С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • През девет планини в десета...
Какво става вътре в оня фургон, да не би да е скрита Сия там

# 346
И на мен ми харесва все повече, зарибих и мъжа ми, гледаме двамата и коментираме.
Имам някоя пропусната серия, но вече познавам героите Blush

Моя сумтя на първите серии, че нищо не разбирал, не го грабвал и т.н. и днес, уж не гледа, пък ме пита каква е играта на двамата попове 😅

# 347
  • Велико Търново
Чудя се момичето дали е замесено със сърбите и да не се окаже накрая дъщеря на Мики, крита от брат и.
Т.е. вуйчото да е имал връзка с племенницата?

И ако не ми бяхте казали, че няма Тупалска,  а Топалска, нямаше да знам. Продължавам да чувам Тупалска или Туполска. Не запомних нито едно име, но това е защото при филми със субтитри виждам имената изписани, а тук чувам нещо смънкано неясно. Сия (Анастасия) поне видях изписано при превода. Даниела запомних. Дано се раздвижат нещата.
Има ги изписани на сайта. Линк има на същата страница, където е цитираното мнение. Най-малко за трети път в темата. Може да бъдат видяни имената и характеристики на всички от главните герои.
И шефката на полицейското управление нито е Тупалска, нито Топалска, или там, каквито варианти са написани, а Тополска.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:32 от DamaPika

# 348
Чудя се момичето дали е замесено със сърбите и да не се окаже накрая дъщеря на Мики, крита от брат и.
Т.е. вуйчото да е имал връзка с племенницата?

И ако не ми бяхте казали, че няма Тупалска,  а Топалска, нямаше да знам. Продължавам да чувам Тупалска или Туполска. Не запомних нито едно име, но това е защото при филми със субтитри виждам имената изписани, а тук чувам нещо смънкано неясно. Сия (Анастасия) поне видях изписано при превода. Даниела запомних. Дано се раздвижат нещата.
Има ги изписани на сайта. Линк има на същата страница, където е цитираното мнение. Най-малко за трети път в темата. Може да бъдат видяни имената и характеристики на всички от главните герои.
И шефката на полицейското управление нито е Тупалска, нито Топалска, или там, каквито варианти са написани, а Тополска.
Не, просто да я е отглеждал тайно от майка и. Например тя да е мислела по някаква причина, че детето и е мъртво и затова да мрази брат си, пък той да я е крил и да я е държал под ключ тези години. Сигурно е налудничава теория.

# 349
Ако ги нямаше написани на сайта, какво щяхме да правим.
Озвучаването е под всякаква критика!
Няколко пъти връщам, за да чуя нещо. А колко пъти увеличвсм звука дори не броя, но тази борба е изнервяща.
Язък!

# 350
  • Велико Търново
Не, просто да я е отглеждал тайно от майка и. Например тя да е мислела по някаква причина, че детето и е мъртво и затова да мрази брат си, пък той да я е крил и да я е държал под ключ тези години. Сигурно е налудничава теория.
Е да, ама Зоран и Сия са имали връзка, от която тя бяга и идва в България. При раздялата му е причинила нещото, след което той остава в състоянието, в което е. Поне аз така разбрах от показаното досега.

Ако ги нямаше написани в сайта... това ми е малко като "ако баба беше мъжка". Ако ги нямаше, ама ги има. И като ги има, може пък да бъдат прочетени, не на всяка страница да се пише как някой нищо не бил разбрал, да се пита тая коя е, оня кой е.
Вече писах веднъж - аз проблем със звука нямам. Чувам ги. Но прочетох описанията още като ги видях, след втория епизод. И е възможно това да е повлияло на "чуваемостта", не знам. Определено обаче не съм търсила дали има написано нещо, защото не съм чувала. По-скоро беше, защото в началото наистина ми беше трудно да се ориентирам с всичките герои, а по принцип гледам да си изяснявам неяснотите с допълнителна информация, която да си търся (респ. намирам). Имах време и възможност - направих го и споделих. Ако нямах - щях да чакам да разбера от сериала и от темата. Със сигурност обаче нямаше да мрънкам.

# 351
  • Другата България
Димитър жив ли ще се окаже?
Как смятате?
И Зоран ще използва това, за да изнуди Вяра да "работи" Борис, за негова някаква облага?

# 352
  • София
На мен ми допада как започвавсяка серия с неяснота.. и после нещата се заплитат и започва едно подозрение и чудене.Добре е замислено ...

# 353
  • Другата България
Да, аз първоначално мислех, че Вяра и Сано ще се .
След снощи обаче си мисля, че нали в началото на снощния епизод дадоха мъж с качулка на главата, който го влачеха, от което си извадих изводи за вероятността това да е Митко, да не е убит, Дроба да е разбрал - не знам как, и сега да иска от Вяра да “работи“ с Борис на цената живота на Митко.

# 354
А кой е "Дроба"? И защо жабите започват да квакат точно когато този Зоран започва да говори? Когато мълчи е тихо и не се чува квакане. Това ме издразни, защото не можах да разбера добре диалога.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 20:05 от valya_bl

# 355
  • Другата България
Зоран, сърбина. Мафиота.

# 356
  • на село
Аз мисля, че не е жив Димитър, сърбина изнудва заради винарната Grinning, малко се пообърках

# 357
  • Другата България
Ама голЕм съм деТекТив, не, че беше трудно де.
По-скоро вярвам на сърбина, нали така започна миналия епизод - с “Митко“, жив.
С торбата на главата.
Не дадоха камион и тяло.
По-достоверно ми изглежда от нишката Вяра - Сано.
И двамата независимо един от друг прекалено много обичат половинките си, за да правят кекс толкова рано след смъртта им.

# 358
Жал ми е за Невена. Борис е говедо, а тя наистина го обича. Той пък видинския Казанова - Невена, Петя, май и адвокатката Даниела. А Петя с един се сексеше предната серия, сега на врата на Борис.

# 359
  • Другата България
Това с Петя и мен ме шокира. Не очаквах.

Общи условия

Активация на акаунт