С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Защото преди няколко епизода човекът на Зоран отиде при Петър, даде му някаква джаджа - окуляр за някакво оръжие, "изпита" го какво е това и го изнуди да заработи за сърбина. В противен случай щели да бъдат застрашени животите на малкия Емко, на брат му (отец Лазар), на Тополски и... списъкът можело да расте. В самия край на 17-ти епизод е въпросната сцена.
Та, днес това беше пробване на способностите на Петър, който е бил рейнджър и Зоран много добре го знае.

И в този момент си помислих толкова ли е тудно просто да се обърне и да гръмне тоя сърбин-те са като облъчени, този ги изнудва и те си траят.

# 601
  • Велико Търново
Holly21, и да свърши филма ли Grinning

# 602
Или да стисне маркуча на кислородната бутилка.

# 603
Да кажа, че вече става много измислено и неестествено това мотаене на Мика със Сома.
Влизат си и си излизат от тая Бонония като туристи влюбени. Няма такъв филм в реалния живот служителят да се мотае в ресторанта на собственика под ръка с гадже, все едно не е на работа.
Сомът ми е малко нелеп с тая шапка. Изглежда ми като на сгоден циганин брат му.

Абсолютно. Още повече, че Сома заплашваше Борис.

И в този момент си помислих толкова ли е тудно просто да се обърне и да гръмне тоя сърбин-те са като облъчени, този ги изнудва и те си траят.

Аз няма да казвам по кого си помислих, че ще го накарат да стреля, че някак така ми вървяха сцените. Хубаво, че сценаристите не са се сетили за такъв вариант, че моментално щях да спра да гледам повече.

А Зоран с какво изнудва Петър?

# 604
  • Велико Търново
и го изнуди да заработи за сърбина. В противен случай щели да бъдат застрашени животите на малкия Емко, на брат му (отец Лазар), на Тополски и... списъкът можело да расте.
Реално нищо конкретно не каза. Но явно самото изброяване на имената е било достатъчно за Петър да разбере, че Зоран знае къде да "натисне".

# 605
Тази серия ми беше много подтискаща. Даде ми усещане за безнадеждност. И за съжаление в нашата държава е така. Важни хора си правят схемите, имат си нужната протекция и никой не ги закача. Доскоро бях все бременна и самата гледка на тази импровизирана родилна зала ми подейства зле.
Мисля си, че в крайна сметка Петър ще умре, а в началото си мислех, че ще се събере с Вяра.

# 606
  • Другата България
Е, Вяра си има мъж все пак.
Аз за Боряна си мислех.

# 607
Само да питам Петър знае ли кой е убил Сия??

# 608
Разбира се, че знае. Нали видя как я простреля човекът на Дроба.
Всичко знае, но дебне и чака.

# 609
Аз в началото не го гледах, от средата почнах аз. 😆 Майка ми е по в час със сериала , за това питах.

# 610
  • Велико Търново
Тези дни (вчера или завчера) Сано беше публикувал, че скоро най-накрая щял да се обръсне. Разтълкувах го като да приключва със снимките, но не знам дали приключват като цяло или само за него.

# 611
Още снимат.

# 612
Не е ли още рано да умира Петър?! Аз все още имам усещането, че сме в началото на сериала. / абе не помръдват нещата …./ За всичко, все още само предполагаме….

# 613
  • Другата България
Според мен Петър умря.

# 614
Не ми се иска да е умрял, макар, че по всичко изглежда, че е... Но 2ма герои да умрат, то кой ще остане да играе. И отчето в числото на убитите слагам. Та се надявам да ги възкресят, да ги полекуват и любов да и ма с девойката))

Общи условия

Активация на акаунт