Отговори
# 450
  • София
Аз изпуснах каква е драмата с попа, но ми се струва хубаво на 15-ти да има поп и да им прочете за здраве. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 451
  • София
Сложили сме им червен конец и той си ги пази. Или на българки - всяка жаба да си знае гьола.

# 452
Не работя на тези 2 места, но в мвр има и дирекция "Български документи за самоличност" .
Просто да знаеш, ако въпросът ти е за там.

# 453
Не работя на тези 2 места, но в мвр има и дирекция "Български документи за самоличност" .

Благодаря,  но въпросите ми са за чужденци.

# 454
  • Сф

Благодаря,  но въпросите ми са за чужденци.
Ами значи отиваш в паспортно на Мария Луиза и питаш. Най- добре с хората, които се интересуват и ще ви кажат какво трябва да направите. Няма скрито- покрито. Оправяла съм многооо документи на чужденци.

# 455
  • София
Здравейте,
Да се включа и аз в осмокласната вече тема!
За препарат препоръчвам Спот с патето или Вениш, може и да се накиснат едно денонощие и тогава да се изпере.
Букет ще носи младежът задължително. Уважение е! Предпочитам и аз саксия, но ще го мислим в последствие.
Има риза и нови дънки, но, ако е студено сутринта, не знам, какво ще облича отгоре.

# 456
  • София
Ние сме на море в Турция. Последна почивка преди 15-ти септември. Младежът е цял ден по водните пързалки и тотално се е изключил. Много рязко ще трябва да се приземи след 10-ина дни.
Днес получих по мейла съобщение за родителска среща, списък с имената на учителите и какви тетрадки ще трябват по отделните предмети. Ще ги поръчам онлайн от някоя книжарница. Учебниците и униформата са купени. Купихме и нова раница, че старата беше в трагично състояние. На 15-ти септември ще трябва да бъдат с униформи, така че няма да го мисля с какво ще се облича. Цветя ще носи със сигурност.

# 457
Ние сме на море. Ама то едно времеее 😭😭😭 Чудим се как да си уплътним времето.
Младежа се "притеснява" как ще е в новото училище. И как няма да играе физическо. РС ще е на 15.09. Учебници ще купувам след това. Цветя ще носи със сигурност. Тръпнем в очакване да разберем коя ще ни е класната. И в каква смяна ще е първия срок. После трябва да му намеря и треньор по плуване. И от всичкото учене и трениране да не му остава време да се притеснява. ,😆

# 458
На мъж класен пак ли цветя?
Не върви ли повече една бутилка хубаво вино?  /да си призная, не обичам да ми дават китки, предпочитам нещо съестно и евентуално впийно/. На предишна класна носехме хубава компактна кутия бонбони наместо цветя -е, не "Хигс и Микинс". На принципа "не прави на другите това, което не искаш да правят на теб"- цветя не искам- не ги и подарявам.
Оправих се с принципа на действие по ремонтните работи. Напредвам. Ще си купя машинка на следващ етап. Само време да има, че като подпукам стаите една по една! Санираща фреза, ето това:
https://www.cimex.bg/sanirashta-freza-cimex-sc150?gclid=EAIaIQob … AYASAAEgIiVvD_BwE

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 19:37 от ra2

# 459
  • Майничка
Ако познавате вече класния - защо не и вино, ама така, от ден първи... 😉
Аз бих взела спретнато сукулентче.

# 460
  • Пловдив
Момичетаааа жива съм. Мина и бг сватбата. Всичко беше прекрасно, но и организацията сериозна.
Днес вече успях да обърна внимание на наборката. Учебниците си ги поръча преди 2 седмици-нови, подозирам от Озон, но нямах време и с това да се занимавам, просто платих.
С раницата имаше проблем заради цената, но днес я намерих на супер цена и съм много доволна.
Униформа няма-едно фишу само. Родителска среща още не е обявена

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:39 от renydent

# 461
  • Майничка
Честито!
Разкошна е снимката!

# 462
  • София
Много е хубава булката. Желая им много щастие.

# 463
  • Бургас
Днес допълнихме униформата с дребните неща-чорапи,боксерки,колан.
Вече е окомплектован 😂
Имаме емблема на училището,която предполагам,че трябва да е зашита на ризата. И вратовръзката е с емблема... Ще станат множко май 🤔
Направих един предварителен списък с тетрадки и прочие и за двамата ученика.
Ще купя някои неща,които ще трябват със сигурност.
Другите после.
И днес няма качен списък с учебниците...
Родителската среща е на 8.09и няма да се очудя,ако същият днес не го направят.

# 464
  • в очите на дъщеря ми
Браво на теб Рени оцеля...😂😂😂
Честито!!! Снимката е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт