С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
И аз реших, че е реклама на бира в един момент, но не се загледах имаше ли етикет Grinning

# 391
Аз се дразня принципно на цигарите. Но и по американските сериали е така - отпускаш с чаша вино. А като имаш Дунава за фон, сядаш в заведение или в Естейта или дървената сикъща, и си гледаш как Дунав си се влачи пред теб - бира време.

Между другато, тази винарна Бонония, е била замислена като пивоварна, едната първите в България през 19в. Всички Дунавски градове от Германия надолу са по скоро с бира, а не с вино на сърцето.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:33 от ierldan

# 392
Според мен и самата роля на Христо Петков не е на читав човек. Има нещо плашещо в отчето и като нищо е замесен в нечисти неща, както се намекна. Като почна да крещи на момичето, не беше никак хрисим християнин. Другия младока е по-наивен идеалист.
А и за другите герои мисля, че не са се разгърнали просто, а не са еднопластови. Адвокатката даде парите, но за мен тя не е добър човек и също е набъркана в някакви схеми. Героинята на Яна - Мики също крие нещо в миналото си, 100%. А е нормално да си отвратен от брат престъпник, особено такъв който е навредил на теб и най-близката ти приятелка и без да си бял и добър.

# 393
  • Велико Търново
Христо Петков като каза, че е отказал да махне тъмните очила, нямаше предвид, че го прави, защото са го държали на слънчевата пейка, а защото и отчето, ако го сложат на тая пейка, също ще е с очила. Т.е. - искал е да покаже, че и героят му е човек като всички останали. Не е имал предвид да запази само собствения си комфорт. Тук, както е предадена информацията, излиза точно така.
EdelV, актьорът каза, че смята героя си за добър. Може липсващите пари да са били за нещо благородно.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:51 от DamaPika

# 394
Ех, колко готино. Винаги съм знаела, че е готин човек Виктор.

Виктор Стоянов( Стоян и Виктор Simple Smile) ми потвърди за музиката.

# 395
На мен пък ми е любимец Христо Петков и с кеф изгледах и двете интервюта вчера и съм със съвсем други впечатления. Явно всеки чува това което му се иска.

# 396
  • Велико Търново
Именно. Едни и същи думи се тълкуват, че даже и се чуват по различен начин. Въпреки че специално за чуването - нали уж трябва да е това, което казва човекът, ама ей на...

# 397
  • Mediterraneo
И за музиката е същото, всеки тълуква според собствените си възприятия. Не понасям мелодията, нито вялото блеене, направо ми разваля целия кеф от гледането. Не, че сериалът е супер, но става за убиване на време. Много мудно ми се влачи всичко, едни дълги празни сцени( това се наложи като практика в бг сериали), протяяяяжни и скучни...

# 398
И за музиката е същото, всеки тълуква според собствените си възприятия. Не понасям мелодията, нито вялото блеене, направо ми разваля целия кеф от гледането. Не, че сериалът е супер, но става за убиване на време. Много мудно ми се влачи всичко, едни дълги празни сцени( това се наложи като практика в бг сериали), протяяяяжни и скучни...

+1 Много точно казано.
Дори  не мога да го нарека " музика". Имам чувството, че аз ако го бях писала, щеше да е по-добро ( дето нямам никакъв талант в тези сфери). А иначе харесвам и уважавам Виктор като композитор. Със Стоян всяка една песен им беше шедьовър.

# 399
  • През девет планини в десета...
Всъщност сериала не е екшън, свикнали сте с американските филми и затова ви се струва муден. Тук има дълги паузи за да имаме време да изживеем емоциите, истинските чувства, мъката, безсилието и цялата депресия на събитията. Харесвам такива филми, по дълбоки дето ме карат да размисям... И музиката подхожда доста.

# 400
Изключително муден ми е. Гледам напук, но май ще го зарязвам, ако и тази седмица не ме грабне.

# 401
  • Mediterraneo
Няма значение с какво съм свикнала. То голямо съпреживяване пада. Пък ако заради тази мудност не могат да си задържат зрителите, съвсем емоционално ще е.

# 402
А иначе харесвам и уважавам Виктор като композитор. Със Стоян всяка една песен им беше шедьовър.
Ето го оригиналът на "Вярвам в теб" на Киора... https://youtu.be/5oRwlSIn918.
Толкоз за "шедьоврите" на Стоян и Виктор.

# 403
Ето го оригиналът на "Вярвам в теб" на Киора... https://youtu.be/5oRwlSIn918.
Толкоз за "шедьоврите" на Стоян и Виктор.
Аз ли съм зле със слуха или горното парче нама нищо общо с това?
https://youtu.be/2sMSpJ8JcA8

# 404
  • Велико Търново
Не си зле разбира се. Нищо общо не намирам и аз. Не знам как въобще може да се измисли, че това бил оригиналът. Много ми е любопитно какви са аргументите за такова твърдение.

Общи условия

Активация на акаунт