На декемврийските душички Happy birthday ще им пеем всички

• 11 827
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Бг-мама
Благодаря,момичета Hug
От време на време ми идва музата,но стихоплетството не е най-силният ми талант,в рисуването съм по-добра Blush
Веднага да се отчетеш с картина моля.
И аз ако не престана днес ще ме баннат за спам ако зачезна да знаете че са ме резнали.

# 121
Зори, Зечова,Ели, Супер стихчета, много ми харесват  Peace
Тортата на Фаната е страхотна, Фаната също, пу-пу.
Предлагам ма Иля и мсбилта за мис емотикон  Flutter

# 122
я колко скрити мами таланти имало тук  Hug браво много ви се радвам
Ине страхотна ти е рожденничката , да ти е жива и здрава   bouquet а тортата е направо супер и аз съм намислила такава да поръчам за Рд на Мири
Зори а ти ако имаш някоя готова творба, похвали се покажи я  Grinning
в анкетката гласувах и аз  Peace

# 123
  • София
Честит Рожден Ден на Фани и Анна Мария!
Бъдете живи,здрави и много весели дечица!

welcome на двете нови мами и техните дечица.
 smile3501 и на мамите поетеси,страхотни сте!
Утре ще чета и ще пиша повече,че сега нямам време.

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 16:22 от Марти

# 124
  • Варна, морето и сините вълни!
 newsm59Честити Рожден Ден на Фани и Анна - Мария! newsm59
 smile3525

Да сте живи и здрави и луди млади!

Ине, не мога да спра да гледам снимката! Разхибавила си се, Фани има вече детски черти, не бебок.
И тортата е супер готина. Завиждам ви за бутиковите торти!

Нямате спирачки. Какво сте изписали. Ми съжалете ме бре. Бавно чета и още по - бавно пиша.
Снощи бабешкото пари беше гуд. Най хубаво беше за децата. Понабесняха се на воля. И аз доволна, че събрах сите роднини без да сава калабалък у дома.

Ей на тук са снимките.

Тортите са от обикновени пандишпанови блатове,мазани с млечно - маслени кремове и отгоре с марципан "Варна". А вчерашната торта е с точени кори. Като меденки  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 16:43 от Mimito

# 125
  • Добрич
Мимито, снимките са страхотни! Катето да кажа, че ти е резнала главата! Пуппупу! Тортата е също много хубава!  Peace Hug
Цвети, ти ме сразяваш с твоите трансформации на аватарите!  hahaha Ама, не го признавам този език, щото не е твоя! Ако се оплезиш тогава ще сложим категория най-дълъг език и ще ви номинираме с Пачи! Хаххахахахахахах

# 126
Здравейте отново! Аз се завърнах и от сутринта съм зачела какво сте писали. Ама вие сте се оляли бе, хора newsm62
Честит рожден ден на Фани и Анна-Мария! Да са живи и здрави и много весели игри   newsm38.
Доста съм  изпуснала от нещата дето са изчезнали и не мога да свържа някои работи. Включих се и аз в анкетите.
 smile3501 на поетесите ! Аз в разгара на тинейджърството ми пишех стихове за несподелените ми любовни мъки  newsm53. Много отдавна не съм писала  newsm78.
Веси, миличка, съчувствам ти. И аз имах същият проблем. Когато бях бременна това куче ме побъркваше. Беше много старо и по цял ден извиваше. Стигала съм и до нервни кризи заради него. Това лято кучето избяга и повече не се върна. Свекито не знам дали го е преживяла, но на мен ми олекна.
Аз не си спомням дали ви казах за прощапулника  newsm12. Виктор хвана елката. Счетоводител ще става милият ми. След това хвана и топката.
Бързо оздравяване на болничките   love001
Добре дошли и на новите мами!
Някой може ли да ми каже къде освен в snimka.bg мога да си кача снимки? В bgphoto още имат проблем и вече ме ядосват newsm61.
Приятна вечер на всички

# 127
Пак сте се уляли, ей:)
Браво на поетесите! Ще е силна борбата:)
Резултати нема да пускаааааааааам, а ква съм гадна, накрая, щото още не съм готова с наградите:)  Складирам ги в един файл:)
Ще добавя пропуснатите в номинациите и после ще я плесна отпред, за да е по-лесно за гледане.
Ине, страхотни сте с Фаната. Да я нацелуваш ей!
Днес цял следобед добавях снимки към колажа, отне ми почти толкова време, колкото и да го направя. Надявам се, че ще сте доволни.

# 128
Зарежда мноооооооого бавно, защото е в цял размер.
ето и по-малък - http://yanich.multiply.com/photos/photo/1/4

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 20:02 от yanich

# 129
Ха да е честит рожденния ден на Анна_мария и Фани,да са живички,здравички..весели,засмени..румени ..зесмени:))

И аз се отчетих в анкетата........

Къдрокосче,ЗОри чудесни писания!,колко сме надарени декемврийските мами!

Веси-донт лори мила...бе хепи!

Хайде лека,и само по-полека.....в леглото прекрасно да не ви стане малко тясно:))

# 130
  • София
Здравейте пак.
У нас всичко живо спи и викам да драсна два три реда.Дани спи вече 3 часа #Crazy.Какво ще го правя цяла нощ идея си нямам.
На всички болни дечица скорошно оздравяване им пожелавам.
Мими,отново много добре си се справила с тортата,а Катето ти си знаеш,че е сладурана Heart Eyes.
Веси,не се притеснявай за кучето.Сигурно е изнервящо,ама то не разбира.А относно триколката такава му подарихме и ела ме гледай от 7.12. насам дали съм седнала.Само като я съзре и веднага иска да го возя,че още не може сам
Яни,браво отново за номинациите.
Аз вече гласувах Laughing.
Ето снимките от рождения ден на Дани
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83061
Ох,щях още неща да пиша,ама пустото ЕГН си каза думата  ooooh!,а и Дани току що се събуди.
Хайде приятна вечер от мен  bouquet.

# 131
Марти,много е сладък Дани!Да ви е жив и здрав,да порасне силен и голям Simple Smile А триколката с кеф да си я кара Wink
Мими и вашите снимки разгледах,чудесно семейство  bouquetПоздравления и за тортата Grinning

Веднага да се отчетеш с картина моля.
И аз ако не престана днес ще ме баннат за спам ако зачезна да знаете че са ме резнали.
Нямам налични в момента,всичко е у майка ми в кашони,доста време ще отнеме Tired
Веси,много лошо това куче,бре Wink.Няма ли начин да го оставят някъде,докато сте там Thinking

# 132
Цвети, ама моят език е географски - разбих те, а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Марти, Мимито, снимките са страхотни. Мимито, приемаш ли поръчки за торти?
Янич, това твоето е нелоялна конкуренция - бива ли такива неща да правиш по време на номинации?  Mr. Green
Габи, Виктор може да стане футболен мениджър  newsm78

Още спам - след вечеря  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 22:37 от pachikrak

# 133
Здравейте и от мен,
Марти,Ине,Мими и тортите и рождениците са много сладурски.
Момичета наистина сте скрити таланти ,мен в писането хич ме няма.

Днес ходихме на лекар,та и консултация направиме.На една годинка Ина е 11 кг и 77 см.Пораснала е с 8 кг и малко и с 28 см.Иначе лекарката каза,че хремата и кашлицата и били от зъбите,растат и горните кътници.Да не съм се притеснявала ,ама може ли човек да е спокоен,като му е болно детенцето.
Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване.
Гласувах и аз Simple Smile

# 134
  • София
Добър вечер!
wavey

Не виждам снимките на Мимито  Weary Не ми зарежда новия колаж  newsm45 Само аз ли съм такава късметлийка или има и други като мен?  smile3506

Но снимките на Дани видях!  newsm10 Голям мъж той! Ами, ще ме буташ, мамо, това е положението!  smile3521

Зори, много нежно стихотворение!  smile3501 Зечова, и твоето има излъчване!  newsm10 Чакаме да четем произведенията и на другите претендентки.   Hands Clap

Инето, ще се радвам, ако от време на време пишеш и тук - как си ти, как е Фани. thumbsup От това, което виждам, и двете сте newsm74 

Сега ще проверя докъде сте я докарали с кандидатките за Мисис Чар. Добре де, а как ще избираме 3те по-по-най - ще ги класираме ли първа, втора, трета или просто 3 и това е? То е и до възможности на на акетата, а?  newsm78

Засега бай!
 reverance

Общи условия

Активация на акаунт