Мебели по поръчка в София

• 3 795
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Търся адекватна фирма, която може да изработи качествено и в срок мебели по поръчка за целия апартамент.

Имахме уговорка с едни мебелисти, които ни поизлъгаха и сега сме принудени да търсим нова фирма.

Моля, препоръчайте фирма, която е грамотна, сериозна и адекватна, и може да направи стойностни мебели вкъщи.

# 1
Здравейте! Препоръчвам Ви тази фирма:
https://m.facebook.com/100063785762267/
Хората са от Пазарджик, но правят мебели и за клиенти в София.
Ние поръчахме кухня и други мебели при тях и сме доволни от изпълнението и отношението. Точни са и няма да Ви излъжат.

# 2
  • София
Препоръчвам смело моите мебелисти, малка семейна фирма от Кюстендил със собствен цех - https://www.facebook.com/mebeliRonax
Вече в 2 апартамента ги ползвам и съм много доволна от тях, в настоящото ни жилище всичко без меката мебел и столовете с масата е от тях - кухня, библиотека, работен кът, обличане на колона, декоративни корнизи, интериорни врати, дрешник и надстройки в спалнята.

# 3
  • София
Здравейте, някой от вас правил ли е гардероб по поръчка? Току що получих оферта и да си призная, леко съм стресната от цената. За гардероб с размери 180х0,60х240 см, две плъзгащи врати с огледала и свъвсем обикновено разпределение, без чекмеджета и други екстри - 2900 лв
Нямам представа дали е актуална цената, но ми се струва висока

# 4
  • София
И ние търсим фирма за мебели, антре и гардероби за спалня. Имате ли препоръки за гр. София?

Искахме оферта от Копанарски, но срока им е 3.5 месеца само за антре, което ми се струва доста.
Все пак кухнята беше по поръчка - направена, доставена и монтирана за под 1 месец. (От друга фирма, правят само кухни и няма как там да поръчам)

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 19:29 от Monkey_

# 5
И ние търсим фирма за мебели, антре и гардероби за спалня. Имате ли препоръки за гр. София?

Искахме оферта от Копанарски, но срока им е 3.5 месеца само за антре, което ми се струва доста.
Все пак кухнята беше по поръчка - направена, доставена и монтирана за под 1 месец. (От друга фирма, правят само кухни и няма как там да поръчам)

Здравейте! Може ли информация за фирмата, от която поръчахте кухнята.  Миже и на лично. Благодаря!

# 6
  • София

Здравейте! Може ли информация за фирмата, от която поръчахте кухнята.  Миже и на лично. Благодаря!

От Кухни Диалог. Много сме доволни.

# 7

Здравейте, може ли да споделите цената на линеен метър за кухнята Ви Кухни Диалог? Идват ли на място за оглед?

# 8
  • София

Здравейте, може ли да споделите цената на линеен метър за кухнята Ви Кухни Диалог? Идват ли на място за оглед?

Здравейте, цената за метър за какво и какъв материал?
След първоначалната оферта от диалог (която ни устройваше) платихме 500 лв, за да започнем проект по наши размери. После идваха да вземат те размери и нагласихме според реалните както искахме да изглежда, много бърза комуникация, но все пак е процес, който отне някакво време и самата кухня е голяма, на 'П' + бар плот. Много зависи дали с какво отваряне искате да е, материали (пдч, мдф, термоплот или технически камък и т.н.), също допълнителни неща като кош за отпадъци, ъглов механизъм или други механизми, които също оскъпяват. Най-добре е да идете с размерите и да ви дадат оферта, от там ще прецените дали ви устройва или не. В София нашата дизайнерка беше Лидия и конкретно от нея сме много доволни, правеше ни доста визуализации, променяхме доста и тя бързо реагираше, за да стане каквото си го представяме.

Общи условия

Активация на акаунт