С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Естествено че е играна думи заглавието. И е къде-къде по-интересно като замисъл от тривиалното "с рЪка". Не виждам нищо нито романтично, нито пък теленовелско. Просто фраза си е.
"С рЕка на сърцето" си е съвсем "друга бира", дето се казва. Всъщност, Merri_An и ierldan най-добре го усещат и е много вероятно дори да не може точно да се обясни. И другите от този край, разбира се. Да ме извиняват, че ги пропускам.

# 31
Аз нямам големи надежди за този сериал. Очаквам същият тъпизъм както сериала за дървосекачите, който беше голям провал за Милошев  Все пак продуцентът е различен.
Сюжетната линия ми се вижда еднаква - богата фамилия и как парите развалят.

# 32
Дама Пика, поддържам мнението Ви. Друга е алегорията. Човек, израстнал до вода би го разбрал. Аз бих го сумирала като цитат от една сравнително стара детска песничка от български сериал: “Тече, всичко тече времето няма бряг и ни влече.
Няма как.” Откакто съм го напуснала Видин, не съм живяла някъде далеч от голяма река или море. Влиза ти в кръвта. Надявам се това да са имали предвид.

Друг въпрос е, че вероятно в България няма масова публика за сериали като Stranger Things. Прави се това, което би гледал масовият зрител.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 17:28 от ierldan

# 33
  • Пловдив
И аз като видя Луиза и Макариев и ми се повдига, ама ще дам 1 шанс Grin

# 34
И аз като видя Луиза и Макариев и ми се повдига, ама ще дам 1 шанс Grin

Да, канех се да напиша абсолютно същото!
С подобно раздразнение прочетох и името на Яна Маринова, но…
Поне един епизод ще изгледам, то ще си покаже!🤷🏻♀

# 35
Ще го погледна,дано да се получи хубав сериал. На пръв поглед -вино,тайни,лозя,любови ми напомня на сръбския Тайните на лозите,който много ми харесва.

# 36
И на мен ми идват в повече семейните тандеми, особено Луиза - Макариев.

# 37
Не помня да съм гледала Луиза Григорова някъде, освен в Дървото на живота много отдавна, така че нямам усещането, че злоупотрябва с тандема с мъжа си. Иначе той ми е доста антипатичен и се радвам, че е от тази част от екипа, която не ми се налага да гледам на телевизора.

# 38
  • София
Не знам Луиза дали има игрален филм, в който е участвала и мъжът и да не е бил режисьор. 🙄

# 39
Стъклен дом?

# 40
  • София
Специално съм написала "игрален филм". 😃 Пък и те сигурно не са се познавали тогава още. 😃

# 41
Дама Пика, поддържам мнението Ви. Друга е алегорията. Човек, израстнал до вода би го разбрал. Аз бих го сумирала като цитат от една сравнително стара детска песничка от български сериал: “Тече, всичко тече времето няма бряг и ни влече.
Няма как.” Откакто съм го напуснала Видин, не съм живяла някъде далеч от голяма река или море. Влиза ти в кръвта. Надявам се това да са имали предвид.

Друг въпрос е, че вероятно в България няма масова публика за сериали като Stranger Things. Прави се това, което би гледал масовият зрител.

Честно - разсмя ме. Smiley Stranger Things си е много популярен и любим сериал и тук край реката, морето и планината. Wink
Правят се опити за сериали в различни жанрове, има раздвижване последните години. Добър пример е "Дяволското гърло" - крими драма, че и мистика може да добавим, успеха му беше заслужен.

# 42
Да ви кажа ли честно толкова силен и смислен сериал като драмата от соца "Дом за нашите деца" и останалите му три части не съм гледала.
Вечна класика за мен, макар и снимана преди почти 40 г.
Сегашните сюжети не ме грабват, но и аз ще го пробвам този нов сериал.

# 43
  • София
"Порталът" също беше нещо ново и различно, лично на мен ми хареса.

# 44

Честно - разсмя ме. Smiley Stranger Things си е много популярен и любим сериал и тук край реката, морето и планината. Wink
Правят се опити за сериали в различни жанрове, има раздвижване последните години. Добър пример е "Дяволското гърло" - крими драма, че и мистика може да добавим, успеха му беше заслужен.

И къде съм писала, че чуждестранни сериали не се гледат в България? Нещо ми е изкривен коментарът през емотиконите. Wink

Радвам се, че има опити за използване на успешни чуждестранни схеми и пожелавам успех, разбира се. За сериала специално, дано излезат поне малко от традиционната формулировка за семейна драма и вложат и елемент на нещо различно.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:46 от ierldan

Общи условия

Активация на акаунт