На декемврийските душички Happy birthday ще им пеем всички

• 11 821
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • Бг-мама
Добро утро и от нас .Аз сега се излюпих ама нещо Валко не беши хич спокоеп през ноща та не сме спали.Цяла нощ мрънка та се чудядали му иам нещо.Сега ми звънна телефона и ляля ми съобщи че първа братовчетка на мъжа ми а и моя вече има тази сутрин момиченце.Да им е живо и здраво и се резвеселих .По хубав начин започна деня .
Днес си нямаме рожденници ама утре...............................

# 151
Честито ви племенница, Зечова! Да ви е жива и здрава! Хубаво начало на деня, наистина! И Стени снощи не спа много спокойно - не се будеше, обаче цяла нощ през десетина-петнайсе минути спейки си скимтеше. Ама при него сигурно са зъби...

# 152
  • Добрич
Добро утро и от мен!
Галчее, и тук да кажа - снимките са страхотни. Анна-Мария кукличка, но и ти не се даваш мама му стара! Супер си!  Hug Peace На онази снимка с бебето, Анна-Мария го приспива, аз да ви обадя! Хеххехе
Марти, Дани наистина голям мъж! Браво! Да ви е жив и здрав! Хубави снимки и подаръка е супер!  Hug
Зечова, честито ви бебе! Да е живо и здраво! Хареса ми лафа за твоята и на мъжа ти братовчедката.  hahaha
Болните как са днес?
Яниии, как си мила? Остава ли време за четене? Не остана до събота!!!!  Hug

Приятен ден на всички!   bouquet

# 153
Ето мами малко снимки да видите новият дом http://snimka.bg/album.php?album_id=83883 ....

Зечова да ви е живо и здраво племенничето...........

Галче,Анна-МАрия е много сладка и грижовна както си личи по снимките........

Да питам Инето и Првдето ,в 100 грама сладки,колко дни по-рано трябва да се поръча тортата...и горе долу на каква цена са?

# 154
ехе....пак много сте писали..... smile3501
Ние днес сме си вкъщи,защото времето е гадничко,а и никъде не ми се мърда....много студено! cold
galaxy ,голяма сладурана е твята кукличка! newsm03
 els ,докато бях бременна участвах в конкурс на сп. "9 месеца"...може би от там си ме виждала....незнам... smile3503
Зечова,честито ви бебенце!Да е живо и здраво!
Малеее,снощи как се наспахме с малкия....на ТИШИНА...просто е страхотно.... newsm74
Днес май нямаме рожденници....но утре....  Gift Gift  party041 newsm67
Сега ставам,че ме дърпат...но цял ден съм на линия и ще се включвам...

# 155
  • Бургас
Добро утро мами и бебоци!
Днес като по чудо нямаме рожденици, направи ми впечатлиние на 11 и на 21 няма декемврийчета, мамите са си почивали!  Grinning
Снощи четох, четох, ама тази сутрин като влязох да пиша и всичко ми е една каша...та каквото се сетя.
Първо да благодаря на Янич, че ни е добавила в колажа!  Hug Бях предложила в затритата тема да я отличим за "Цялостен принос" за оформлението на подфорумчето ни. Тя толкова дава от себе си, че е срамота да не го отбележим. Моля ако има и други мама с такива заслуги да не ми се сърдят, щото не съм наясно, ако тихомълком правят оформлението и тях да ги отличим. Моля подкрепете ме, ако сте съгласни с мен и Янич да се добавя в номинациите с картинка златна купа или златен медал!
На Мимето, Марти и Инето тортите и рождениците са СТРАХОТНИ!
Aliss, много сте пораснали! Браво! Инес на същите сантиметри е 9,200кг. И ние сме със сополи от зъбите, явно кътниците по- трудно избиват и с повече неприятни съпътстващи симптоми. Добре все пак, че е това, а не някой гаден вирус.
Е ми това си спомням. А сетих се - поздравления за поетесите, давайте още материал,че скоро ще ви оценяме! Wink
Трябваше да добавим и категория "Мисис Къса Памет" - голяма конкуренция щеше да падне!  Joy

# 156
Трябваше да добавим и категория "Мисис Къса Памет" - голяма конкуренция щеше да падне!  Joy

Joy Joy Joy Определено! hahaha

Весенце, дай жокер - в кой брой беше? Че на мен Стени ми позатри доста списания, да знам изобщо да си правя ли труда да те търся из тях.

# 157
Добър ден и от мен. Жоро заспа, а аз трябва да започвам да чета.... Sad
Довърших втория колаж, който е със същите снимки, но различна "аранжировка"Simple Smile

Мисля, че съм добавила всички, писали ми и качили снимка в албумчето. Няма да мога да правя корекции до събота, тъй като са много времеемки.
Ще пусна новата анкетка:) Моля, ако съм пропуснала някой в номинациите да сигнализира Simple Smile

Zorie, цък, цък, цък или пусни в гуглето Christmas gif.
Зечова, честито ви бебче в родата:)!

Nadia_krisi
, да ви е честит и само детски смях да се чува в новия ви дом! Много е хубав!
Санимама, мерси за номинацията:) Правя го с удоволствие и се радвам, че ви харесва, но няма да се слагам, че и без тва Пачи ме обвини, че действам нечестно по време на номинации Joy Mr. Green.
Бягам за сега, ще хвърлям по един поглед, че в тва гадно време да не вземете да се улеете, та да не мога да ви изчета:)

# 158
Ха, добър ден и от мен !
И ние преди малко се излюпихме. Цяла нощ гледахме с мъжо новите серии на Prison break. Намерихме ги в нета. По принцип не съм почитател на тези пиратски истории, но толкова съм заразена от този филм, че не се сдържах  Embarassed.
Зечова, честито ви бебе! Да ви е живо и здраво  smile3525.
СЕга да ви се оплача малко. Виктор тъкмо беше започнал да казва 'мама' и 'тати' и нали ме нямаше 2 дена и свекито явно по цял ден му е повтаряла 'баба,баба,баба....' и той сега на всичко казва баба. Вече не иска да казва 'мама'  smile3518. А свекито е толкова щастлива, че ми идва да я ...  fight.
Веси, аз от кучето се отървах, но имаме и котка. Добре че Виктор проходи и почна да я гони и да я дърпа и сега тя само като го види и изчезва и не се появява цял ден  newsm48.
Пуснах 2 снимчици на моя малък голям мъж в общото албумче. Та, някой ако има желание може да ни види там  yes.
За сега ви пожелавам приятен ден   love001
Аз отивам да  1dishes и да  newsm79 и такива подобни работи. По-късно ще ви проверя пак   lovekiss

# 159
  • Бургас
Еееееееееееее, не ви ли е срам! 5 нови отговора, докато съм писала. Сега пак трябва да чета и да пиша!

Зечова, честито ви бебенце! Сигурно ще си пръв съветник на новата мама!
Весе,кво стана с кучето бе, де се затри?
Наде, да ви е честита новата къща! Един съвет -прибирай всички красоти от масичките и др. мебели на високо, преди да си пуснала Крисито да вършее.  Joy

# 160
  • София
Добър ден!

Малииии, къде го държите (или го и карате?) този мотор, Габи??? Да ти е жив & здрав юнака!!!  Heart Eyes

Наде, много бързо спретнахте новия дом, браво!!! Само радости и смях да има в него!!!   newsm24

Яни, още веднъж БЛАГОДАРЯ за труда!   friendship Сладурчета са декемврийчетата, спор няма!!!  newsm10

Галче, много емоции, много нещо! Много хубава Анна-Мария, пу-пу-пу!   ladyuu С тези инжекции дето ще ги практикува да не я гласите за  costumed050 на  smile3543 Д-р Стени?  smile3503

Зечова, честит ви нов член на фамилията!!!   babyuu

Хубав ден на всички!!!
 wavey

# 161
Габи,не се коси Grinning На тази възраст толкова бързо запомнят нови неща,колкото и ги забравят,след някоя друга ''тренировка'' ще ги казва пак думичките Peace Хубавец е и твоят малък-голям мъж Grinning
Ани,честита ви племенница!Да ви е жива и здрава Grinning
Яни,голямо благодаря   bouquet
Наде,честита нова къща!С много любов,здраве и щастие да е пълна Grinning

# 162
  • София
Здравейте wavey.
Галакси,Анна Мария е много сладка,а и хубава професия ще има Laughing.
Зечова,честито ви бебе  ylinfant.Да е живо и здраво.
Наде,много хубаво сте обзавели апартамента.Само хубави емоции ви пожелавам.
Сани,много ми хареса предложението за "Мисис къса памет".Там май всички трябва да участваме hahaha.
Габи,не се ядосвай,че не казва "мама" и "тати",ще започне отново.Преди няколко дни говоря с майка ми и тя ме пита какво казва Дани и аз и отговарям "мама","тата" и "ам",а майка ми "а баба не казва ли",а аз и отговарям "ами как да казва,като той не знае какво е това баба".Е,малко ми се порасърди за това дето й казах,но то детето наистина за сега само тези три думички са му в речниковия запас.Щях да забравя.Виктор е много готин върху мотора smile3521.
Алис,голяма принцеса си отглеждаш.Знам,миличка какво ти е да вдигаш всеки ден такава гиричка Wink.

# 163
Nadia_krisi много ви е хубав домеца newsm10 само хубави неща да стават в него Grinning

# 164
Благодаря ви милички,като спретнем и останалите 3 стаи ще ви ги покажа и тях.Много се радвам,че имам верни съдекемврийки,с които да споделя емоциите си:)).... newsm51 Kissing Heart lovekiss Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт