Отговори
# 570
Стон, честит да ти е, много да те радва. Да му се сбъдват мечтите, да е успешен както в училище, така и в спорта. И не само там, а и през целият живот. Мааалко поокъснях с пожеланието, но така е, като не съм влизала скоро.

Ради, и аз се включвам в отбора. Много жалко, че така се случва. Ма тез са си гадняри. Дано успеете да се преборите и с това, за което съм сигурна, че ще стане. Ти си най - силният и борбен човек който познавам, макар и виртуално.

Момичета, разбрахте ли вчера какво пуснаха мончовци. От 15.09 - 14.10. децата и РС онлайн. Ха сега да видим, ако туй стане, как ще си развяват децата ни тоалетите, патъците. А и най вече, какво опознаване ще направят. До лани, поне имаха време да се видят на живо. А сега наистина ако ще почват така, ще е направо супер. Кой ще пусне, кой няма да пукне камера, забавата на макс. Донякъде са добре тези от вас, които почнахте по - рано от нас останалите.

# 571
Тони , само РС ще са онлайн, децата ще си ходят присъствено. Има препоръка да са само в една стая, не по кабинетната система, и на две смени там където е възможно.

# 572
  • София
Ston, честито на момчето.Да покорява с лекота нови върхове (спортни и житейски).

И ние вече купихме раница.Червена ,да се вижда от далеч Smile .Исках да и взема с двойно дъно,но като я примери тя раницата изглежда на половината и тяло.Затова взехме друг модел на същата марка.

ra,сигнализирай омбудсмана,медиите , МЗ,неправителствени организации и другате където се сетиш.Трябва човек да си търси правата.Знам,че имаш друга битка,но все пак и това е битка за живота на твоя човек.

# 573
Може ли инфо за червената раница?

# 574
# 575
Вита, то така го пишат, но на края, пак ще са. Ще видим, ще си проличи.

Натуся, хубава раница. А цвета е като светофар. Да си я ползва със здраве и дълго време.

Моето поспаланче пък, относно раницата, ако ще взима такава изобщо, не иска да е с много джобове. Ако може и нещо семпло, без шарении, и незнам си още какво. Да видим, капризите се подновяват. А дори не е сигурна дали изобщо иска нова раница. Щура работа. След вчерашната обиколко, вместо да допълним с тетрадки, ние допълвахме с поредните парцалки. От няколко дена решила, че вече ще сменя черната линия, ще добавя и други цветове в облеклото и обувките. Ха дано, така ми писна да я гледам в този цвят. Сега ако мога да я навия и за обувките, да не са само маратонки, поне за следващото лято, ще е още по - добре.

# 576
Тони, пепел ти на клавиатурата, дано са присъствено цяла година.

# 577
Тони, в заповедта не се говори за on-line обучение. В момента обстановката е спокойна и даже не знам защо са тези мерки. По-нататък през година е възможно и да има нещо. Ще видим. Избори ни очакват, така че нищо не се знае.
Ra, аз нямам думи за системата. 😢

Скиорче, и аз проверявах в Школо, но като чета в темата за нашето училище, ще си почакаме още... 😆

Irchik Честит рожден ден! Честита Ви годишнина! Девойката е супер! 😊

# 578
  • София
Irchik, хубава девойка се вижда на снимката. Simple Smile

Отворих школо след коментарите тук - нещо се 'пече' към момента.
Девойката вече е в 8а клас, пише я новата класна.
Дотук добре.
Обаче не мога да избирам роля и съответно не мога да стигна до инфото за другите деца. Не е фатално, има време до 19.09. Тогава синчето трябва да е предало едни 20-ина листа със задачки и очаквам реакция от учителката му по мат. Да де, да не изтърва нещо.

# 579
Натуся, благодаря за линка за раницата.
Все още умувам каква да предложа на детето. Старата е от първи клас още, много запазена и функционална, но не иска да ходи с нея на училище.
Имате ли отзиви за тези раници?
https://fjallraven-shop.bg/bg/p1066-kanken

# 580
  • София
Раниците Fjallraven са модерни и харесвани, но според мен не са удобни за училище, особено както носят по повече учебници, а и екип за спорт. Презрамките са им тънки и се впиват в раменете при по-голямо натоварване. За уроци, градска разходка или еднодневна екскурзия, за да си сложиш якето и сандвича са ОК и привличат погледите.
И цената им според мен е прекалено висока -плащаш само за марката и не получаваш нищо особено като функционалност.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 20:51 от Skiorche

# 581
  • София
Натуся, благодаря за линка за раницата.
Все още умувам каква да предложа на детето. Старата е от първи клас още, много запазена и функционална, но не иска да ходи с нея на училище.
Имате ли отзиви за тези раници?
https://fjallraven-shop.bg/bg/p1066-kanken

Нямам отзив, но само, като видях цената и се уплаших. 😀

# 582
А-а, и аз се стряскам от цената, но се намират и по 30-35 лв., та затова питам.
Раницата, която издържа от първи до седми клас / с он-лайн прекъсване /, беше 89 лв., но ето - още е здрава. Изби си парите. Просто наборчето вече я е "надраснало" морално.

# 583
  • София
А-а, и аз се стряскам от цената, но се намират и по 30-35 лв., та затова питам.
Тези за по 35 лв. са ментета. В интернет има инструкции по какво се различават от оригиналните. Но и ментетата ще ви свършат същата работа.🙂

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 08:50 от Skiorche

# 584
Зависи колко килограма ще носите, зависи и от детето, което носи... Едното дете изкара с огромна раница три години (пенсионирахме я по старост), другото ги сменя по  две на срок - я ципът се скъсал, я дъното се разпорило на някаква "трънка".. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт