С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Другата България
Аз от месец може би знам за него. Ще го пробвам, но и аз съм скептична. 😀 Като цяло обаче ми харесват проектите, в които участва Сано и се надявам да не ме разочарова. Игор Ангелов го гледах в "Сърцето на машината" и ми взе акъла. Според мен е страхотен актьор.
+100, както се казва. Заедно със Сано и Христо Петков направо ме докараха до рев накрая.
Игор е македонец, а в сериала играе сърбин /то какъв да играе в сериал, сниман на българо-румънско-сръбска граница/, който ....пак ще е убиец. Аналогия със "Сърцето на машината".
На Сано съм фен отдавна, много отдавна, на Яна Маринова също.
Д-р Владов малко трудно си го представям като собственик на винарна, но да видим.
Анастасия Лютова я открих в "Дзифт", преоткрих я в "Белези".
За Христо Петков и ролята му в "Дяволското гърло" съм изписала много, скри ми шапката там.
Леарт Докле в ролята на Боксьора от "Братя" пък ми се иска да го видя в роля, различна от тази на злодей и убиец.
Та, общо взето, актьорският състав засега ми е "на сърцето", но още повече ми е/са на сърцето, и направо в него мястото, местата, на които се снима сериала. Кошава живна малко покрай снимките, а и хотелите във Видин също. Blush Сега предстои и Видинския панаир......
В Кошава се говори влашки - екипът е имал известни трудности с местните Joy, но те са автентични, няма как да се опишат, трябва да се видят. Иначе това е най-бедния регион в Европа, няма хора, няма живот, което ми е голяма болка, от над 1000 човека сега са останали грубо 400, основен поминък земеделие, и мина "Кошава", която дава препитание на хората не само от селото. На мястото на винарната имаше пивоварна, която отдавна хлопна кепенците.....но пък ако не беше, нямаше да го има сериала и винарната. Атракция в момента. Сериала още се снима между другото.

# 16
  • София
И както винаги по стар български обичай никаква информация за брой епизоди. Абсурдно е това.
Доста съм скептичен към нивото на продукцията и към момента на 90% няма да гледам.
Единствения шанс е ако епизодите са около 10. Но усещам поредната дълга и скучна родна семейна сапунка.
Обикновено давам шанс на българското, но ме чака тежка есен с ИВ и Фермата и най-вече световното първенство по футбол. Така че ще редуцирам сериалите до санитарния минимум.
Засега ще гледам със сигурност само последния сезон на Братя и последния втори сезон на Мен не ме мислете. А нищо чудно да пуснат и Ол Инклузив, така че пак идва множко. Но кратки са, като втория и третия се излъчват съответно 2 и 1 път седмично. Това е голямото им предимство в моите очи.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 11:10 от Diavolo

# 17
Дяволо, забравИ да са 10 епизода. Така както е описан сценария, историята ще се точи баш като реката там.

# 18
И аз ще го погледна. Но много ми напомня на Лъжите в нас и Белези. Тежки семейни драми, но лошо изиграни и с ненужно разтягане в епизоди и кадри. Зарязах и двата още в първите серии.
Нещо взеха да бълват всеки сезон сериал, но за сметка на качеството. А и постоянното присъствие на някои актьори също ми е в повече. Ще видим, да не рева още преди да е започнал. 😁

# 19
  • София
О, моля те, да не ги сравняваме. "Белези" направо е за Оскар пред "Лъжите в нас". 🤣🤣🤣

# 20
Минах и аз през Бонония Естейт и стискам палци и на новия бизнес и на сериала като завинаги видинчанка. А като на дългогодишна емигрантка, непознати са ми и новата българска сериална култура и новото поколение български хотело-винарен бизнес, но от сърце пожелавам на родния си край да се калифорнизира!

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 07:46 от ierldan

# 21
Всъщност, нямам идея кой е за Оскар, кой за Еми щото ги зарязах много бързо и даже не помня и това, което съм гледала.Joy

# 22
Благодаря за темата! На мен ми е малко странно името. Ще се гледа, стига да ми остане време. Много харесвам Сано-то, заради него ще гледам. Grinning

Имаше един турски сериал, който btv излъчваха под името "С Русия в сърцето". Напомни ми за това.
Сигурно съм от малкото, които "В сърцето на машината" не впечатли.
Ще гледам първия епизод и ще реша да продължа ли.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:16 от djovana2

# 23
Името всеки път го чета като "С рЪка на сърцето" Joy

# 24
  • София
Името всеки път го чета като "С рЪка на сърцето" Joy
Е то това е заигравката 😀

# 25
  • Другата България
Така както е описан сценария, историята ще се точи баш като реката там.
42 епизода е сериала. По час всеки. Нямам представа в кои дни ще се излъчва, ще снимат до средата на октомври. "Бонония естейт" наистина е атракция в региона, щото там са малко такива. А и който не е ходил в крепостта "Баба Вида", може да я види задочно - в сериала ще е манастир.

# 26
Ще го загледам и аз, и се записвам в темата, за да не изпусна кога започва. То до тук само актьорският състав е ясното нещо, другото предстои да го видим, така че и аз заради актьорите ще дам шанс.

# 27
  • Галифрей
Напълно сте прави и аз мисля,че щеше да е доста по- добре ако го бяха кръстили “ С ръка на сърцето” по- хубово и по - теленовелско и роматично 🫢

# 28
  • София
Не съм съгласна. То се подразбира, че е с рЪка на сърцето. Има препратка и ми звучи добре. Идейно е. Дано и сериалът е такъв.

# 29
Ще му дам шанс. Лъжите доста ми доскуча и го зарязах по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт