🌷Истанбул🌷 [тема 59]

• 48 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна и...духом на Босфора

Моргеен
Гюнайдън 😃
Гледката от терасата за закуска!
Пия си кафето и си гледам Босфора!
Тези хора дет ги виждате,Ами Дончовци😃
И откъде?
От Мюнхен,зельбстферштендлих,аз живея в Унтерменцинг,те в Оберменцинг😃
Ще ги водя на искелесито сега да поплават за  50 цента по целия Босфор,чок глюклих са!

Бугюн ама,теплее😁
Хубав ден на всички!❤️

# 76
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да, явно ще оставя Румели хисар за следващ път.
Ама сте големи подстрекатели с този есенен Истанбул. Това ми е любимия сезон и много ми харесва идеята за пухкав пуловер, топъл салеп и една баклавичка под последните топли лъчи край Босфора...

Редемче, покажи на тия хора как го познаваш Истанбул-а! И после да ни разказваш Heart

# 77

Дойдох да нагледам бизнеса,от Бавария по- яваш така следя нещата,таман съм тука,викам чакай да дзакна как е хавата в моето кафе💜💜💜💜

Аааа,
Как няма Шебечеджим,от Мюнхен са, хубав край, хубави хора😃
Айде шнелер към искелесито след мени,карти на двамата взехме,на щерките не,Ади бакалъм - Фиил Шпас по Босфора,Лойте!
Да се насладят и те на Истанбул от вапурчика,и да се потопят в Саръйерската атмосфера!

# 78
Redemi, извинете мога ли да попитам, кой е хотела от снимката с терасата? 😁

# 79
  • Бургас / UK
Тя сега е на вапурчика, екскурзовод го дава 😀 После ще разправя, че и на мен ми хареса гледката 🤩
Еми, уби ли ги от ходене ☠? Сигурно  утре ще станат рано и ще избягат  , да не ги подкараш пак на нейде 🤣
Аз , Истанбул , само през зимата не съм го посещавала… не знам дали ще ми допадне  предвид студа, но ми се иска, сякаш ,да го видя снежен ☃

# 80
Hurriyet hotel
На 34 крачки от Мармарай
На две минути от трамвайчика.
Вие ли бяхте с чоджикларите и буюк айлезито

# 81
Момичета, много ми е интересно да ви чета! Благодаря за всичко, което споделяте тук! Благодарение на постовете ви, си набелязах доста местенца за посещение при следващото ми ходене до Истанбул.
Имам едно питане към вас, ако не съм с роуминг, какви са другите опции да си включа интернет? Някъде четох, че мога да закупя карта...

# 82
Hurriyet hotel
На 34 крачки от Мармарай
На две минути от трамвайчика.
Вие ли бяхте с чоджикларите и буюк айлезито

Нее, деца още нямаме, но сме планували едно ходене да разведа приятелка малко, че не е посещавала магичния град още 😁 Доволни ли сте от хотела, чистота и тн?

# 83
  • Варна
Реставрираха ключов пристан на Истанбул

https://www.moreto.net/novini.php?n=464099

# 84
  • Варна
Ама сте големи подстрекатели с този есенен Истанбул. Това ми е любимия сезон и много ми харесва идеята за пухкав пуловер, топъл салеп и една баклавичка под последните топли лъчи край Босфора...

Нали, нали, Шебечко?!
Станах (не че спах много) рано-рано и понеже временно нямам изглед към морето (не че имам против да гледам към Сугляни, ама не е тъй чак пленително), а и чакам едни облаци да решат ША ли можем днес да идем да се топнем в Егейското дениз, та си чета тука...
И понеже, както преди време споделих, аз на два пъти се събуждах с онова странно състояние (за което говореше Шебечко), а дотук сме материализирали само едното, след изчетеното в последните мнения реализирането на резултата от другото ми звучи все по-привлекателно.
Не че не сме били през ноември, ама то вече месец, в който не сме уважавали Истанбул, не остана и явно не е лоша идея да го видим отново в есенни багри.
Чефко, снежен Истанбул е трудно да се улучи. Освен да заформите едномесечен престой и... на късмет...
Улучвали сме сняг, ама нищо общо с инстаграмските снимки. Киша, хаос и... на другия ден ни помен от сняг. Не че би ме отказало, но приказните кадри из нета са наистина въпрос на страшен късмет. Освен ако не купим най-после по една къща над Босфора и да чакаме снега на място. Че то колко години вече ги избираме тия къщи и все не можем да се спрем на една. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Айде, хубав ви ден! И дет'са вика:

# 85
  • Бургас / UK

Имам едно питане към вас, ако не съм с роуминг, какви са другите опции да си включа интернет? Някъде четох, че мога да закупя карта...
Ппродават карти на техните оператори ( мисля, че на Тюрксел най-вече купуват хората) за 300-400 лири с включен интернет .
Скоро бях чела и за някакви карти Фенерсел , също били с мн ГБ и жената ги хвалеше .
Ето :

# 86
Дали някой може да ме упъти как да стигна до Дворец „Бейлербей“ с обществен транспорт от Eminönü. На кой фериботен терминал е удобно да се слезе? Къде в района може да се разходим след посещение на двореца. Благодаря Ви.

# 87
Много, много благодаря, Чефи 🤗❤️

Ппродават карти на техните оператори ( мисля, че на Тюрксел най-вече купуват хората) за 300-400 лири с включен интернет .
Скоро бях чела и за някакви карти Фенерсел , също били с мн ГБ и жената ги хвалеше .
Ето :

# 88
  • Sofia
Много хубави репортажи тука... То сладости, то гледки... Еми, чийзкейка не съм го яла, но го слагам в уишлиста, който е набъбнал вече до многотомен указател. И чакам да ни каниш в твоето кафене.
Тая тема ми въздейства като парфюмните – гледам, чета, гледам... и накрая имам сто хиляди парфюма. И тука тъй – а вляза и видя нечии разкази, и почвам да резервирам хотели.
Най-първото ми посещение беше едно октомврийско, за доста дни и с прекрасно време. Влюбването беше моментално и още не ми е минало. То мъж не съм обичала толкова години, колкото тоя град  Smile 
Така че, да, разкошен сезон е есента за Истанбул и за любов. Пък що не и за двете в едно Wink

# 89
Здравейте,
Да ми препоръчате Варненска  прилична и сигурна туристическа агенция за екскурзия до Истанбул?

Общи условия

Активация на акаунт