Бг-мама
 Zorie  smile3501
Прекрасно е !  bouquet  bouquet

# 118
  • Добрич
Зори, Яни обеща, че ще те добави в категорията поетеса!

# 119
Благодаря,момичета Hug
От време на време ми идва музата,но стихоплетството не е най-силният ми талант,в рисуването съм по-добра Blush

Общи условия

Активация на акаунт