С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
А, сърбинът не уби Петър защото нали го покани да работят заедно? Ако изобщо Петър си спомня това, защото хем беше упоен, хем с намотан черен изолирбанд, вкл. и ушите. Малко безсмислен ми беше онзи монолог на Биг мафиота.
И аз мисля, че младежът ще разплете мистерията  подноса.
За момент ми мина мисълта, че бащата на Вяра и Борис не е умрял, а е жив и пребивава в онази стая.

# 421
Аз го зарязах. Няма да го гледам, не ми харесва никак.

# 422
А аз, свикнала с холивудските тертипи, очаквах, че полицайката ще забележи нещо, когато разпиля кутиите. Всъщност, целия епизод очаквах, че нещо по-интересно ще се случи. А сцената накрая с наркотиците и насочените пистолети на Петър и Мики беше много пресилена.

# 423
Голямо разочарование, толкова гръмко презентиран, личи си че е скупоструващ, кадрите са чудесни и накрая едно голямо нищо. А така исках да го гледам.

# 424
Вчера се замислих, че ако бащата на Борис и Вяра се е казвал Коста, то е вероятно Коко да е кръстен на него, а уж Вяра не се е разбирала с баща си Thinking

# 425
  • Другата България
А аз, свикнала с холивудските тертипи, очаквах, че полицайката ще забележи нещо, когато разпиля кутиите. Всъщност, целия епизод очаквах, че нещо по-интересно ще се случи. А сцената накрая с наркотиците и насочените пистолети на Петър и Мики беше много пресилена.
Пари.
Не бяха наркотици, а пачки с пари.

# 426
Вчера се замислих, че ако бащата на Борис и Вяра се е казвал Коста, то е вероятно Коко да е кръстен на него, а уж Вяра не се е разбирала с баща си Thinking

Мисля, че Коко е Никола. Някъде в епизода, в който дядото влезе в болница, сякаш го чух.

# 427
Ааа ясно, защото Коко обикновено се казва на Костадиновци-те (и аз имам един такъв познат). Но в случая явно са искали да избягат от Ники или по-грозното, което щеше да бъде по-нашенски Кольо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428

Разбирам, че ви е странно, но къде досега някой се е обърнал към него по име? Ако има такъв момент или съм пропуснала, или не съм го разбрала. Завиждам ви за това как сте научили имената на всички. А и сте забелязали неща, които са ми убегнали. За мен е нереално полицайката, след като насочи пистолет към Сома, да стои с пистолет в ръка в двора на манастира. Предполагам, че за да сгигне дотам най-малко е била с кола, което предполага, че трябва да остави пистолета някъде, за да шофира- например в колана. Защо, след като влиза в манастира, ще вади отново пистолета, за да ни внуши колко е шокирана след случката?

# 429
  • София
А аз, свикнала с холивудските тертипи, очаквах, че полицайката ще забележи нещо, когато разпиля кутиите.
И аз 😂

За момент ми мина мисълта, че бащата на Вяра и Борис не е умрял, а е жив и пребивава в онази стая.

Преди няколко серии си помислих, че старият е инсценирал смъртта си, за да събере децата си, после салфетката с шахматната бродерия, но се натрупаха много мъртви с опции за възкръсване, та не знам…😉

# 430
Не е е по темата, но не се сдържах:

# 431
  • Другата България
Кошерите не бяха ли унищожени?

# 432
  • София
Тези са нови 😉

Вече започват да се изясняват някои от връзките . 😊 / Схема за незаконно осиновяване напр./

Скрит текст:
Блогодаря, beba2! Дано надградят, а не развалят втория сезон. 😉

# 433

Мисля, че Коко е Никола. Някъде в епизода, в който дядото влезе в болница, сякаш го чух.

Да, Коко е от Никола. В снощната серия вуйчо му така се обърна към него.

# 434
  • София
Адвокатката да не е незаконна дъщеря на стария Бонев? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт