Градинарство - моето хоби 31

• 46 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Има и малки разновидности, около метър.

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук има много. бяла и червена. високи са около метър, заедно с пухчетата. стрижат ги често. но тук няма зима и цъфтят по два - три пъти на година.

често се свиваме до бордюра заради колите и понякога  ги усещам по краката си. жилавички са но не съм забелязала да режат.

# 302
Есенни красоти

# 303
Изкушихте ме и ето поснимах малко Пт моите хризантеми. Има още, които са само на пъпка…

И една есенна Текома

# 304
Мариета, прекрасни са…. Аз все повече започвам да харесвам това цвете и определено през пролетта ще се сдобия с още от него Simple Smile

# 305
Мерси Дриада.
Моите 80% са такива купувани есента или подарявани. Или спасявани от Лидъл…

# 306
Много са ви хубави хризантемите! Подхранвате ли ги с нещо?

Аз посадих преди няколко седмици нови ниски хризантеми и днес видях, че половината им листа са изядени, сигурно от голите охлюви. :/

# 307
Много са ви хубави хризантемите! Подхранвате ли ги с нещо?

Аз посадих преди няколко седмици нови ниски хризантеми и днес видях, че половината им листа са изядени, сигурно от голите охлюви. :/

Аз им слагах течна тор за цъфтящи цвета на Лактофол. Тази есен и аз купих две от бриколаж, но когато си отидохме почит бяха изсъхнали, полях ги и се надявам коренчето да оцелее и догодина да ме зарадват.  Тази есен е необичайно суха …
Повечето хризамтеми при мен са с дребни цветове, отрупани са в момента , но със слаби стебла, затова им слагам допълнителна опора .

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 08:20 от driada

# 308
Да покажа и аз една от моите.

# 309
# 310
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
убивате ме с тези димитровчета.
тук видях една туфа, ще трябва да я наобиколя да видя дали е цъфнала.

# 311
Торя усилено особено от Септември насам. Не стават моите на такова топки. Хем ги пензирам поне 2 пъти.

# 312
Еха, разбихте ме, страхоти са …
Аз си мислех, моите много са цъфнали Joy
Кажете какви сортове са вашите? Тези червените на JMM например?

# 313
Изобщо не знам сорт, на работата на съпруга ми имало такива, помолил колежка миналата пролет получих 6. Миналата година беше по скромно, тази макар и стъпкано от колата в единия край стана огромно, има още две по на сянка те са по скромно като размери нищо специално не съм правила. Даже мисля догодина да я преместя и ще имам опции да раздавам.

# 314
Моята също е незнайна, подарък от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт