Градинарство - моето хоби 31

• 46 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Последните рози за сезона. Все се надявах да имат време за цъфтеж, но няма да стане. Пипна ги слана два пъти и край.

# 346
Красота!

# 347
Чудни!!!
На някого бях обещала снимка на Аризонски кипариси 12 години откакто са тук. Няма клечки по 1м

# 348
  • Пловдив
Страхотни са ,Мариета ,както и всичко останало  Heart  ! Много са ми любими като вид дърво .

# 349
Мерси Нелина,
МНОГО БОКЛУК ОБАЧЕ ПРвят и те и туите… 2 пъти в годината чували иглички събирам под тях.

# 350
  • На морето!
И аз идвам с есенно букетче
Саксийката ми с магданоз отново се е напълнила щедро с млади листенца, Розмаринът и той расте, манголд, люти чушки, изобщо голяма свежест е след дъждовете и топлите дни при нас.
Утре, обаче прибирам мушкатата и сакъзчетата, само Кумкуатът и Олеандърчето ще оставя още малко, но на слънце и завет на верандата.

# 351
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дойде време да прибера вътре саксиите с мушкато. Трябва ли да го поизрежа?

# 352
Аз ги скубя и ги слагам в дълбок кашон с корените нагоре и ги държа в мазата. Другия вариант е мушкатата да ги вържеш като подправките и да ги увисиш в мазата.

Утре ще ми подарят рози, какво да ги правя? Simple Smile Кога да ги садя и как? Simple Smile

# 353
Сади ги, сега е моментът. С корени ли са, или резници?

# 354
Резници. Да слагам ли бутилка върху тях да ги предпазва от зимата?

# 355
Да, щом са резници вече бих ги садила с бутилка, студено е.

# 356
  • Бургас
Аризонските кипариси са много красиви и растат бързо, но не са за място със силни ветрове. Налагало се еда ги изправяме с въжета след дни на дъжд и силен вятър. С гъсти корони са и се наклониха много. https://photos.google.com/photo/AF1QipO5sRtvgvL5NGhtE06IAuHdiZhYNFgiU9T9NvFc
Тези са отгледани от семенца. Сяти са през 2006 г.

# 357
Момичета, в Лидл пуснаха чудни елхички, днес имаха и намаление. Взех си една голяма,      много пухкава. Утре ще я снимам.

# 358
La_Valletta, засади ли я? Тъкмо се оплаках в лидълската тема, че взех 2 прекрасни елхи, но се оказаха без корени. Надявам се твоята да не е така, ще чакам да споделиш.

# 359
Сийка* , как без корен? Жива измама е от страна на Лидл. Моята имаше, пресадих я в  по-голяма саксия, дано се прехване. Обаче корена не беше много голям.

Общи условия

Активация на акаунт