Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

• 26 803
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
И само за наблюдател пак е много разчувстващо Heart Бухтичка, заслужаваш всички суперлативи, и всички по веригата също. Инициативата беше прекрасна и завършекът й беше още по-прекрасен.

# 451
Един етап от мен

Наложи се да го местя сама и го разпарчосах при снадката. Общо взето сглобката не е като на 500те части, които вгигам без проблем. При тези двата на места е стегната, на места никак.
Остана най-тегавото, но поне ще става за нощно време. Отначало не ми потръгна, нищо не успявах да подхвана, мъжа ми беше по-чевръст, но пък после ми допадна.
Честно казано от мерак доста зор си дадохме с три по 1000 за 6дни(бях написала три трихилядника хахахаха), гърбът ми е много зле, сега ще ближа рани.
Много е хубав този Титаник,как съм го изпуснала. Мислиш ли да го продаваш после, че вече не е наличен?

# 452
  • София
А забелязахте ли, че Бухтичка беше подредила парченцата във форма на сърце Heart Eyes
И идеята, и избраният пъзел, и участието, и спомените - страхотно изживяване Heart

# 453
  • Варна
Аз съм много, ужасно, сериозно изкушена да пусна още една поръчка. Сегашното намаление докога е всъщност?

# 454
  • София, България
Аз съм много, ужасно, сериозно изкушена да пусна още една поръчка. Сегашното намаление докога е всъщност?
Беше до 18-ти, всеки момент ще махнат намалението.

# 455
  • Варна
Мона Лиза ме уплаши и бях много бърза 🤭

# 456
ioana_g, няма да го продавам, Титаник ми е слабост, била съм на него в някой минал живот 😄 ако искаш, ще ти го изпратя за редене.

# 457
ioana_g, няма да го продавам, Титаник ми е слабост, била съм на него в някой минал живот 😄 ако искаш, ще ти го изпратя за редене.

Ще го повардя малко да видя дали ще го заредят пак, ако не може да се възползвам. Благодаря. Чакам да го пуснеш нареден

# 458
  • София
И аз да не изпусна да благодаря на Бухтичка за поста! Чудесен завършек на приключението "Зарзават".
Мимок, реди, да видим и твоето Simple Smile Весе, браво за времето!
Плажът е готов! Въпреки тънките парченца и гланцовото покритие е много готин Simple Smile R_Dew, ти си
За Галисън ще се запиша, но по-натам. Идва време и за наашата отпуска Blush

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 08:11 от Happy eyes

# 459
  • София, България
Добто утро, момичета!
HighSpeed, прекрасни пъзели си избрала. Първият и вторият съм ги редила. Спомням си, че втория с бабата така ме беше изнервил от към качество, че го продадох веднага, но първия с Венеция е без забележки. Изобщо и трите са много красиви пъзели, чакам с нетърпение да си кажеш мнението за последния, аз ги загледах и Тутанкамон и Клеопатра, но реших че са трудни и не ми се напъва.

Йоанка, аз този с Титаник го купих, още не съм го редила и няма да е скоро, но все си мисля, че после ще искам да го продавам.

# 460
Йоанка, аз този с Титаник го купих, още не съм го редила и няма да е скоро, но все си мисля, че после ще искам да го продавам.
Супер, пази ми го

# 461
Вчера отворих канала на Карън и гледам, че е качила видео, в което реди пъзелите от световното
https://airtable.com/shru498tyqQ5vQu2R
Всъщност още не съм го изгледала до края даже, остана ми пъзелът от финала. Лондон и цветята ги нареди доста бързо, под час, но на кучето, дето го редихме с Happy eyes, се запъна и завърши на 1 час и 2 мин, само с 1 минута по-бързо от мен Grinning Поне да не се депресирам много Joy
А на мен така ми се състезава, че 2 не виждам Joy Добре, че поне пъзелманията идва. Но е ужасно влудяващо, че нямам дори 1 час плътно на спокойствие, за да си засека време поне сама.

Happy eyes, имам голямо желание да успея да ги изгоня и този уикенд моите Joy Може би по същото време...ще преговарям с мъжа Joy

# 462
  • София, България
Много се радвам, че след Соло Пъзелманията фб ще се напълни с пъзели по 500 за продажба. Joy Надявам се да се паднат на някоя група каубойците и още някой лесен.

# 463
Заредили са Cherry Pazzi!
Харесах си китките - https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-wild-beauty/
Хайде да ги пускат най-сетне и Кобълите и да поръчвааааам.

Тези двата по 2000 също са ми интересни, но не съм сигурна дали бих ги взела
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-s … nrise-by-the-sea/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-m … t-me-at-the-cafe/

# 464
Ето го и моят Ангел на мира, красив пъзел, и никак лесно не се даде, затова пък ми достави много радост и удовлетворение.

Дайте нов номер за редене 1-113. Grinning
Ще бъде след един назаем.

Общи условия

Активация на акаунт