С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 156
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
И за музиката е същото, всеки тълуква според собствените си възприятия. Не понасям мелодията, нито вялото блеене, направо ми разваля целия кеф от гледането. Не, че сериалът е супер, но става за убиване на време. Много мудно ми се влачи всичко, едни дълги празни сцени( това се наложи като практика в бг сериали), протяяяяжни и скучни...
А иначе харесвам и уважавам Виктор като композитор. Със Стоян всяка една песен им беше шедьовър.
Ето го оригиналът на "Вярвам в теб" на Киора... https://youtu.be/5oRwlSIn918.
Толкоз за "шедьоврите" на Стоян и Виктор.

Освен тази песен, която ми е малко като опяване от поп/нищо лошо към тях/, но е някаква вяла, боботенето на полицайката ме дразни още повече- тя тая жена съска и шъшка ужасно. Имах надежда, че сериала ще е хубав, но....като "Лъжите в нас" същата боза.

# 406
Това е някакъв майтап, предполагам Grinning или сбъркан линк? Защото линка нищо общо няма с песента от сериала.

# 407
  • Велико Търново
Holly21, така и не разбрах смисъла на цитирането. Написаното мнение спокойно може да мине и без него, тъй като почти няма отношение към по-голямата му част, особено пък към линка.

# 408
Holly21, така и не разбрах смисъла на цитирането. Написаното мнение спокойно може да мине и без него, тъй като почти няма отношение към по-голямата му част, особено пък към линка.

Има отношение към песента/тоест подобието на песен/...

# 409
  • Велико Търново
Има, но само най-"вътрешният" цитат. А и може да бъде написано с думичка.
Така цитирано, оставя впечатлението, че "като опяване на поп" се отнася до песента от линка. Да не говорим, че целият пост ненужно се удължава, а реално е само няколко реда.

# 410
  • на село
Като една неориентирана да попитам- кой вкара Сано в цистерната, че ми се губи този момент.
Гледах, докато ровеше в онзи фургон с кислородните бутилки.

# 411
Като една неориентирана да попитам- кой вкара Сано в цистерната, че ми се губи този момент.
Гледах, докато ровеше в онзи фургон с кислородните бутилки.
Сърбина

# 412
Май май Даниела си е падала по Борис като са били малки...

# 413
  • Варна
Ъъъ, втори ден никой не коментира. Да няма нова тема? 🤔

# 414
На мен лично ми секна ентусиазма. Никакво действие, тъпче се на едно място - Вяра само Митко и е в акъла и устата, Коко играе шах, Борис си е все същото леке, дето иска сам да е шеф на винарната и да си оправи дълговете, но пък и междувременно омайва женското население на Видин, а Петър даже не знам и какво прави освен да се въргаля по корем на покриви и да яде бой отвреме навреме.

# 415
А кой е Петър?

# 416
# 417
  • Велико Търново
valya_bl, ето ТУК може да видиш.

# 418
  • Другата България
Няма развитие.
Най-същественото нещо беше, че ТУпалска от шеф стана пътен полицай.
Щото искаше да е точно тупалка.
А Петър наистина - освен да се въргаля по който където покрив намери, да гледа през бинокъл /неясно защо/ и да чака /неясно кого/, нищо друго не прави. Разбрахме, че търси нечие дете, но толкова. Все още е мистерия за мен как от онзи фургон с райския газ и биг босО мафиотО се озова в онзи резервоар в “Бонония“. Мики с кинтите също ми е мистерия - каква е тази сграда и какви и чии са тези кинти? Дано стане ясно до края на седмицата.

# 419
  • София
Да-а, чудничко е действието, влачи се, точи се и току хвърлят някаква кукичка 😉. Днес - шахматните фигурги. Номерът на фигурката, номера на стаята с храната, бродираната салфетка… Май младежът ще разкрие голямата тайна 😂…

Засега гледам и се правя на умна, но не ми се получава 😉 / Липсва ми Майчето в ОЖ да разкрива замисъла на сценаристите 😜 /
Защо сърбинът не уби Петър? - Никой нямаше да разбере .
Защо Петър обвини Мики, че е предала приятелката си? 🤔…

Общи условия

Активация на акаунт