Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

• 26 828
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Neita, после ще го пазиш ли? Че съм в нерешителност дали него или друг да купя при следваща поръчка Simple Smile

Чакай да видим дали е от хубавите, че последният Гибсънс, който редих ме върна в часовете по труд и творчество Simple Smile
Ако е от хубавите, ще го продавам. Вече взех кардиналното решение всичко да продавам без да го мисля (освен ако ММ не се запъне да пазим нещо, има си такава склонност). Досега много трудно се разделях, ама дойде моментът, в който запълних "специалната" етажерка за пъзели, а за друга няма място Simple Smile

# 121
Честит имен ден,  Мона Лиза!
Нека Богородица да ви закриля теб и любимите ти хора! Heart

Честит празник на всички празнуващи в темата!

# 122
  • София
Получих си пъзелите от Озон. Моят човек Антон се смее, че отдавна не съм поръчвала. И ми стана толкова неудобно Grinning Сега се чудя да направя ли една малка поръчка...

# 123
Честит имен ден на празнуващите Heart

Май само аз не съм поръчвала пъзелите сега на разпродажбата Joy

Захващам се с коледния двойния пъзел Heart Eyes

# 124
  • Русе
Честито на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи и ввесел празник Tada

Весе,прекрасен пъзел ти се паднал за редене.Ще го чакам с нетърпение завършен.
Аз също имам  един Спрингбук,но още не съм го отваряла да видя хубави ли са частите.Не съм редила нищо на марката,но след толкова колебливи мнения,май скоро ще му дойде реда,че съм любопитна
Аз също обмислям една последна поръчка,но още не мога да реша точно какво да включа в нея

# 125
Честит празника на всички именнички! Живи в здрави бъдете и много пъзели редете! Grinning
Аз редя Алиса още, остана ми само гъбките и фона, т.е. най-сложното:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 126
Честит празник! Нека Пресвета Богородица да закриля вас и семействата ви!
Честит празник на именичките!

Gibsons 500 части - Сгради в Лондон

За момента спирам с реденето на пъзели, че трябва да стягам багаж. В петък заминавам на почивка и няма мога да редя чак до 04.09, но ще ви чета и ще се радвам на наредните от вас Simple Smile
Надявам се да се върна с няколко нови пъзела

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 15:48 от NalSi

# 127
  • гр. София
Честит празник на всички и
 честит имен ден! Simple Smile
Запознах се с Евето Simple Smile
Много ми беше приятно Simple Smile

# 128
Честит празник на всички празнуващи!
За съжаление обаче ще ви разочаровам. Sad Днес търсих къде ли не липсващите части на Wasgij - а, който дадох на Съмърчето с цел пътуване, но така и не успях да ги намеря Disappointed Relieved Прегледах 5 разглобени пъзела, под дивана и масата в стаята, в която ги държа, няма и няма... жалко, че са се попиляли, пъзелът е готин и забавен. Ако все пак някой иска да го реди или осинови въпреки двете липси нека пише на Съмърчето.
Утре ще получа Цветните отражения, явно ми е много любопитно за колко време ще ги наредя, защото след като видях съобщението от white duckling сънувах, че пъзелът е в мен и тъкмо го наредих и осъзнах, че съм забравила да си пусна хронометъра на телефона Laughing та точно за ку-ку тема съм Laughing

# 129
Жалко, и при мен не излязоха:( Всичко разбутах и пренаредих кутиите. Ако има желаещи да го изпратя - да ми пишат. Аз го оставих нареден с надеждата да излязат частите.

# 130
  • София
Софийски дами някой желаещ за Крайбрежния пъзел Криси и Rdew не могат да не ровя из темите Simple Smile
Аз подхванах моливите

# 131
И моята библиотека е готова най-накрая
https://airtable.com/shrMzD4uKp58i1Ytw
Както знаете, всичко продавам, така че ако видите нещо, което си харесате и в Notes няма име, а не е продаден, можете да заплювате. Давам след като наредя
Едни сладки котенца от мен

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 23:39 от ioana_g

# 132
О, Йоана, не си ме забравила, много ти благодаря Hug И каква завидна колекция само Smiley

Тони, дали да не вземем да съберем всички airtable линкове на първа страница? Мога да ги събера и да ти ги пратя.

The Dining Carriage
500 части
Falcon

Някой се беше оплакал от неговия наскоро, моят не беше много зле. Някакви дребни, несъществени забележки имаше, но нищо фрапантно. Стегната сглобка отново, но покритието малко по-различно, не стоеше така восъчно.
А, покрай частите имаше едни бели точки, които се получават при разрязването. Сякаш единствения ми друг пъзел с толкова много точки е този на Eeboo.

# 133
  • Варна
Йоана, тези двата ми хванаха окото. Видях, че единият е обещан на Бухтичка, така че ще я помоля, ако след това го пуска да заминава, да ми пази ред Simple Smile Много го искам.

# 134
HighSpeed, аз съм те записала за Равенсбургера, ти още тогава каза, че го искаш също Grinning
На мен пък ми допадат бисквитките, и предния път и днес пак ги загледах, но съм на кантар, може да се разберем нещо Smiley

Общи условия

Активация на акаунт