Лежащи мами - 49

• 69 854
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте, борбени момичета!

Завръщам се в редиците на Лежащите момчета, с надеждата успешно да износя и тази бременност.

Накратко имам две неуспешни бременности 22г.с. и 24 г.с. като при втората разбрахме, че проблемът е шийката, но за съжаление беше късно.
През 2019та забременях отново - направихме серклаж в 14г.с. после с доста лекарства и плътно лежане изкарах бременността до началото на 37г.с., когато се наложи секцио поради прееклампсия - серклажа си свърши работата и се роди синът ми Велизар, напълно здрав и готов за живота! Към момента е на 3г.8м.  Heart EyesBlue Heart

Сега съм бременна в 13г.с. и през следващата седмица ми предстои серклаж, към момента шийката е 3см. Ще излъжа ако кажа, че не ме дострашава, макар да съм минала успешно по този път. Не знам дали ще успея да лежа толкова стриктно, но ще се опитвам максимално.
Успех на всички мамчета, струва си на 100% това е ясно. HeartFlowers GrapesHands Punch

# 931
Nadet0o пожелавам всичко да мине леко и накрая да гушкаме пухкави бебоци. При мен с първата ми бременност също се скъси шийката и то доста, но когато Аг видя вече беше късно за серклаж. Изкарах от март до средата на август плътно на легло, като ставах само за WC, бърз душ и за прегледи. Накрая преносих и ми предизвикаха раждането. В момента съм бременна отново в 27 г.с. + 2 дни и съм със серклаж от 15 г.с. На последния преглед шийката беше 3 см., но и аз като вас не мога да пазя леглото изцяло понеже детето ми е на 2г. и 4 месеца и си иска своето. Следим шийката на 2 седмици и се моля да стигна пак до хубава седмица.

# 932
Здравейте, и аз се включвам с темата - с плацента превия тоталис съм и имах прокървяване по НГ в 25г.с
Сега съм на легло в следващите 2 месеца със ставане до тоалетната и храна и ходене на прегледи.При мен е по крила нацяло шийката и няма възможност да се вдигне.
Има ли други с такава диагноза и в коя седмица сте? Има ли и такива мами които са родили успешно без прокървяване в по-късна седмица?

# 933
Мамита, как сте?
Има ли някоя на терапия Коринфар, да пие и Магнезий? Доки каза 1 седмица да ги пия и двете и след това само Коринфара, но шубето ми е по-силно и не съм спряла още Магнезия 😀п.с. От 2 дни слагам и Утрогестан, дано помогне малко и да закрепим!
Поне като кихам не се напишквам вече, ама за сметка на това, малкото явно е застанало на пикочния ми мехур и скача, та ходя по нужда през 10минути буквално 😀

# 934
На 22 ри декември се роди нашият дългоочакван син. Трудна бременност и много лежане, лекарства, 5 пъти лежане в болница за задържане, поставен серклажен песар. Коринфар и магнерот си ги пих от 24 г.с. до края на бременността.. успех на всички лежащи мами, вярвайте, че мечтата да гушнете своите бебенца е осъществима

# 935
По колко мг и кой магнезий ви препоръчват да приемате дневно? Аз смених фирмата на производство.. и от този получавам страшни киселини, дори се стига често до повръщане заради него.. Честито бебче Ягодке, да ви е живо и здраво ❤

# 936
Аз пия 3*2 Магнерот от 500, също имам киселини, но не са от него.

Честито Ягодке! Да ви е живо и здраво! 🍀

По колко мг и кой магнезий ви препоръчват да приемате дневно? Аз смених фирмата на производство.. и от този получавам страшни киселини, дори се стига често до повръщане заради него.. Честито бебче Ягодке, да ви е живо и здраво ❤

# 937
Мамита, как сте?
Има ли някоя на терапия Коринфар, да пие и Магнезий? Доки каза 1 седмица да ги пия и двете и след това само Коринфара, но шубето ми е по-силно и не съм спряла още Магнезия 😀п.с. От 2 дни слагам и Утрогестан, дано помогне малко и да закрепим!
Поне като кихам не се напишквам вече, ама за сметка на това, малкото явно е застанало на пикочния ми мехур и скача, та ходя по нужда през 10минути буквално 😀
Здравей, с втората Б накрая ми изписаха Коринфар, защото не се повлиява никак от 8 Магнерота на ден. Със започването му, спрях магнезия и се преродих. Всички контракции изчезнаха!

# 938
Благодаря много! И аз с първата го спрях и останах само на Коринфара, но сега не знам защо съм се наплашила да спра магнезия 😀 пуст страх. Тези шийки ни промиват мозъците, поне моя със сигурност Sad

Мамита, как сте?
Здравей, с втората Б накрая ми изписаха Коринфар, защото не се повлиява никак от 8 Магнерота на ден. Със започването му, спрях магнезия и се преродих. Всички контракции изчезнаха!

# 939
Здравейте, и аз се включвам с темата - с плацента превия тоталис съм и имах прокървяване по НГ в 25г.с
Сега съм на легло в следващите 2 месеца със ставане до тоалетната и храна и ходене на прегледи.При мен е по крила нацяло шийката и няма възможност да се вдигне.
Има ли други с такава диагноза и в коя седмица сте? Има ли и такива мами които са родили успешно без прокървяване в по-късна седмица?

Здравей, аз съм със същата диагноза. В момента съм 30 г.с като се наложи два пъти да ме хоспитализират заради кървене. В 17 г.с получих обилно кървене и лежах в Шейново , реално тогава научих за тази диагноза
Сега преди празниците лежах в Майчин дом. Спазвам същия режим постоянно лежане, но ме предупредиха, че такива плаценти много кървят. При всяко ходене до WC съм със свито сърце дали няма да видя пак кръв. Но щом сме стигнали до тук ще избутаме до края. Кураж!

# 940

Здравей, аз съм със същата диагноза. В момента съм 30 г.с като се наложи два пъти да ме хоспитализират заради кървене. В 17 г.с получих обилно кървене и лежах в Шейново , реално тогава научих за тази диагноза
Сега преди празниците лежах в Майчин дом. Спазвам същия режим постоянно лежане, но ме предупредиха, че такива плаценти много кървят. При всяко ходене до WC съм със свито сърце дали няма да видя пак кръв. Но щом сме стигнали до тук ще избутаме до края. Кураж!

Имаш ли отлепване?

# 941
Пиех Коринфар 2 пъти дневно - сутрин и вечер, отделно Диаспорал магнезий - 2х400. Утрогестан 300 слагах вечер, а в известен период и сутрин, и вечер.
С много лежане и няколко пъти влизане в болница за наливане с кормагнезин и гинипрал, избутах до 38 г.с.
Док ми каза да спирам диаспорала щом влязох в 36 г.с, но аз си го пих до последно.

# 942
Здравейте, към дамите които слагат Утрогестан 300 мг намирате ли го по аптеките? Вече втори път купувам от 100 мг, понеже този от 300 мг е изчерпан и казаха че нямало и в складовете.

# 943
Обадете се в аптека Нота Бене, за да ви кажат къде и дали е останал. Аз си взех 2 опаковки, бяха последните останали от аптеката им в Люлин, със срок на годност 03.2024
Изчерпан е навсякъде и го няма и по складовете. Прозвънях 80% от аптеките в София и единствено там го открих.
Мисля, че беше останал и в аптека Нота Бене в Казичене.

Здравейте, към дамите които слагат Утрогестан 300 мг намирате ли го по аптеките? Вече втори път купувам от 100 мг, понеже този от 300 мг е изчерпан и казаха че нямало и в складовете.

# 944
Обадете се в аптека Нота Бене, за да ви кажат къде и дали е останал. Аз си взех 2 опаковки, бяха последните останали от аптеката им в Люлин, със срок на годност 03.2024
Изчерпан е навсякъде и го няма и по складовете. Прозвънях 80% от аптеките в София и единствено там го открих.
Мисля, че беше останал и в аптека Нота Бене в Казичене.

Ами аз не съм от София,  а те едва ли изпращат.

Общи условия

Активация на акаунт