С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
И аз това се чудя. След като и е платил и обучението. Не мога да и хвана картите на Даниела.
Вяра ми харесва във винарната. Има много повече нюх от брат си.
И най-накрая има нишка с момичето от манастира и търговията с бебета на Сома.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 20:36 от EdelV

# 436
Прекалиха със сцената с цигарата и Мики.

# 437
Да, тази сцена беше протяжна и досадна. Като цяло дотук участието на Яна Маринова в сериала явно е само, за да я разгледаме Grinning

Аз започнах да гледам за фон и ето, че пропускам някакви неща. Борис скара ли се нещо с Тополска, как стана така, че от в леглото с нея изведнъж е в леглотл с Петя. В смисъл ясно как и че е женкар Grinning, но съм изпуснала някаква предистория имаше ли? И Петър защо взе момичето, отказа ли се Лазар да я крие в манастира инкакво го наведе на това решение?

Даниела ми се струва, че е братовчедка на Борис, а може и грешно да ми се струва Grinning

# 438
И аз съм на мнение че Даниела може да е дъщеря на стария Бонев. 😲😲😲

# 439
Някой намери ли информация за вокала в саундтраците? Аз нищо не мога да открия.
Вчера в Уейк парк във Варна ни пя Керана с космонавтите и много силно ми заприлича нейното пеене, с това от филма.

# 440
Е нали били 3 певици?
Пеят като осмокласнички в училищен хор - или като девойчета, които имитират Златния орфей. Музиката в началото и края - как да е, аз гледам на повторение и направо прескачам.
Иначе в последния епизод имаше много добри инструментали в духа на Мълхоланд Драйв и Дива орхидея.
Все още следя заради пейзажа, обожавам такива места.

# 441
Аз го зарязах. Няма да го гледам, не ми харесва никак.

Да, определено чувствам нещата по същия начин. Не ме грабна, спирам дотук.
Мен не ме мислете също ме изгуби още в началните серии на 2ри сезон…, ще очаквам с нетърпение 2ри сезон на Дяволското гърло!

# 442
Мъчих се няколко серии! Нямам намерение да продължавам да го правя. Ще следя темата само.

# 443
Имах няколко серии за доглеждане. Пуснах първата и на петата минута се усетих,че всъщност изобщо не ми задържа интереса. Което е учудващо,защото в началото ми харесваше много. Засега реших да го изгледам евентуално след като е свършил и съм прочела какво се е случило 😀

# 444
  • Mediterraneo
И аз имах нещо за доглеждане, ама все тая, така се ли иначе нищо не се случи. Абсолютно слаб сериал, вече нямам съмнения. Докато в началото леко ме заинтригува, сега е пълно отегчение. Провал.

# 445
И аз го пускам за фон и по някое време установявам, че хем не съм следила внимателно, хем нищо не съм пропуснала.
Все очаквам нещо да се случи, а то не се случва.

# 446
Подкрепям горните мнения. На толкова застинал сериал с куп безсмислени сцени за пълнеж отдавна не бях попадала и се чудя изобщо защо продължавам да го следя. Един пример - момичето гледа и подава ябълката на Сано, той взима ябълката и грубо я одялква, подава с ножа ябълката на момичето Close

# 447
А тя гледа стреснато и се нахвърля на храната като невиждала всеки път... отхапва хищно една хапка и вече не е гладна.

# 448
  • Mediterraneo
Ако изрежат празните сцени, сериалът им ще се побере в 5 серии. Голяма немощ.

# 449
  • София
Разбирам да има разтегнати моменти, но да се редуват с динамични. Така след бърза сцена ще можем да осмислим действието Wink ... Имам чувството, че Дунав се лее по-бързо Joy

Сега пък и нинджа се появи Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт