С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 186
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Мдаа... Дали Тополска няма да съобщи на Вяра най-лошата новина?
И Сия както я няма - пътят между Петър и Вяра е открит. Тези погледи, дето си размениха, хич не бяха напразни...

# 331
Имах разсейващи фактори тази вечер, та утре ще си го изгледам на спокойствие, но и на мен  ми се стори, че Вяра за отчето нещо я гласят, а вие за Петър я гласите. Второто си е по-вероятно де Grinning

# 332
  • Другата България
Мдаа... Дали Тополска няма да съобщи на Вяра най-лошата новина?
И Сия както я няма - пътят между Петър и Вяра е открит. Тези погледи, дето си размениха, хич не бяха напразни...
Да, гледах различно промо - намерили са тялото в камиона. Тялото на Димитър.
Тополска затова е дошла и ѝ го съобщава - те се усетиха и двамата с Коко.

# 333
  • Велико Търново
Значи вкъщи, като си го помислихме, сме били на прав път.

Няма как баш пък за отчето да "гласят" Вяра. Той е монах все пак.

# 334
  • Другата България
Не, не, Сано ще е, то е ясно, само как се погледнаха......

# 335
  • Велико Търново
Именно. Тези погледи "проговориха" много повече, отколкото каквито и да било думи.

В другата серия и Мартин (Макариев) се изявява като актьор. Предполагам, че няма да му е много голяма ролята.

# 336
  • с трима мъже :)
Коя е актрисата, която играе Сия? Много е хубава.

# 337
  • Другата България
Коя е актрисата, която играе Сия? Много е хубава.
https://nova.bg/series_movies/person/1257/%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1 … 0%BC%D0%B8%D1%87/

# 338
Запис. Зачонах да го гледам този сериал покрай майка ми. Имам един въпрос тази адвокатката Даниела може ли да е имала нещо с Александър. Нещо такова ми се върти от последните епизоди.

Иначе много харесвам Анастасия Лютова, но какво си е направила тази жена, не можах да я позная от "белези" насам. Иначе русото много й отива и тази дължина е супер.

# 339
  • Велико Търново
Герой Александър няма. Актьори - двама. Ама вероятно за Димов питаш. Т.е. за Борис.
Не знам дали е имала нещо с него Даниела. Но се знаят отдавна - тя е работила за баща му и явно добре го е познавала.

# 340
Да, да за Борис. Аз обърках актьора с героя. 😆😆

# 341
Чудя се момичето дали е замесено със сърбите и да не се окаже накрая дъщеря на Мики, крита от брат и.

# 342
Харесва ми сериала, пропускам тук там по нещо, не е драма, но много ме дразнят тия продължителни сцени с по няколко думи или изобщо без никакви диалози..

# 343
  • на село
И на мен ми харесва все повече, зарибих и мъжа ми, гледаме двамата и коментираме.
Имам някоя пропусната серия, но вече познавам героите Blush

# 344
Аз още не мога да кажа дали ми харесва, но някои неща категорично не ми харесват. Например сцената с цигарите. Внушението, че цигарите помагат за преодоляване на мъка, не ми допада. Преди пък даваха Вяра постоянно с шише бира с ръка, когато беше притеснена. Такива похвати показват слабостта на режисьора. Като цяло много ме напряга-мудно, неясно, нелогични ситуации... И ако не ми бяхте казали, че няма Тупалска,  а Топалска, нямаше да знам. Продължавам да чувам Тупалска или Туполска. Не запомних нито едно име, но това е защото при филми със субтитри виждам имената изписани, а тук чувам нещо смънкано неясно. Сия (Анастасия) поне видях изписано при превода. Даниела запомних. Дано се раздвижат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт